Şimdi Ara

EVKUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün benim sipariş ekranımda siparişiniz hazırlanıyor yazmaya başladı. Umarım bu hafta içinde kargoya verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RızaAkın14

Nasıl yani firma ücreti sonuçta cebe atmış olacak yinede ödüyor mu ücreti banka böyle bir zorunluluğu mu var.
    tabi ki
    bankalar o posu verirken teminat alyo firmadan
    firma batsa pılını pırtısını toplayıp ortadan kaybolsa o teminattan para tahsil edilir banka zarar etmez yane

EVKUR

bu arada evkur tam zamanında yetiştirdi kulaklığı

• Woodout W kullanıcısına yanıt
    Benimdeki ayni şekilde umarım bu hafta içi yetiştirebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woodout W kullanıcısına yanıt
    Benim siparişim de hazırlanıyor diye güncellenmiş. İnşaallah bu hafta hepimiz ürünleri alırız.

• Hazırlık ne kadar sürecek bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan bu pandemi sürecinde 11 milyon tl yardım yapmış bir şirketin yaptığına bak.
    Huawei nova 5 t sipariş geçtim k. Kartıyla tek çekim. 1 hafta oldu ürün gelmedi. İptal başvurusunda bulundum. Çarşambaya iptal onaylanır dedi. Şimdide sipariş durumuna hazırlanıyor yazmışlar. İstanbul blşm i biliyordum ama evkrun böyle şrfsz olduğunu bilmiyordum.
    Şikayet vr coma bakın özellikle Huawei nova sipariş edenleri mağdur etmişler. Tahminim ürün ellerinde yok. Mobil tüketici uygulamasına şikayet yazdım. Paramı geri istiyorum. Bu adi şirketten kalem pil dahi almam bundan sonra.

• seneler önceki taktiği kullanıyorlar
    benim de siparişlerim olmuştu ama millet akıllı ya şikayet ettiler dolandırıcı diye para iade etmek zorunda kaldılar
    siparişleri toplayıp yurtdışından getireceklerdi

• Bu günde kargo yapılmadı lanet bir firma. Başka bir internet satıcısından telefon kılıfını sipariş ettim o geldi telefon ortada yok evkurun keyfine kalmış vereceği kahve makinası hediyesine kandım alış veriş yapacak olan bu firma ile iyi düşünsün

• emr_353 kullanıcısına yanıt
    Hocam size ücret iadesi için yansıdı mı

• İade yansımadı aksine telefon geldi bugün. Herhalde artık iade etmezler diye düşünüyorum. Arayıp iptal etmeyin telefonu aldım demekle uğraşmayalım bir de. Sistemlerinde görürler

• Hediyesi de geldimi hocam

• Cardyn23 C kullanıcısına yanıt
    Hediyesi de geldi. Sorunsuz şekilde teslim aldım

• emr_353 kullanıcısına yanıt
    Hangi telefondan almıştınız hocam. Ben sipariş geçeli 10 gün olmuştu. Yoğun mesai yaparak para iadesi alabildim. Huawei nova 5t sipariş etmiştim. Vazgeçtim şimdi o telden zaten zor seçmiştim. Şimdi yeniden telefon arama süreci başladı benim için.

• anneler günü kampanyası ile s10 lite aldım (arzum kahve makinesi hediyeli) tam 14. günde geldi. açıkcası 19 mayıs tatili ramazan bayramı derken malum birde evkur'un tutumu nedeniyle 27 mayıstan önce gelmesini beklemiyordum. bir anda kurye aradı ve adresteyseniz geliyoruz dediler
  • Benim ürün hala ortada yok çok sorumsuz bir firma

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.