Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.386
Cevap
160
Favori
1.632.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz hocam.Yerliler evet tam da dediğiniz gibi ama ses zayıflık şikayet olayları çok fazla.Yoksa bulaşık makinası buzdolabı olarak vestel alırım.aldımda :)

  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Hocam kalite farkı, deterjan çekmecesi, pompa kapağı gibi aksesuar plastiklerinde var. Motor amortisör kart kazan gibi ana parçalar bire bir aynı o konuda içiniz rahat olsun. Ben sizin için diyorum, anladığım kadarıyla yeni ev kuruyorsunuz nerden kısarsanız kâr.


    Normalde teslimat esnasında paket açılır kontrol edilir sonra teslim alınır. Sonra servis gelip kurulum yapar. Makineyi bekleteceğiniz yerden yeniden taşımayacaksanız bu kontrolu yapın sorun olmaz. Taşıyacaksınız da naylonu bir köşeden dikine keserek, kartonları köpükleri kırmadan kontrol edip yeniden bantlayarak paketleyebilirsiniz.


    Beklemeli kurulumlarda teslimattan sonra garantili kurulum için 6 ay kadar süre var diye biliyorum sormanız lazım.

  • meeb kullanıcısına yanıt

    Hocam ben artık ses konusuna pek takılmıyorum. Piyasanın kalitesi yerlerde hangisini alırsanız alın süper sessiz diye bir şey yok. Çamaşır makinesinin zaten süper sessiz olması fizik kurallarına aykırı. Arıza olan sesler zaten belli olur.

  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Bsh grubu alacaksanız alt markasını tercih etmeyin videoyu çektiğimde makine daha yeniydi makine 3 kere servislik oldu işçilik farkı var.


  • Bosch series4 makinem var çok iyi
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    https://www.youtube.com/shorts/ViTbiE6ohgE?si=yvhHFgmZV5kOGr9M


    Bu en üst model boschu ne yapacağız o zaman?

  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    Bosch ve siemens'te daha az görülüyor bu sorunlar alt markada parça aynı olmasına rağmen işçilik hatalarına bağlı olarak sıklıkla daha fazla şikayet mevcut.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 26 Mart 2024; 17:15:15 >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    Hocam ararsam bir sürü örnek bulurum boschla ilgili.


    Öyle bir şey yok yani. Belki istatiksel olarak profilo daha çok satılıyorsa denk gelen arızalar daha çokmuş gibi gözükebilir. Zaten üretim bandında da bosch siemens profilo yan yana gidiyorlar. Banttaki işçinin boscha nazik davranıp profiloya tekme attığını da hiç sanmıyorum.  

  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    Annemde Wat24460tr ve 10 yılı geçti tek bir arızası olmadı benim aldığım profilo daha bir kaç ayını doldurur doldurmaz bir sürü sorunla başımı ağrıttı evi su bile bastı forumları uzun süredir takip ediyorum profilo da şikayet daha fazla kaldı ki bizim halkımız arasında profilonun bosch tarafından üretildiği bile bilinmiyor garanti olsun diye gidip bosch ya da siemens alıyorlar.Aynı arçeliği 2200 modelinde ki kaliteyle anıp körü körüne arçelik alanlar gibi elbette tekme atmıyorlar ama kelepçe takılmasının atlanması defolu parçaların görülmesi profilo da daha yaygın gibi.

  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    Hocam bahsettiğiniz hortumda bosch siemenste de kelepçe yok ve yerinden çıkmıyor. Çıksa benim makine o kadar agresif sıkmalar yapıyor, benim makinede de çıkardı yerinden.


    Sizin makinede muhtemelen yay değişimini yaparken oynattılar o hortumu yerinden, sonra da kontrol etmediler.

  • Evdeki beyaz eşya yaklaşık 9 senedir profilo. Hiç bir problem yaşamadım hatta 1,5 sene önce de gittim kurutma makinesini aldım, memnunuz. Öyle çok özellik arayan ve kullanan insanlar değiliz. En çok fırının özelliklerini kullanıyoruz. Standart buzdolabı, çamaşır, bulaşık ve kurutma makinesi ile gayet mutluyuz. Profilonun orta serilerini öneririm.
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    Motor kartı arızasının bir diğer sebebide sürücü entegresinin aşırı ısınmasından yandığını düşünüyorum soğutması için bağlı olduğu parça arasında pclerde kullanılan termal macun var 12 senelik logixxten söktüğüm kartın termali taş gibi olmuş güzelce temizleyip yeni macun sürdüm bakalım 6 aydır bir sıkıntı yok :)


     EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ


     EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ




  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Ben de profilo cm1000ctr vardı. 14 senelik. Daha yeni kömürü bitti. Ama bazı yerleri bayağı paslanmıştı. Yaptırıp devam edebilirdim ama şu taksitlerin kaldırılması gelirse alamam diye grundigle değiştirdim. Çamaşır makinesinde çok özellik aramam. Poirofilo bile bana fazlası ile yetiyordu. 14 senede bir kez amortisör değiştirdim. Onu da kendim yaptım. O kadar.
  • Riverice030 R kullanıcısına yanıt

    Yanan parça igbt değil ki, kartın güç kaynağı kısmı sıvı teması belirtileri göstererek yanıyor.


    İgbt aşırı ısınmasından kaynaklanan bir arıza olsa zaten bu parçada sıcaklık sensörleri var ters bir durumda güç kaynağını kapatır soğuyunca yeniden devreye alır.

  • Arkadaslar almanyaya taşindimda ortalama bi makine alacağim hiç anlamiyorum idos özellikli bi model var bugun indirime girmiş alinir mi sizce yoksa daha düz bi model mi seçeyim? Burdaki model kodlari turkiyeden farkli biraz sanirim

    https://www.alternate.de/Bosch-Home/WGG244A20-Serie-6-Waschmaschine/html/product/1830009

    Bosch series 6 WGG244A20
    579 euro kurulumla birlikte 630 a gelecek bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

    Arkadaslar almanyaya taşindimda ortalama bi makine alacağim hiç anlamiyorum idos özellikli bi model var bugun indirime girmiş alinir mi sizce yoksa daha düz bi model mi seçeyim? Burdaki model kodlari turkiyeden farkli biraz sanirim

    https://www.alternate.de/Bosch-Home/WGG244A20-Serie-6-Waschmaschine/html/product/1830009

    Bosch series 6 WGG244A20
    579 euro kurulumla birlikte 630 a gelecek bana

    Avrupa da elektroniğe ulaşmak daha kolay ancak şahsen i-doslu makine tavsiye etmem klasik sistem daha iyi.





  • Merhaba arkadaşlar.
    9-10 kg Güncel Temiz yıkayan bir çamaşır makinesi tavsiyesi alabilir miyim ?

    Bütçe 10000 - 20000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENİZELİ -- 29 Mart 2024; 15:17:46 >
  • Fiyatı düşmüş ama satıcıyı hiç bilmiyorum.

    11.999 TL

    https://www.hepsiburada.com/grundig-gwm-101414-b-10-kg-1400-devir-bluetooth-balantili-amair-makinesi-p-HBV00001CE62A?magaza=Wesgoo&url_src=and-product-detail



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 31 Mart 2024; 18:24:34 >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    Çok doğru bir yorum, benim kendi fikrim LG en iyi çamaşır makinesini üreten marka bence. Kayışsız inverter motor, 6 farklı hareket. Ülkemizde servisinden korktuğum için gidip son çıkan Siemens IQ700 aldık ama buradaki yorumları okuyunca soru işareti oluşmadı değil. Bu arada kullandığım makine 2009'dan beri LG üretimi Arçelik idi.

  • @-YucukluSucurtam-

    @Riverice030

    Merhabalar, WG54B2AXTR modeli hakkında bilginiz var mı acaba? Bundaki amortisörler de salınım ya da dengesizlik yapanlardan mı? Bu modelin 9 kiloluk olanı da var ayrıca.

  • 
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.