Şimdi Ara

EVKUR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RızaAkın14

Sizin ürünüde mi geç kargoladılar süreci uzattılar.
    1 hafta geçmesine rağmen teslimat olmadı
    üyelikten girince sipariş hareketi yoktu

birde kötü yorumları okuyunca siparişi iptal edin mesajı gönderdim
    şu numaradan müşteri temsilcisine derdinizi anlatın cevabı geldi
    numarayı aradım ama 10 dakika beklettiler cevap veren olmayınca sikayet yazdım

ardından muhatap bulamadığımdan bankaya harcama itirazı talebinde bulundum
    bu talepten 1 gün sonra siparişim teslim edilince harcama itirazını geri aldım
    bu arada böyle bir kulaklığa 100 liraya sahip olmak imkansıza yakın ben bir de 6 taksitle aldım

• emr_353 kullanıcısına yanıt
    Size iptal ücreti yansıdı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taşpınar evkur vs mağazalara adımınızı atmayın bile.ürün alırsınız kapıdan çıkınca sizi tanımazlar.kayınpeder çay makinesi almış su akıtıyor hemen götürdük servise gidin buraya değil diyor herif.
  • evkur'dan alışveriş yapman senin hatan
  • senetle ürünü 3 kat fazlaya satardı
  • Piyasadan biraz uygun alınınca böyle problemlerle karşılaşmak doğal.
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Işte sıkıntı şu piyasadan uyguna almadık aynı dönemde anneler günü hediyelerini de hesaba katarsak mediamarkt daha uygundu, yalnız ben mediamarkt in verdiği hediyeye ihtiyacım olmadığı için evkuru tercih ettim evkur kahve makinesi mediamarkt mikrodalga fırın veriyordu.
    Farzedelim ki piyasadan uygun olarak Türkiye geneli 90 Şubesi olan bir firmadan aldık ama işte adamların o 90 şubeyi bu şekilde yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 16 Mayıs 2020; 15:8:21 >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    iptal ücreti hala yansımadı, önümüzdeki hafta hala yansımamış olursa sizin siparişte gelmiş olursa iptal etmemeyi düşünmeye başladım çünkü fiyat olarak hala alternatifsiz maalesef.

bir arkadaş yazmıştı önceki sayfalarda siparişin üzerinden 10 gün geçtikten sonra iptal ettiği gün teslimat yapılmış başka bir tel için, o da iptalden vazgeçmiş. Para iade edilmez ve evkur mağdurlarına teslim etmeye başlarsa bende iptal işlemini geri çekeceğim
  • emr_353 kullanıcısına yanıt
    Ben ürünü gönderseler bile hediyesini gondereceklerinden ve teşhir olmayacağından şüpheliyim bu hususta da çok şikayetleri var

• Woodout W kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin konuyla alakalı bir gelişme var mı

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam bu harcama itirazı talebi işe yarıyor mu? Yani bankaya ürünü almadığınızı şirketin kargolamadığını nasıl ispat ederiz.

• Bugün görüştüm nedense 2 dk da bağlandı m.t bayan ilgili idi ama ürün kargoya verilmemiş sebebini bilmiyorum kayit oluşturuyorum dönüş yapacaklardır size dedi hiç değilse biri ile muhatap olmak rahatlattı beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Malesef hala bir gelişme yok. Sizleri takip ediyorum ben de.
    Ama teşhri ürünü geleceğini düşünmüyorum bu kadar beklettiklerine göre stoğa girecek mallardan gönderecekler demektir
  • Geç olsa da ürün geliyor. Ben de ucuz diye Tefal 30 cm tava aldım 15 gün sonra anca gelebildi. Ucuz etin yahnisi işte, İstanbul Bilişim'in dolandırıcı olmayan ama vasıfsız olan modeli.
  • Benimde İstanbul bilişim den sipariş veresim var ama evkur böyle yapıyorsa İstanbul bilişime hiç bulaşmak istemiyorum

• RızaAkın14 R kullanıcısına yanıt
    Riske almaya kesinlikle değmez, yarın battık deseler yapacak birsey yok.

Doğru söylüyorsunuz

• kredi kartı ile alış veriş yaptığınızda banka güvencesi altındasınızdır
    iş yeri batsa bile banka paranızı eksiksiz öder
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani firma ücreti sonuçta cebe atmış olacak yinede ödüyor mu ücreti banka böyle bir zorunluluğu mu var.

• Dostum yanlis anlama ama sene olmus 2020 hala evkur ve istanbulbilisimden urun alanlar var. Bunlar pismanliktir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.