Şimdi Ara

Evlenme Teklifi Edilebilecek Mekan (ANKARA) ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jubelyagyu

3 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşıma evlenme teklifi edeceğim. Allah nasip ederse de Ramazan Bayramından sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. Ankara'da evlenme teklifi edebileceğim güzel restaurant var mı? Benim aklıma ilk Konya yolundaki hacıbaba geliyor. Özel günler için 2 kişilik özel odaları dahi var. Buna alternatif başka nereler olabilir?

hocam merhaba evlenme teklifini nerede yaptın acaba? ankarada bende biryer arıyorumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melrin

quote:

3 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşıma evlenme teklifi edeceğim. Allah nasip ederse de Ramazan Bayramından sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. Ankara'da evlenme teklifi edebileceğim güzel restaurant var mı? Benim aklıma ilk Konya yolundaki hacıbaba geliyor. Özel günler için 2 kişilik özel odaları dahi var. Buna alternatif başka nereler olabilir?

hocam merhaba evlenme teklifini nerede yaptın acaba? ankarada bende biryer arıyorumm

kardeş o arkadaşın çocuğu oldu forumla ilgilenemiyor

bu arada benim önerim:

çinçin

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

arkadaş foruma uğramadığına göre evlenmiş çoluk çocuğa karışmıştır. 1.5 senelik konu lan

Harbiden acaba noldu la :D Evlendi mi kız kabul etti mi
  • quote:

quote:

Dostum geldim burdayım bazı arkadaşlar forumda değil falan demiş sürekli forumdayım da üşengeçlikten yazmıyorum genelde okuyorum. Evlenme teklifini Hacı Baba'nın Konya Yolu'ndaki restauranında özel odada yapmıştım. Gayet de güzel ve nezih bir yer. Tavsiye ederim belki klasik ama alkol kullanmadığımızdan orayı tercih ettim. Bu arada merak eden arkadaşlar Haziran 2012 de düğünümüz oldu. Evliyim forumdayım kaçmadım bi yere

• quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

quote:

quote:

kardeş o arkadaşın çocuğu oldu forumla ilgilenemiyor

bu arada benim önerim:

çinçin

Çocuk yok henüz. Nickine ve avatarına hasta oldum bu arada. Bal Porsuğunun hastasıyım ben de. Özellikle bi videoda geri geri koşması var ona hasta oluyom.

• quote:

quote:

quote:

Dostum geldim burdayım bazı arkadaşlar forumda değil falan demiş sürekli forumdayım da üşengeçlikten yazmıyorum genelde okuyorum. Evlenme teklifini Hacı Baba'nın Konya Yolu'ndaki restauranında özel odada yapmıştım. Gayet de güzel ve nezih bir yer. Tavsiye ederim belki klasik ama alkol kullanmadığımızdan orayı tercih ettim. Bu arada merak eden arkadaşlar Haziran 2012 de düğünümüz oldu. Evliyim forumdayım kaçmadım bi yere

teşekkur ederim hocam, bende ilk orayı düşündümm, diyer baktığım heryerde alkol vardı bizde allkol kullanmdığımız için orayı tercih edicem çok tesekkur ederim. Allah mesud bahtiyar etsin inşallah, bir ömür mutluluklar dilerim

• İncek'te Yonca Bistro, romantik bir mekan. Ben sevmiştim; burdaki yorumlara bakarak gittim ama pişman olmadım. Tavsiye ederim.
  • herhangi bir gölün kenarında
     Evlenme Teklifi Edilebilecek Mekan (ANKARA) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturgut

üç hafta arayışımdan sonra İncekte Yonca...süperdiiii

Hocam ücreti ne kadar peki?
  • Tabi kiiiiiiiiiiii YONCA... Arkadaşlar muhteşem romantik bi ortam ve mükemmel bi hazırlık var burda. Siz işi ayşe hanıma bırakın. Bu organizasyonu ekibiyle kendisi hazırlıyor. Beyler kabul edelim biz ne kadar romantık olmaya çalışsak da böyle özel bi durumda işe biraz bayan gözüyle bakmak önemli heralde ki, biçok benim aklıma gelmeyecek detay ve dokunuş hayli değiştirmişti olayı. Ve kız arkadaşım çok mutlu oldu bunları nasıl yaptığımı filan sordu ben de bozuntuya vermedim :)) Yani kısaca çok bi şeye karışmadan kız arkadaşınızı mutlu etmek, geceyi sorunsuz ve güzel bi şekilde geçirmek istiyorsanız Yonca süper bir seçenek. Deneyimlemesem bu kadar emin konuşmazdım. Eleştirecek bi nokta bulamadık ikimiz de :)) neyse... uzatmayayım. Bana soracak olursanız Ankara'da evlilik teklif edecekseniz YONCA der susarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Gezer

Tabi kiiiiiiiiiiii YONCA... Arkadaşlar muhteşem romantik bi ortam ve mükemmel bi hazırlık var burda. Siz işi ayşe hanıma bırakın. Bu organizasyonu ekibiyle kendisi hazırlıyor. Beyler kabul edelim biz ne kadar romantık olmaya çalışsak da böyle özel bi durumda işe biraz bayan gözüyle bakmak önemli heralde ki, biçok benim aklıma gelmeyecek detay ve dokunuş hayli değiştirmişti olayı. Ve kız arkadaşım çok mutlu oldu bunları nasıl yaptığımı filan sordu ben de bozuntuya vermedim :)) Yani kısaca çok bi şeye karışmadan kız arkadaşınızı mutlu etmek, geceyi sorunsuz ve güzel bi şekilde geçirmek istiyorsanız Yonca süper bir seçenek. Deneyimlemesem bu kadar emin konuşmazdım. Eleştirecek bi nokta bulamadık ikimiz de :)) neyse... uzatmayayım. Bana soracak olursanız Ankara'da evlilik teklif edecekseniz YONCA der susarım

böyle konular altlarda kalmasın

Bende şuan bu arayış içerisindeyim ve Yonca'da karar kıldım. ama gereksiz pahalı fiyatları olduğu söylenmiş beni biraz yönlendirebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

quote:

quote:

üstad pm atamadım profiliniz gizli. hacıbaba konya yolu nasıldı ? ve özel oda varmıydı ortam nasıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

quote:

Orijinalden alıntı: az sonra

quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

quote:

quote:

üstad pm atamadım profiliniz gizli. hacıbaba konya yolu nasıldı ? ve özel oda varmıydı ortam nasıldı.

geçenlerde arkadaşlarım ile yemeğe gitmiştik. hizmeti güzel nezih bir yer.
    6 kişi kişi başı 40 lira verdik.

Fırat Üni nasıl iyi mi hocam?

• Ankara kalesinden bi yere lazerle yazı yazıyolar o şekilde evlenme teklifi edebilirsin hocam yaratıcı bi fikir
  • Hocam pm ile cevapladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ANKARA DA EVLİLİK TEKLİFİ - DOĞUM GÜNÜ gibi ÖZEL GÜNLER İÇİN

ORJİNAL FİKİR MEKAN YER ÖNERİ

'' MOVİE HOUSE - FİLM EVİ '' 2 kişilik Sinema odalarında Film izleme keyfi ve

Romantik Oda Süslemesi, Kalp balonlar mum ışıkları gül kalp yapraklar dolu bir oda düşleyin

Rezervasyon yaptırın 0530. 233 3984 Kızılay Olgunların arkasında Büklüm sokakta

Ankara'nın En Kalite Nezih Sakin baş başa mekanı

Kız arkadaşımla ben, zaman buldukça gidiyoruz

Tavsiye ederim on numara mekan

Evlenme Teklifi Edilebilecek Mekan (ANKARA) ?

• Ankara da incek bölgesinde evlenme teklifi , evlilik teklifi yalnızca bu işi yapan bir yerler var bizim baktığımız
    fabrika boyama kumlama sistemleri
    Fabrika Boyama Kumlama Sistemleri - Boya Kabini - Toz boya kabini
    https://www.fabrikabks.com
    evlilik teklifi ankara
    Ankara Evlilik Teklifi - Ankara Evlenme Teklifi | Yonca Event
    https://www.evlilikteklifiankara.com
    burada öyle hayırlı olsun abi diye dolanan garsonlar valeleler falan yok çok şık ve acayip titiz çalışıyorlar. içeri girerken yerde güller ve gül yaprakları üzerinden yürüyerek giriyorsunuz her yerde güller mumlar
    sonra profyosenel fotoğrafçıları var yeme içme desen 10 numara ankara da bir kaç yer var zaten ama burası en iysiydi. benim hanım hala düğünü değil ama evlenme teklifini anlatır. :)  Evlenme Teklifi Edilebilecek Mekan (ANKARA) ? Evlenme Teklifi Edilebilecek Mekan (ANKARA) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaminbiriyim -- 29 Mart 2023; 20:9:15 >

• Konuyu reklamcılar güncellemişte, merak ettim evliliğiniz nasıl gidiyor
  • faruk321 kullanıcısına yanıt
    Benim ikizlerim var ellerinizden öper

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.