Şimdi Ara

Evinize Tesisatçı Çağırırken Çok Dikkatli Olun [YARDIM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ezik misin nesin mutfağa koş çek bıçağı. Ders olsun sana spora boksa git artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı dövmen seni haklıyken haksız yapmaz, direk haksız yapar. Neden geri alabileceğin bir para için kavga edesin? Ne gerek var? Gerekli mercilere gidip şikayetinde bulun. Arkadaşın dediği tüketici heyeti vs. olabilir. Bu insanlar annene o an zarar verebilirdi ama sana da verirdi tek olsaydın. Alet çantasında silah olarak kullanılamayacak hiçbir şey yok. Şikayetinde bulun. Daha da uzamaz olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kansız mahlukatlar heryerde kardeşim. Bende sana ve diğer arkadaşlara başımdan geçeni özetleyeyim.

Çocuk doğdu, izmirdeyiz martın sonu lakin hava serin ve kombi basıncı düştü çalışmıyor. Tesisata su veren kombi vanasının başlığını yanlışlıkla kırdım. İnternetten yetkili servis baktım ve arayıp durumu anlattım.Dedikm ki sadece vana değişecek ona göre. Eve iki adam geldi. Gelir gelmez kombiyi parçalara ayırıp vana hariş heryeriyle ilgilendiler ve cehennemi (genleşme tankı asıl adı ama karaktersiz tam adınında söylemiyor) arızalı abi dediler. EE ne olacak dedim. 300 lira civarı dediler. O kadar param yok evde bebk de var nası yapacağız dedim. Biz gidelim depoda var mı bakalım birde patronla görüşelim seni arayalım dediler. Gidince aradılar. Abi 250 liraya olur dedi patron dediler. Bende o kadar param yok valla kalsın madem o zaman dedim.

Bu arada araştırdım genleşme tankı fiyatı 90 lira. Ertesi gün aradılar. Abi 40 lira servis ücreti var onu almaya geleceğiz . Ne servis ucreti dedim patronunun numarasını ver dedim ve aradım patronlarını. elemanların arızlı vana dışında herşeyle ilgilendiler bozuk olmayan parçaya bozuk dediler. Vana istedim getirmediler. Üstelik kombiyi parçalarına ayırıp gittiler. şimdi birde utanmadan 40 lira mı istiyosunuz dedim. Adamla tartıştık ve tehdit etti. laçta geliyorsun sen eve gelelim yanına görüşeceğpiz seninle falan.

Akşam gelen olmadı. vana da olmadığı için bende arızlı dediği (hatta içindeki basıncı ayarlayan gazı da kasıtlı olarak siboptan boşalttı pislikler) parçaya bisiklet pompasıyla hava bastım basıncı arttırdım. tesisata su almaya bile gerek kalmadı kombiyi çalıştırdım.

Bu karaktersizler özellikle yaşlı insanların üç kuruş emekli aylılarını böyle gasp edyorlar ve hiç birşeyde olmadan esnaf diye geziyorlar. vatandaş uğraşamadığı için aldıkları para ve senin uğradığın haksızlık yanlarına kar kalıyor.

• Soyle bir goz gezdirdim ama bu zaten bilinen birsey. Yani ister elektrikci olsun ister boyaci ister baska birsey, sabit fiyatlari yok kafalarina gore fiyat cekiyorlar ve fazla cekicekler tabiki. Klasik bir TR gercegi ben zaten boyle kendi isi olan adamlarla muhattap olmuyorum esnafla falan 2 gramlik zekalariyla insanlari soymaya calisiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evine ne çağırırsan çağır dikkatli olacaksın, istim üzerinde olacaksın. Burası Türkiye !

Gazetelerin 3.sayfa haberlerini okumuyor musun, ya da internet haber portallarına hiç mi bakmıyorsun..

Bu ülkede şüpheci olmak için milyon tane neden var..

• Annen yanındayken kavga etmemekle doğru olanı yapmışsın.Şu insanımızın davranışları beni ayar ediyor.Bu konuda ben de çok doluyum.Geçen sene evi tadilata aldık.Baya bir şeyler yaptırdık.Ulan hepsi mi işini düzgün yapmaz.Hepsi mi dolandırıcı olur.Valla öyle lan.Hepsi çakal, üçkağıtçı olmuş.Ahlak yok, saygı yok, insanlık yok.Allahın sığırları.Adamım diye gezerler bir de.İnsanımızda ahlak kalmamış.Bunlara sorsan ahlaktan anladıkları kadın-erkek ilişkisidir.Akıllarına anca o geliyor.Tiksindim valla tiksindim.Bir insanda ahlak yoksa saygı kalmadıysa o insan bitmiştir.Çöpten bir farkı kalmamıştır.Ne iş yaptığının bir önemi yok.Düzgün yap sadece.Neyseki thh sağolsun burunlarından getirdim namussuzların.İşini düzgün yapsaydı zarara uğramayacaklardı ama şimdi iki kat zarar ettiler Senin olaya gelirsek elinde fiş,fatura bir belge var mı ? Yoksa thh ye başvuramazsın.Onun dışında ne yapabilirsin bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 20 Temmuz 2018; 13:56:20 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.