Şimdi Ara

Evli arkadaslar bir bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet simdi tabiki herkez 18 yas zamanlarinda evlenecegi kadini aklinda canlandirir ve evlenince onunla sunlari sunlari yapicam diye hayal eder ne bilim her aksam romantik komedi izlersin haftasonlari arabaniza atlarsiniz istediginiz yere gidersiniz aramizdaki aski evlilik bitirmesin diye sanki hala sevgili gibi sinemalara gidersin bol bol vakit gecirmek istersin mutfakta yemek yapmasina yardim edersin aksam eve gelirken aradi sirada cicek felan alirsin bunun gibi seyleri yapmayi hayal ederiz genelde yada ben oyleyim bilmiyorum peki evlenen arkadaslar varsa aramizda hayal ettiginiz kadini buldunuzmu normal bir gununuz nasil geciyor evlenmeden once yapmak istediklerinizi simdi yapabiliyormusunuz ve mutlumusunuz.

• her akşam romantik komedi izleyecek kadar vaktin olmaz bu 1 belkide haftada bir..
    erken evleneceğim için sevgilim de çalışacak yorgun olacak mecbur işleri birlikte yapacaksın
    çiçek almak sorun değil, çiçek banal monoton, özel bir şiir yazabilirsin, ama okurken etkilemek için gözlerinin içine kitlenmelisin ki titresin kendine gelsin..
    araba ne ayak daha yeni evlenmişsin ne araba ne ev belediye otobüsü akar
    sonuçta hayallerini gerçekleştirmen için en az +10 yıl geçmeli evlilikte ki ekonomik olarak düze çıkıp kafan rahat olur vaktinde bol olur önemli olan iyi olmadan 10 yıl devam ettirmek burda tüm sorumluluk evlendiğin bayana bağlı ben mesela güveniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen 11 yaşında değilmiydin? Evlencen mi napcan
  • Kafamdaki kızı bulucam derken yaşı 35 yaptık , öle bi kız yok sana söyliyim bulması çok zor illaki bi falsosu oluyor yaşlar ilerledikçe yaşanmış liklar artıyor , kızın sana gelinceye kadar 50 tane hikayesi oluyor psikolojisi hep bozuk hatunlar la çevrili etraf inşallah sen benden daha şanslı olursun bu konuda. ...

• evlilik matah birşey olsaydı kimse boşanmazdı. boşanma oranları evlenenleri aştı artık memlekette. bırakın bu hayalleri. evliler mutsuz hepsinin gözü dışarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

her akşam romantik komedi izleyecek kadar vaktin olmaz bu 1 belkide haftada bir..
    erken evleneceğim için sevgilim de çalışacak yorgun olacak mecbur işleri birlikte yapacaksın
    çiçek almak sorun değil, çiçek banal monoton, özel bir şiir yazabilirsin, ama okurken etkilemek için gözlerinin içine kitlenmelisin ki titresin kendine gelsin..
    araba ne ayak daha yeni evlenmişsin ne araba ne ev belediye otobüsü akar
    sonuçta hayallerini gerçekleştirmen için en az +10 yıl geçmeli evlilikte ki ekonomik olarak düze çıkıp kafan rahat olur vaktinde bol olur önemli olan iyi olmadan 10 yıl devam ettirmek burda tüm sorumluluk evlendiğin bayana bağlı ben mesela güveniyorum

valla ben suan universite 1 sinifim okuldan sonra 5 ayda askerlik yapip memur olmayi planliyom yaklasik 23 yasimda 2000'dan fazla maasim olucak insallah 25 yasimda arabami alsam sonra hemen evlensem yaani iste hemen hemen olur gibi ama en onemlisi benim icin hayatimdaki kadini bulmak o yanimda olduktan sonra hicbir zorluk yildiramaz beni allahin izniyle :))

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

evlilik matah birşey olsaydı kimse boşanmazdı. boşanma oranları evlenenleri aştı artık memlekette. bırakın bu hayalleri. evliler mutsuz hepsinin gözü dışarıda.

sen adriana lima ile evli olsan mutsuz olurmusun valla seni bilmem ama ben olsam mutlu olurum adriana lima ile evli olupta gozu hala disarda olan adam adam deyildir pisliktir karaktersizdir.
  • ben kızı buldumda iş yok para yok okuduğum bölümden cacık olmaz maaşım 2000 den çok daha düşük olacak zaten baştan söyledim kabul ediyorsan et yoksa hiç başlama, bende çalışırım yanındayım hep dedi üniversitede okuyor ne bilim öyle diyince tamam dedimgüzellik yönünden sorun yok aramızda baya fark var asıl canımı sıkanda bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 22 Eylül 2013; 11:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

evlilik matah birşey olsaydı kimse boşanmazdı. boşanma oranları evlenenleri aştı artık memlekette. bırakın bu hayalleri. evliler mutsuz hepsinin gözü dışarıda.

sen adriana lima ile evli olsan mutsuz olurmusun valla seni bilmem ama ben olsam mutlu olurum adriana lima ile evli olupta gozu hala disarda olan adam adam deyildir pisliktir karaktersizdir.

inşallah adriana lima ile mutlu olursun kardeş.
  • quote:

ben kızı buldumda iş yok para yok okuduğum bölümden cacık olmaz maaşım 2000 den çok daha düşük olacak zaten baştan söyledim kabul ediyorsan et yoksa hiç başlama, bende çalışırım yanındayım hep dedi üniversitede okuyor ne bilim öyle diyince tamam dedimgüzellik yönünden sorun yok aramızda baya fark var asıl canımı sıkanda bu

kardesim okudugun bolumu yani meslegini bilmiyorum ama abim bana hep sunu derdi 'her ne is yaparsan yap ne olursan ol eger o isi iyi yaparsan ve seversen her isten para kazanirsin' :)) ayriyetten okulda hocamda sunu derdi 'hayatta ne is ile ugrasirsaniz ugrasin ama o iste en iyi siz olun en iyisini siz yapin'

• Ben boyle evlilikmis filan hayal kurmuyorum sorun bende mi? Herkes kuruyormus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wesra -- 22 Eylül 2013; 11:25:02 >
  • mecbur oda çalışacak en azından bir işim olacak yani hiç olmamasından iyidir onu geçtimde kızın yanına yakıştıramıyorum gibi kendimi gücüme giden o tabi onun düşüncesi böyle değil ama benim içimi yiyor hak etmiyorum bu kadarını diyorum ama daha var, bölüm felan kötü maaşı az olur ama sorun olacağını sanmam iş bulduktan sonra

• Çalışmaya başlayınca 2k-2.5k arası param olacak.Evim var.Ailem sağolsun evimi aldı.18 yaşında gelince mecburi işden dolayı ehliyet almak zorundayım.Ailem de arabayı alacak saten.Evleneceğim kişi de 2k kadar para alacaktır.Kira ödemicez,arabamız olacak.Tek sorun doğru kızı bulup 25-26 yaşlarında evlenmek
  • quote:

mecbur oda çalışacak en azından bir işim olacak yani hiç olmamasından iyidir onu geçtimde kızın yanına yakıştıramıyorum gibi kendimi gücüme giden o tabi onun düşüncesi böyle değil ama benim içimi yiyor hak etmiyorum bu kadarını diyorum ama daha var, bölüm felan kötü maaşı az olur ama sorun olacağını sanmam iş bulduktan sonra

kardes onun yanina kendimi yakistiramiyorum diyorsun o zaman sana soyle soyliyim.

Kizin yanindayken disarda etrafina bir bak ve deki bu kizi benden daha cok kim sevebilir. Bazisi vardirki severim der evlenir bu kizi kimse benden cok sevemez der ama evlendikten sonra her gece eve gec gelir karisini her gece aldatir ve kiza yazik olur. ama bazilari vardirki karisini cok sever ona hergun yeni suprizler hazirlar hergun sasirtmak ister. sen simdi bir dur dusun. gercekten seviyorsan gozun baskasini gormuyorsa evlen derim ben. ve anladigim kadari ile biraz ozguvene ihtiyacin var onu kazanmak icinde kizla hergun disarlarda gez yemek ye dans et eglen :)))

• şimdi ben çok kıskancım onu çekiyor, maaş düşük olur diyorum sorun değil diyor.ben bir kere ayrıldım iyi birisi bakımlı felan dedim mutlu edemem ömür boyu vicdan azabı çekerim son mesajında senden iyisini bulamam asla senin gibisi olmaz seni hala seviyorum felan dedi..sonra olmadı bırakamadım. onu aldatmayacağımı biliyor güveniyorum diyor her zaman sonra evlilik düşünüyoruz, daha önce teklifler çok olmuş kabul etmemiş erkekler gezip eğlenip birşeyler yaşamak istiyor bana göre değil dedi, ben ilerisinide düşünen biriyim ama sorduğumda teklif edenleri beğenmediğini söyledi.ve ilkim hayatında her yönden bir erkek eli tutmamış birisi.

• serty23 kullanıcısına yanıt
    quote:

kızın sana gelinceye kadar 50 tane hikayesi oluyor psikolojisi hep bozuk hatunlar la çevrili etraf

bu konuda haklısın, yaşanmışlıklardan özellikle kızlar çok ekleniyo. kötü örnekler gördü ise kendi davranışlarını buna göre şekillendiriyo sen bunu haketmesen bile.

• Evlenmeyi düşünmüyorum. Yalnız olarak geberip giderim heralde

• Evlenince yapacakların değil de doğru insanı bulmak mesele.
    Öyle bir çift var tanıdığım. Yıllarca bekleyip severek evlendiler. Sürekli bir yerlere gidip gezdiler, sinema vs. Bir süre sonra çocukları da oldu. Aşklarının meyvesi derler ya aynı o şekilde. Ama gel gör ki ilk zamanlardaki romantizm kalmıyor.
    Birbirini sevdikten, değer verdikten sonra her hafta sonu gezmek falan hikaye kalır.
    Umarım hakettiğimiz insanı buluruz

• Evlılıkte romantızm cınsel ılıskıden sonra bıtıyor bunun bır cok orneklerı var mesela bır ornek ben vereyım adam esınden tatmın olmuyor ve baska arayıslara yonelıyor gıbı mesela

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.