elimde casper kasa var o zaman zalman powerı buna takabilirmiyim olurmu
olur tabi neden olmasın.
maalesef bu forumdaki kullanıcıların çoğunda gördüğüm bir şey var hep en pahalılar tavsiye ediliyor. hiç gerek yok.
Kasa içi rahatlık malzemenin kalitesi açısından düşünerek böyle öneriler yapılıyor. Ben daha önce 5-6 tane dandik kasa kullandım. ama aopen ı aldığımda ne kadar yanlış yaptığımı fark ettim. Şimdiyse aopen bile yanlış seçimmiş diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowOcean
quote:
Orjinalden alıntı: yattara 61
quote:
Orjinalden alıntı: kaptancortis
quote:
Orjinalden alıntı: yattara 61
boşuna masraf olur benim önerimi dikkate al.
elimde casper kasa var o zaman zalman powerı buna takabilirmiyim olurmu
olur tabi neden olmasın.
maalesef bu forumdaki kullanıcıların çoğunda gördüğüm bir şey var hep en pahalılar tavsiye ediliyor. hiç gerek yok.
Kasa içi rahatlık malzemenin kalitesi açısından düşünerek böyle öneriler yapılıyor. Ben daha önce 5-6 tane dandik kasa kullandım. ama aopen ı aldığımda ne kadar yanlış yaptığımı fark ettim. Şimdiyse aopen bile yanlış seçimmiş diyorum.
valla thermalteke 3000 tsunami aldım sipariş ettim yoğun eleştiri oldu bende diğer topicde göreceksin iptal ettim şimdi ne alacağıma karar veremedi kimi alma diyor kimi al ucuz ne markalar var diyor kimi iyi etmişsin diyor artık ne olacak hayırlısı
hocam big tower alacağın tek kasa bence stacker emin ol pişman olmayacaksın
+1 herkes bir gün doğru yolu bulacak
quote:
Orjinalden alıntı: met.in
ne demek şimdi bu
Konu başlığına tam olarak uyan bi kasa CM Stacker...
quote:
Orjinalden alıntı: kaptancortis
quote:
Orjinalden alıntı: met.in
ne demek şimdi bu
stacker dan bahsediyorum arkadaşım. ayrıca oraya yazdığım şeyler benim şahsi fikrim. senin zoruna giden nedir açıklarmısın
Konu başlığına tam olarak uyan bi kasa CM Stacker...
bu kasanın adı forumda çok sık geçiyo.şuna bi link verirmisin bi zamet merak ettim.
eskiden kasanın bir markası bile olduğu bilinmezdi. yeni bilgisayar alanlar bu konuya çok dikkat etmeli ve bu başlıkataki cevapları iyi okumalı. her upgrade de kasa değiştirmek çok daha masraflı oluyor. iyi birşey alın ve en azından 2 ciddi upgrade değiştirmek zorunda kalmayın. ben gene kasayı değiştirmek zorunda kalacağım.
CM Stacker+600watt FSP Epsilon ikilisi doğru cevap diye düşünüyorum...