Şimdi Ara

Evkur taksit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evkurun sitesinde 10 15 ay taksit imkanı gözüküyor ancak 24 ay taksit gözükmüyor kaldırıldı mi acaba ? Kredi kartsız.

Bilgisi olan var mi telefon alicamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senet yapabiliyorsunuz diye biliyorum ama vade farkı olarak sağlam yansıtır benim tanıdığım evkur.

• Sakın bulaşma evkura falan hocam. Elini verirsin kolunu kaparlar valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Sakın bulaşma evkura falan hocam. Elini verirsin kolunu kaparlar valla.

Hocam başka ne yapabilirm yardım et vallahi kredi kartı kullanmıyoruz taksit olayı felan bilmiyoruz banka işlerini hiç bir bilgimiz yok bu devirdede telefon felan alabilmek için ya nakitin olcak ya kredin olcak vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Sakın bulaşma evkura falan hocam. Elini verirsin kolunu kaparlar valla.

Hocam başka ne yapabilirm yardım et vallahi kredi kartı kullanmıyoruz taksit olayı felan bilmiyoruz banka işlerini hiç bir bilgimiz yok bu devirdede telefon felan alabilmek için ya nakitin olcak ya kredin olcak vs

Hocam valla sen de haklısın. Öyle bir sistem yaptılar ki millet eninde sonunda bankaların kucağına oturmak zorunda kalıyor. Ya da böyle evkur gibi yasal tefecilerle uğraşıyor. Kredi kartı yoksa bile yine de evkura bulaşmani tavsiye etmem. Mecbur nakit almak zorundasın. Öyle pahalı telefonlar kullanmak şart değil. 600 700 e alınan bir telefon gayet is görür. 600 nakdin varsa al yoksa biriktir derim hocam. Paran kadar harcamak her zaman en iyisidir. Benim telefonum da 600 tl idi ve nakit aldım. Gayet de memnunum.

• Evkura bulaşma. Evkurdan alacağına vatanbilgisayardan odea bank ile kredi çekmeyi dene daha yararlı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    Dostum onuda denedik annemin üstüne herhalde ev hanımı diye uygun bulunmadı diye mesaj geldi sigortası felan var oysa yani maddi dururumumuz şükür normal babamın tc sini mesaj olarak attık ondadan mevcut başvurunuz bulunmaktadır şubelerimize bekliyoruz diye mesaj geldi ne anlama geliyor fikriniz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısında dostum ama bir yerden sonra iyi telefon almak istiyorsun şuan kullandığım telefonuda evkurdan 24 ay taksit ile aldım htc one o zaman 24 ay vardı ancak şuan sitesin de 10 15 ay taksitten fazlası gözükmüyor şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Haklısında dostum ama bir yerden sonra iyi telefon almak istiyorsun şuan kullandığım telefonuda evkurdan 24 ay taksit ile aldım htc one o zaman 24 ay vardı ancak şuan sitesin de 10 15 ay taksitten fazlası gözükmüyor şaşırdım

Hocam peki kaça almıştın ve geri öderken aylık kaç tl lik taksitlerle ödedin? Toplam geri ödemesi kaça mal oldu sana? Gerçekten yoldular mi seni?

• 1600tl lik telefon 2100 tl gibi bir fiyata geldi 24 ay boyunca 90 tl ödedim
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    evkurdan senetle hiç bişey alınmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.