Şimdi Ara

EVKUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar EVKUR dan senetle telefon almayı düsünüyorum. FİYAT FİLAN ÖNEMLİ DEİL LÜTFEN PAHALI DİYE YAZMAYIN.

Sorum şu : Yaşadıgım yerde evkur yok. Acaba başka sehirden alsam senet geçerli oluyor mu ?

• Gerekli adres ve kefil diğer prodüsürler olumlu olursa alabilirsin senetle ama bulunduğun yerde evkur olmaması aylık para yatırdığında ödediğin seneti nasıl alırsın yada taksidi aylık nasıl yatırırsın havale,hesap gibi o biraz kafa karıştırıcı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefe34

Gerekli adres ve kefil diğer prodüsürler olumlu olursa alabilirsin senetle ama bulunduğun yerde evkur olmaması aylık para yatırdığında ödediğin seneti nasıl alırsın yada taksidi aylık nasıl yatırırsın havale,hesap gibi o biraz kafa karıştırıcı...

kefil istemiyorlar sanıyorum.

geçen arkadasımda aldı çünkü ?
  • farklı şehirden nasıl alıcaksınki telefonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

farklı şehirden nasıl alıcaksınki telefonu ?

ya ben keşanda oturuyom tekirdağdan alıcagım oluyorsa işte.
  • Evkurdan birşeymi alacaksın sakın arkadaşım hayatının hatasını yaparsın 2 - 3 katına alırsın normalde alabileceğin esyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halit1x1

Evkurdan birşeymi alacaksın sakın arkadaşım hayatının hatasını yaparsın 2 - 3 katına alırsın normalde alabileceğin esyayı

malesef baska çarem yok kredi kartım yok nakitede durumum yok kardes.

siz soruma cevap verseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1564 -- 8 Şubat 2013; 21:14:00 >
  • Şubenin bulunduğu şehirde bir arkadaşın falan varsa parayı gönderirsin o da yatırır. Tabi güvenebilirsen.
  • mafya değilmiydi orası
    para ödemeyen olursa kemiklerini kıran ızlandut adamlar vardı
  • tamam arkadaslar oluyorsa her ay gidip ödiycem .
  • Kredi çek.

Biraz mantıklı olun bir telefon için düştüğünüz hallere bakın.Bir kendinize gelin yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 8 Şubat 2013; 21:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Kredi çek.

Biraz mantıklı olun bir telefon için düştüğünüz hallere bakın.Bir kendinize gelin yav

kıredi çekse daha ucuza gelir telefon abi valla nedir bu bizim türk miletindeki pahalı tel hastalığı anlamam s3 note 2 ayfon 5 ucmuşlar vala
  • quote:

quote:

Kredi çek.

kıredi çekse daha ucuza gelir telefon abi valla nedir bu bizim türk miletindeki pahalı tel hastalığı anlamam s3 note 2 ayfon 5 ucmuşlar vala

arkdaslar not olarak demistim ki fiyat lafı yapmayın lütfen diye neyse saolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1564

quote:

quote:

Kredi çek.

arkdaslar not olarak demistim ki fiyat lafı yapmayın lütfen diye neyse saolun.

fiyat lafı yapmıyorumki :) isteyen istedğini alsın bizi ilgilendirmezki olayı sadece şaka amaclı yazdım o kadar

• quote:

quote:

Kredi çek.

sistem bu işte.Bilinç altı ve Dayatmak.O onda görüyor alıyor alan kişi ona öneriyo çok güzel felan diye.Eeee bi dur be kardeş hele bi önermeden önce sor karşındakine paran varmı ayağın yorgana göre uzanıyormu.Yiyemiyeceğin ........ altına girebilecekmisin ? Asgari ücretle çalışan adam bile alıyor artık , adam kontör yükleyemiyo , arada bir facebook'a giriyor , 2-3 mesaj atıyor kalkıp note 2 - iphone 5 alıyor.Hayır gerçekten ihtiyacı olan adamlara lafım yok , işi vardır meşguldür Mailine bakıcaktır arayanı çoktur.Sen ananı babanı 2-3 arkadaşını arıyacam diye neyine 2 bin liralık telefon alıyon be hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyotr Alekseyeviç -- 8 Şubat 2013; 21:44:49 >

• her ay yatiracagin taksidi kenara koy. evkura 24ay odeyecegine 10aya telefonun gerçek parasını biriktrir dilediğim yerden alırsın. dilersende parani kenara atmaya devam edip 24ay dolunca biriken paraylada farklı şeyler yapabilirsin ;)
    ama telefona 2bin tl bağlayacak zihniyette olduğundan muhtemeden bu yazdığım mantıklı aciklamayida dinlemeyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVKUR
    ÇADIRKUR
    İŞKUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 8 Şubat 2013; 21:53:52 >
  • Kredi karti olan arkadasindan netten uygun olan yerden al taksidi arkadasina ode ya da git kazik ye secim senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Marilyn -- 8 Şubat 2013; 23:24:19 >
  • Kesinlikle önermiyorum.Bence sakın almayın oradan birşey !
  • Evkurun cihazları distribütör garantili değil grey garantili tavsiye etmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.