Şimdi Ara

Evkurdan bilgisayar almak ? (Oyun için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kredi kartımın limiti olmadığı için evkurda senetle ürün verdiği için evkurdan oyun için pc almak istiyorum tavsiye edermisiniz birde laptop alsam şuan ki piyasadaki oyunları üst düzey grafiklerde oynayabilirmiyim ? 24 taksitle uzun vadeye bölücemhttp://www.evkur.com.tr/c/20/bilgisayar evkurun linki burda buradan önerebileceginiz bilgisayar varmıdır benhttp://www.evkur.com.tr/p/48627/victor-gaming-amd-a8-5600k-36-ghz-%C4%B0%C5%9Flemci-16gb-ram-1tb-sshd-2gb-ekran-kart%C4%B1-windows-8-%C4%B0%C5%9Fletim-sistemli-masa%C3%BCst%C3%BC-bilgisayar şunu gördüm önerirmisiniz ?

• Evkur mu ? aman diyeyim. net bütçenizi belirtin, liste hazırlayalım, Vatan, Inventus gibi yerlerden satın alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda odeabank fırsatını kaçırma Evkur kadar kazıkcı bi firma yok ve taksitleri ödemedinmi büyük sıkıntılar yaşıyosun
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Dostum bende evkurdan uzak durmak istiyorum fakat kredi kartında limit yok o yüzden sıkıntı olurmu ? Vatan gold invertus senetle verirmi ? Limit şartmı ?
  • bartro B kullanıcısına yanıt
    Cahilliğime verin bi soru sorucam kredi kartında limit olması şartmı ?
  • @bartro arkadaşın dediği gibi vatandan odeabank kredisi alın kesinlikle evkura para kaptırmayın !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennusa44

Dostum bende evkurdan uzak durmak istiyorum fakat kredi kartında limit yok o yüzden sıkıntı olurmu ? Vatan gold invertus senetle verirmi ? Limit şartmı ?

Hayır senet ile vermez ancak bankadan ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. faiz oranı çok daha az olacaktır, hele şirket ortağı bir arkadaşınız varsa ticari kredi çektirebilirsiniz, faiz oranları çok daha az olacaktır ve alacağınız sistem açık ara daha kaliteli olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir bilgisayar alıcağım
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki laptop önerirmisiniz ?
  • Evkurdaki bilgisayarlarla oyun oynayamazsın verdiğin para ziyan olur. Oyunları üst düzey grafiklere oynatacak laptoplar da 4-5 bin liradan başlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.