Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.883
Cevap
556
Favori
601.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobilya fırsatı yakınlarda yok mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, sakın ipleri kaptırmayın sonra bi kere evleniyoruz oda olsun buda olsuna dönüyor iş düğün oluyor 80000

ilgilnenen olursa inegölde classi mobilya var bakmanızda fayda var en azıdan erdal beyle mutlaka tanışın ;) (tabi bence)
    ayrıca gür mobilya, uz kardeşler ve mob çarşısında newland... biz her odayı bu mağazalardan temin ettik kaliteleri tartışılmaz ama inegöl yol kenarındaki mağazalar içerideki mağazalara oranla daha görsel/kalite oranı yüksek haliyle de pahada artan oranlı geliyor...

ankastre almak isteyenler termikel e mutlaka baksınlar... daha detaylı yazmak istiyorum ama şuan iş biryandan düğün hazırlıkları bir yandan vaktim olmuyor en kısa sürede detaylı bir şeklide aktarım yaparım

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknkula

merhabalar, sakın ipleri kaptırmayın sonra bi kere evleniyoruz oda olsun buda olsuna dönüyor iş düğün oluyor 80000

ilgilnenen olursa inegölde classi mobilya var bakmanızda fayda var en azıdan erdal beyle mutlaka tanışın ;) (tabi bence)
    ayrıca gür mobilya, uz kardeşler ve mob çarşısında newland... biz her odayı bu mağazalardan temin ettik kaliteleri tartışılmaz ama inegöl yol kenarındaki mağazalar içerideki mağazalara oranla daha görsel/kalite oranı yüksek haliyle de pahada artan oranlı geliyor...

ankastre almak isteyenler termikel e mutlaka baksınlar... daha detaylı yazmak istiyorum ama şuan iş biryandan düğün hazırlıkları bir yandan vaktim olmuyor en kısa sürede detaylı bir şeklide aktarım yaparım

saygılar...

su mu olsun bu mu olsun deyip duracaklar.
    olay bitecek hiçbirinin yüzüne bakmayacaklar :)
    mesela biz halen düğün fotograflarımızı alamadık :)

ben termikel ana bayısınde araştırmıştım.
    beğendiğime indirim yapmadılar istediğim ölçude.
    evde bir baktım hb da puan kampanyalarıyla daha uyguna geliyor.
    termikeli ben de tavsiye ederim.
    mutlaka iyi araştırın.

• Al al bitmiyor arkadaş..30.000 liraya hepsini hallederim demiştim..Şuan 50.000 harcadık ve hala evde eksik var :S
    1 ay kaldı düğüne.Bitsede kurtulsam yaw
  • bu modellerden ve genel olarak profilodan memnun musunuz?
  • waybe kullanıcısına yanıt
    Söylediğim modelleri iciniz rahat sekilde alalabilirsiniz.. Üçü için toplam 4500 tl civarında fiyat ödersiniz.
    Profilo bildiginiz üzere bosch ve siemens ile ayni gruba ait. Zaten makinaları aynı profilo - bosch - siemens sitelerine girip tek tek bakabilirsiniz. Herşeyi ile hemen hemen aynı. Mesela aldığımız buzdolabında her üç markada da aynı ürün var. Farkı ise icindeki raf camlarınin tonlarındaki değişiklik. Tabi bosch ve siemens 100-200 tl kadr daha pahali ama.
    Genel olarak kullanım olarak yada herhangi bir sorun olduğunda garanti servis ağı olarak bir sorun yasamazsiniz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Al al bitmiyor arkadaş..30.000 liraya hepsini hallederim demiştim..Şuan 50.000 harcadık ve hala evde eksik var :S
    1 ay kaldı düğüne.Bitsede kurtulsam yaw

aman diyim, lazım olmayanları evlenincede alabilirsiniz.
    ben mesela bazı eşyaları ikinci el alacam.

mesela koltuk takımını bulabilirsem 2. el alıp iyice temizletip kullanmayı düşünüyorum.
    zira televizyonda aynı şekilde. başka türlü işin içinden çıkamayacağız baksana ev alamıyoruz para yok diyip düğüne 50bin tl.

birde arkadaşlar ayrı bir soru sormak istiyorum.
    benim nakit param var düğün için ama o parayı harcamıyayım kolay biriktirmedik çünkü bir anda şimdi düğüne gitmesin istiyorum.
    18bin tl kredi kartı limitim var, kredi çekme imkanımda var..
    sizce düğünü direk sıcak para ile mi yapayım, kredi veya kredi kartından çektirip mi yapayım sizce hangisi mantıklı, evlenen arkadaşlar bir yardımcı olun hele.

• Teşekkürler yorumun için peki. üstü ocaklı fırın için öneriniz var mı acaba birde süpürge?
  • Bu tamamen alacağın ürünün nakit ve kredi kartı alım arasındaki indirim oranına bağlı

Mesela beyaz eşyada nakit veya kredi kartı alışverişinde neredeyse hiç fark olmaz dolayısı ile KREDİ KARTI
    Ancak mobilyada nakitte ciddi indirimler olabilir %10-20 arasında bu kez de NAKİT kullanabilirsin

İşin matematiği senin nakdinin bankada ne kadar değerleneceğinin yüzdelik oranı ile
    Eşyaya yatırdığında alacağın indirim oranının birbirine karşılaştırmasıdır

Banka senin 18.000TL ne 9 ayda 500TL verecekse ( atıyorum ) düğün alışverişi için 18.000TL lik yapacağın bir harcamada 300TL indirim yapılacaksa nakite boşver kredi kartını kullan.
    Rica ederim bende bu yollardan henüz yeni gectim ve bilgi sahibi olduk ister istemez:)
    Elektirikli süpürge toz torbali aldim. Zira hazneli olanlarda hepa filtresinin cabuk tikanmasi, hazne bosaltaminin zahmetli olmasi vs nedenler var. Toz torbali daha pratik bence kullan doldugunda ise cikar at yenisini tak. Ben arzum ar461 cleanert silent aldim. Hem sessiz hem emiş gücü iyi. 250 300tl arasında bulursunuz sanırım.

Firina gelince ise biz Setüstü ocak ve davul firin aldik, daha lezzetli yapyoms davul firin:)
    Onun için fırın konusunda pek bilgim yok ama termikelde güzel ve makul fiyatta ürünler var.

• Teşekkür ederim tekrar :) bende dediğiniz gibi toz torbalı almayı düşünüyorum. Sizi önerdiğiniz modelde iyimiş :)
    Fırını da araştırayım biraz dediğiniz yerden.
    Rica ederim, bildiğim kadarıyla yardimci olmaya çalışırım bi sorunuz olursa buralardayiz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Bu tamamen alacağın ürünün nakit ve kredi kartı alım arasındaki indirim oranına bağlı

Mesela beyaz eşyada nakit veya kredi kartı alışverişinde neredeyse hiç fark olmaz dolayısı ile KREDİ KARTI
    Ancak mobilyada nakitte ciddi indirimler olabilir %10-20 arasında bu kez de NAKİT kullanabilirsin

İşin matematiği senin nakdinin bankada ne kadar değerleneceğinin yüzdelik oranı ile
    Eşyaya yatırdığında alacağın indirim oranının birbirine karşılaştırmasıdır

Banka senin 18.000TL ne 9 ayda 500TL verecekse ( atıyorum ) düğün alışverişi için 18.000TL lik yapacağın bir harcamada 300TL indirim yapılacaksa nakite boşver kredi kartını kullan.

mantıklı,
    söylediğiniz aslında.
    kredi kartı da nakit gibi geçmiyor mu aslında? 30bin lira gibi para harcama hedefindeyim, nakit paralarımı çünkü borsada değerlendiriyorum o yüzden hiç bulaşmakta istemiyorum açıkçası nakit alışverişe..

sizinde dediğiniz gibi mobilya nakit alınabilir.
    en mantıklı kısmı ise bankada yatırılan para ile alacağım nakit indirimin karşılaştırması.. teşekkür ederim.

• Maalesef kredi kartı nakit gibi geçmiyor

Özellikle Aralıkta yaşanan yolsuzluk olayları akabinde döviz altın ve faizlerde ciddi artışlar oldu
    Şu an tek çekimde ortalama %3, 9 taksitte %7-10 arası banka komisyon kesmektedir satıcıdan.

Şayet 10.000TL gibi bir alışveriş yapacaksanız banka satıcıdan ciddi komisyon alacaktır.En son yaptığım 700TL gibi bir tek çekim işlemine 17TL gibi bir komisyon kesti satıcıdan banka.Şahıs firmaları bu değerleri çok dikkate almaktadır

Ancak bir elektronik mğazasındaki satıcı bu değerleri ne bilir ne anlar nede işine gelir. ( Tamamen Örnek ) Media markta alışverişe gidin
    Bir ürün için pazarlık yapın. Sonunda biraz daha indirin ben nakit ödeyeceğim deyin :)
    Hiç farketmeyecektir..Belkide bizim için farketmez isterseniz kart ile alın diyecektir.O zaman neden nakit verelim.Satıcıda malını satıp primini alma derdindedir
    Çalıştığı firmanın buradaki zararını düşünmeyecektir.Cebinden çıkmadığı için eşek herifin :)

Ama bir bosch mağazası bu durumu daha fazla dikkate alacaktır. Çünkü şahıs işletmesidir

Mobilyada fark ediyor epey..Dahası bir çok hiç ummadığınız nkit ihtiyaçlarınız olacak

Mesela : evde tadilat ihtiyacınız varsa, boya badana,parke fayans vs vs ( bu abiler hep keş çalışır çok toklar ..... hakaret içerir )
    Evinizde doğalgaz su elektik üstünüze alacaksınız..1000tl üstü bi masraf depozito( bu devlet abide çok toktur hep keş ister ..... hakaret içerir :) )
    Nikah dairesine 500tl bayıldım evlilik denen ne idüğü belirsiz cüzdan 69TL ( devlet benim evliliğimi tanımasın resmi evlenmeyelim dedim dinletemedim )
    Eşine altın alacaksan zaten keşşş :)

Yani o parana şimdiden bakıp bakıp soğuk sular iç

Ve bana kalırsa boşver evlenme..18.000TL ve çok eşli bir hayatla mesut kal :)

• bu konu adami evlilikten sogutur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Maalesef kredi kartı nakit gibi geçmiyor

Özellikle Aralıkta yaşanan yolsuzluk olayları akabinde döviz altın ve faizlerde ciddi artışlar oldu
    Şu an tek çekimde ortalama %3, 9 taksitte %7-10 arası banka komisyon kesmektedir satıcıdan.

Şayet 10.000TL gibi bir alışveriş yapacaksanız banka satıcıdan ciddi komisyon alacaktır.En son yaptığım 700TL gibi bir tek çekim işlemine 17TL gibi bir komisyon kesti satıcıdan banka.Şahıs firmaları bu değerleri çok dikkate almaktadır

Ancak bir elektronik mğazasındaki satıcı bu değerleri ne bilir ne anlar nede işine gelir. ( Tamamen Örnek ) Media markta alışverişe gidin
    Bir ürün için pazarlık yapın. Sonunda biraz daha indirin ben nakit ödeyeceğim deyin :)
    Hiç farketmeyecektir..Belkide bizim için farketmez isterseniz kart ile alın diyecektir.O zaman neden nakit verelim.Satıcıda malını satıp primini alma derdindedir
    Çalıştığı firmanın buradaki zararını düşünmeyecektir.Cebinden çıkmadığı için eşek herifin :)

Ama bir bosch mağazası bu durumu daha fazla dikkate alacaktır. Çünkü şahıs işletmesidir

Mobilyada fark ediyor epey..Dahası bir çok hiç ummadığınız nkit ihtiyaçlarınız olacak

Mesela : evde tadilat ihtiyacınız varsa, boya badana,parke fayans vs vs ( bu abiler hep keş çalışır çok toklar ..... hakaret içerir )
    Evinizde doğalgaz su elektik üstünüze alacaksınız..1000tl üstü bi masraf depozito( bu devlet abide çok toktur hep keş ister ..... hakaret içerir :) )
    Nikah dairesine 500tl bayıldım evlilik denen ne idüğü belirsiz cüzdan 69TL ( devlet benim evliliğimi tanımasın resmi evlenmeyelim dedim dinletemedim )

Elektronik mağazalardaki POS komisyonu dışında söylediğiniz her şeye imzamı atarım. Büyük şirketlerin tamamına yakını POS komisyonu vermez bankalara. O açığı kredi, mevduat, personel maaşı vb. gibi ürünlerle kapatırlar. Yani siz atıyorum media markt'tan 2000 tl'ye kredi kartıyla TV aldıysanız, firmanın hesabına ertesi gün 2000 tl net olarak geçecektir.
    Bunu 5 yıl bankacılık yapıp kurtulmuş biri olarak söylüyorum, bir de 19 mayıs'ta evlenecek biri olarak da, artık çok geç sanırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 3 Nisan 2014; 9:19:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

quote:

Maalesef kredi kartı nakit gibi geçmiyor

Elektronik mağazalardaki POS komisyonu dışında söylediğiniz her şeye imzamı atarım. Büyük şirketlerin tamamına yakını POS komisyonu vermez bankalara. O açığı kredi, mevduat, personel maaşı vb. gibi ürünlerle kapatırlar. Yani siz atıyorum media markt'tan 2000 tl'ye kredi kartıyla TV aldıysanız, firmanın hesabına ertesi gün 2000 tl net olarak geçecektir.
    Bunu 5 yıl bankacılık yapıp kurtulmuş biri olarak söylüyorum, bir de 19 mayıs'ta evlenecek biri olarak da, artık çok geç sanırım:)

Dediğinizi yapmaya çalıştıkları doğrudur
    Mesela Vatan bilgisayar uzunca bir dönem World ile sonra sanırım Finans bank ile bu tarz birliktelikler kurup ayrıca bu kart ile alışverişlere ek indirimler yapıyordu
    Satıcı elektronik mağazalar bankalarla güzel anlaşmalarda yapabilir ve bu kartlara yönlendirmeye çalışıyor olabilirler tüketicileri

Ancak bildiğiniz üzere tüketiciler satıcının anlaşması olduğu bankanın kredi kartına sahip olmak zorunda değil
    Bankasyadan tutunda işbankasına, teb bankasından adını bile duymadığım bankaların kredi kartlarına sahiptir tüketiciler
    Ben şimdi hangi elektronik markete gidersem gideyim tek çekim alışverişimi işbank kredi kartımla yaparım
    Firmaların bu banka ile anlaşmaları olup olmaması beni çok bağlamaz. Ürünü aldığım firma da çok büyük olasılık komisyon oder.

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Her kredi kartı markasına farklı POS uygulaması olmaz. Tek çekim POS'larda "Kendi bankası ve diğer bankalar" diye ayrım olur. Yani Bimeks, Garanti Bankası ile anlaştı, POS'u oradan aldı. Siz "Tek çekimi" İşbankası kartı ile de yapsanız, Teb kartı ile de yapsanız sonuç değişmeyecek. Önemli olan POS'un alındığı banka ile yapılan anlaşma.

Taksitlilerde ise zaten birçok marka ortak kullanılıyor. Bonus'u Teb, Garanti, DenizBank gibi...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.