Şimdi Ara

Evlenicem Uygun Eşya vs.. Tavsiyelerinizi Almak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evlenme arifesindeyimde.uygun eşya tavsiyelerinde olan arkadaşlar veya yeni evlenen arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum

• mesajım bulunsun
  • Spotculara git bi bak İstanbulda masko mu ne vardı mobilya çarşısı oraya bakabilirsin.Şimdiden hayırlı olsun.
  • Evine halı al
  • Önce alacağın eşyaların fiyatlarını internetten araştır daha sonra spotculardan fiyatları sor.
    Hangisi daha uygununa gelirse onu alırsın.
    Birkaç ay önce beğendikte görmüştüm. Vestelin buzdolabı, çamaşır m, bulaşık m, fırın, lcd tv hatırladığım kadarıyla 2900 TL idi
    İçim gitmişti eşyalara evlenecek olsaydım kesin alırdım.
    Ayrıca bende kız isteme arefesindeyim hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozturkgss -- 29 Haziran 2011; 22:30:34 >
  • Slm kardesım,

hayırlı olsun öncelikle. Bende yaklaşık 1 senedir evliyim. Sana önerilerim şunlar;

- Kesinlikle beko buzdolabı alma, ben hiç memnun değilim, alacaksan eğer Bosch al gerçekten süper dolapları var.
    - LCD alacaksan Samsung al, hatta kesinlikle şaşma derim.
    - Benim mobilyalar alfemo'dan. daha bir sene olmadan dökülmeye başladı. Orta sehpanın süsleri çıktı yaptıranaa kadar 1 ay uğraştım. Yaptılar iki gün sonra tekrar düştü:) Rezalet anlayacağım.
    - Çamaşır ve bulaşık makineleri bekonun kiler iyidir.
    - Uydu antenı alırsan Hiremco nun turbo serisi süper. Biraz araştırısan özelliklerini bulabilirsin.

Aklıma gelenler bu kadar, birşeyler sormak istersen yine yardımcı olabilrim. İyi akşamlar...
  • zor gerçekten..saolun yorumlar için..ucuz kalitesiz istemiyorum tabikide kaliteli uygun eşyalar bakıyorum.
    kafayı yiyor insan ya nasıl tamamlıycam diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.