Şimdi Ara

Evlatlık mıyım acaba? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
14.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Git gerçek ana - baba nı bul onlara sor "ben evlatlık mıyım?" diye...
  • Bunu Basit bir DNA testi ortaya çıkarabilir en fazla evlatlıkmısın değilmisin bu soruyu ancak o test ortaya çıkarabilir..

Tam konuşma ortasında şu soruyu yöneltebilirsiniz Abinizle olan anıların bahsedilmesi sırasında sende şunu sorabilirsiniz abim benden daha fazla özgür ve rahat yaşamı var ama benim istediklerim karşılanmıyor ve bu arada özgürlüğüm kısıtlanıyor gerek bahanelerle evlatlıkmıyım neden bana böyle davranıyorsunuz diye sorabilirsiniz..

Fotograf olayı hiç Normal gelmiyor bana.. senin büyük ihtimal 2-3 Yaşında iken evlatlık alınmış olabilirsin düşünceler arasında heleki kan grubu uyuşmuyor.. ama üstteki arkadaşımızın dediği gibi Babanızın yada annenizin kan grubundan birisinin aynı olması lazım ki kendi öz evladı(çocuğu köy tabiri ile kızanı)
  • anlattıklarına benzer bir durum duymuştum.

okulda öğretmen herkesten çocukluk fotosunu istiyor,

eleman evde arayıp bulamayınca evlatlık olduğunu anlıyor.
  • Kardeşim en iyisi bir DNA uzmanından yardım alın o sizi yönlendirecektir..

İnternetten de ulaşabileceğiniz yerler vardır. Bunun dışında ; Resim konusuna pek takılmamanı öneririm. Olmayabilir , çekilmeyebilir. Önemli olan DNA. Bunu bir şekilde halletmeli ve sonuç almalısın.

İçinde hep bir şüphe olarak yaşama...
  • Allah sabır versin öncelikle.Yerinde Olsam Çaktırmadan Babandan saç felan bul.Banyodan.Al onu hastaneye git DNA testi yaptır.
  • Gerçekden zor durumdasın :/ senle aynı duruma düşmek ayrımcılık görmek bir insanda psikolojik sorunlara yol açabilir.Ama sen umutsuzluğa kapılma arkadaşlarında dediği gibi ailenin ağzını ara ... umarım snn için hayırlısı olur.
  • Annen veya babandan saç örneği alman lazım anlamak için.
  • Mesajım bulunsun... Konu ciddi....
  • Valla takipteyim dizi gibi ilgimi çekti konu
  • Abim benden 6 yaş büyük ve onunda doğduğu gün gibi bir sürü bebeklik fotoğrafları var. Ama benim 6 yaşına kadar bir tane bile fotoğrafım yok.(6 yaşındaki de anaokul için çektirmiştik).Bunun nedenini sorduğumda babam yanıt vermiyor ama abin ilk göz ağrımız diyor.Hatta doğduğu gün fotoğraf makinesi almış. Bizim ailece hepimizin kan grubu aynı ama arada bende şüpheye düşüyorum evlatlık mıyım diye

Sende en iyi bir DNA testi yaptır
  • evlatlık değil ergensin
  • Mesajim bulunsun ilginc bir konu
  • bir an GENİŞ AİLEDEKİ ZEKAİNİN EVLATLIK OLDUĞU BÖLÜM GELDİ AKLIMA
  • Bir yerden çene yapısının kalıtsal olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Tabi kesin bir şey diyemem. Sen yine de çene yapılarını karşılaştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calm Down

Bir yerden çene yapısının kalıtsal olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Tabi kesin bir şey diyemem. Sen yine de çene yapılarını karşılaştır.

Vücudun diğer kısımları kalıtsal değil rastgele şekilleniyor aynen arkadaşın dediği gibi.
  • Bi kere hukuken mümkün değil evlatlık olman. Çünkü 2005 yılında yeni medeni kanun yürürlüğe girmeden önce çocuğu olanların evlat edinmesi mümkün değildi. Değişiklikten sonra mümkün hale geldi. Ama birisinin çocuğunu kendi doğurmuş gibi göstererek nüfusa kaydettirdilerse olabilir. Bu durumda annenin doğum kaydının hastanelere geçmesi gerekiyor. Yani doktoru ve hastaneyi ayarlamış olamalrı durumunda nüfusa işletebilirlerdi. Bunu yaptılarsa - zayıf bir ihtimal- olabilir. yoksa açıkladığım gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Bir yerden çene yapısının kalıtsal olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Tabi kesin bir şey diyemem. Sen yine de çene yapılarını karşılaştır.

Vücudun diğer kısımları kalıtsal değil rastgele şekilleniyor aynen arkadaşın dediği gibi.

diğer kısımlarla ilgili bir bilgi vermemekle birlikte okuduğum bir bilgiyi (emin olmadığım ve bunu da açıkca belirttiğim bilgi) yazdım. Mobilde olduğum için de doğrulayamadım bilgiyi.

• Babanın yada annenin yada abinin saçını al dna testine git
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Bi kere hukuken mümkün değil evlatlık olman. Çünkü 2005 yılında yeni medeni kanun yürürlüğe girmeden önce çocuğu olanların evlat edinmesi mümkün değildi. Değişiklikten sonra mümkün hale geldi. Ama birisinin çocuğunu kendi doğurmuş gibi göstererek nüfusa kaydettirdilerse olabilir. Bu durumda annenin doğum kaydının hastanelere geçmesi gerekiyor. Yani doktoru ve hastaneyi ayarlamış olamalrı durumunda nüfusa işletebilirlerdi. Bunu yaptılarsa - zayıf bir ihtimal- olabilir. yoksa açıkladığım gibidir.

Arkadaş çok iyi bir noktaya değinmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

diğer kısımlarla ilgili bir bilgi vermemekle birlikte okuduğum bir bilgiyi (emin olmadığım ve bunu da açıkca belirttiğim bilgi) yazdım. Mobilde olduğum için de doğrulayamadım bilgiyi.

İnsanların 2 gözü, 1 burnu olur gibi bir bilgi vermişsin ondan dalga geçtim kusura bakma.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.