Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.463
Cevap
158
Favori
1.668.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgöksu

quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Söküp toplayan ustanın kabiliyetine kalmış.

Arçeliğin yetkili servis personeli. umarım başarır. makine kazan hariç komple dağınık bir şekilde salonun ortasında duruyor öylece bıraktı yatrına randevu verdi gitti

Alıntıları Göster
    Serdar Bey'den WM14W56XTR aldım. İlk izlenimim çok güzel makine. Biraz daha kullanıp görmek lazım tabi ki.

• burakgöksu B kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis yıkama yapmayan makinemize "motoru bozuk, bizde yok, yeni makine alın" demişti.Kendim açıp baktım 15 liralık kondansatörü yanmış, değiştirince çalıştı :)

Allah işinde ehil ustalara denk getirsin ne diyim.Umarım hangi parçayı nerden söktüğünü unutmamıştır, parça falan arttırmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkan83 A kullanıcısına yanıt
    👍 Hocam aldığın makine alabileceklerinin cidden en iyisi
    Umarım Uzun dönem sorunsuzca kullanırsın.

• quote:

Yetkili servis yıkama yapmayan makinemize "motoru bozuk, bizde yok, yeni makine alın" demişti.Kendim açıp baktım 15 liralık kondansatörü yanmış, değiştirince çalıştı :)

Allah işinde ehil ustalara denk getirsin ne diyim.Umarım hangi parçayı nerden söktüğünü unutmamıştır, parça falan arttırmaz.

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ

motorun bir zımbırtısını değiştirerek bu hale getirmeyi başarmış ustamız :) sorunsuz çalışıyor maşallah.

• burakgöksu B kullanıcısına yanıt
    Allah uzun yıllar sorunsuz kullanmayı nasip etsin :)

• Bizim evde siemens sivamat 1061 var ama sag olsun sıkmaya geçince o amortisorleri yuzunden bazen ses çikarip oynama yapiyor hem amortisor bozuk hem beyni birde ayaklarda sorun var bir ayagi kuçuk digeri buyuk. Ama bosch v468/gibi iyi makine yoktu hiç sallanmazdi.uçak sesi çikariyordu degişti bu sivamat geldi ama bu da fena degil arada ses çikarip hafif oynamasa daha iyi olacak

• Selam arkadaşlar.

Bir kardeşin evine bu makineleri aldık. 2. elcide görür görmez "abi bunları almalısın" dedim. Bulaşık makinesi galiba KULLANILMAMIŞ. İki makinenin de etiketleri pırıl pırıl duruyor. İnanılmaz temiz. Yorumlar sizin.

İkisine 350 verdik. Üretim yılı ne bunların?

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 11 Ekim 2016; 22:32:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Selam arkadaşlar.

Bir kardeşin evine bu makineleri aldık. 2. elcide görür görmez "abi bunları almalısın" dedim. Bulaşık makinesi galiba KULLANILMAMIŞ. İki makinenin de etiketleri pırıl pırıl duruyor. İnanılmaz temiz. Yorumlar sizin.

Merhaba arkadaşlar,

Siemens Ürün gruplarında çok tercih edilen ve satış adetine istinaden orantıladığımızda sorunsuz diyebileceğim çamaşır makineleri aşağıdaki gibidir.

Siemens Çamaşır Makinaları

Yerli Üretim Fırçalı Motor
    WM10K202TR - Nakit - 940,00 - Karta mail orderla taksit - 965,00

Yerli Üretim Fırçasız 10 Yıl Garantili IQDrive Motor
    WM12T480TR - Nakit - 1.340,00 - Karta mail orderla taksit - 1.375,00

Almanya Üretimi Olan Modeller
    WM14W560TR - Nakit - 2.100,00 - Karta mail orderla taksit - 2.330,00
    WM14W56XTR - Nakit - 2.215,00 - Karta mail orderla taksit - 2.300,00

Almanya üretimi modellerde yukarıdaki iki adetin üzerinde bu modeller var, fakat kayda değer daha doğrusu aradaki fiyat farkına değecek bir özellik farkı yok diyebiliriz.
    WM14W760TR - Nakit - 2.275,00 - Karta mail orderla taksit - 2.335,00

WM14Y862TR - Nakit - 2.975,00 - Karta mail orderla taksit - 3.050,00
    WM14Y7X3TR - Nakit - 2.960,00 - Karta mail orderla taksit - 3.040,00

• Merhaba arkadaslar
    Profilo cms140dtr,cmg140dtr,cmi140dtr
    Bunlar arasindaki farklar nelerdir.hangisini almali.

• Peki bu üçünden hangisini tavsiye edersin lordford hocam.forumdan okudugum kadariyla cmg140dtr tavsiye ediliyor.ya da siemens 12t480 var aklimda.simdiki makinam bosh.10 yildir tik demedi ama nasil attiysam oyle cikiyor camasirlar.hic temizlemiyor.yine ayni segmente gittim ama tek aradigim temiz yikamasi ve basimi agritmamasi.yikama performanslari hakkinda bi bilgimiz var mi.

• asaoz A kullanıcısına yanıt
    Sıvı deterjan kullanayim, deterjan otomatik ayarlansin derseniz cmi140dtr alın.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    En İyi Çamaşır Yıkama Teknolojileri - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/camasir-makinelerinde-kullanilan-en-iyi-teknolojiler-60958

.
    Ama mevcut bosch hiç arıza vermediyse, atmayın. Bakım yaptırın, 5 yıl daha kullanın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Sıvı deterjan kullanayim, deterjan otomatik ayarlansin derseniz cmi140dtr alın.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    En İyi Çamaşır Yıkama Teknolojileri - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/camasir-makinelerinde-kullanilan-en-iyi-teknolojiler-60958

.
    Ama mevcut bosch hiç arıza vermediyse, atmayın. Bakım yaptırın, 5 yıl daha kullanın derim.
    hayırlı geceler herkese...
    ikinci el olarak aldığım çamaşır makinesinin iç aksamından koku geliyor arkadaşlar. içi boş şekilde yarım kilo limon tuzu ile ayrı, bir şişe elma sirkesi ile ayrı 95 derecede iki ayrı yıkama yaptım üst üste boş olarak. ancak hala yıkamada su boşaltırken tortular çıkıyor. su temiz,ancak çay çöpü gibi tortular.haliyle yıkanan çamaşıra güvenemiyor insan. bugün az çamaşırdan dolayı sarsıntılı sıkma yaptı lastik arasından iğrenç bir kıl saç birleşimi top gibi birbirine dolanmış atık camın altına doğru çıktı.
    şeytan diyor söktür kazanı sok küvete cifle geri taktır ama imkansız haliyle.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Cok tessekkur ederim yardimlariniz icin.

• quote:

Selam arkadaşlar.

Karlı bir alışveriş olmuş.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi üretim yıllarına da ulaşabilsem güzel olacaktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayrak2268

Konu ilk başta iyi başlamıştı ama sonradan amacının dışına çıkmış.Marka düşkünlükleri, çok bilmişlikler(konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yorum yapmak) benim evimde kullandığım marka en iyisi diye düşünenler....Malesef bu tip forumlarda bizim yaklaşımlarımız paylaştıkça çoğaldığını düşündüğümüz bilgimizi arttırmaktan ziyade bu tip yarışlar kişisel hırslar ve seviyesiz yazılar, hani paylaşıyorduk bilgiyi?Bizde forumlar şöyle işliyo:

AMD mi iyi İNTEL mi?BOSCH mu SAMSUNG mu?FORD mu TOYOTA mı?NOKIA mı SONY mi?vs. vs.......

(Adamlar ürünlerini satıp parayı vuruyorlar bizde ben bu markayı kullanıyorum benimki en iyi diye (sanki aleti marka bedavaya verdi de ) hiç bir teknik bilgi vermeden markayı göklere çıkarıyoruz.

Neyse: böyle abilik ayaklarını da hiç sevmem ,konuda sıktı...Hayırlı forumlar..

Aklımdayken böyle nicklerin arkasına falan sığınıp seviyesiz yazılar yazmak kolay oluyor herhalde!Tartışırken veya seviyesiz bişeyler yazarken isim,msn falan verinde sizleri tanıyalım(profile tıklamak zor oluyor)

Alıntıları Göster
    Ben vestel çamaşır makinası kullanıyorum fazla özleliklerini bilmem baya paraya kıyıp aldım ne ses var ne bişey var calcon kulanıyor hanımım bakımlarını yaptırıyoruz valaha ne yıkarsan yıka bi sıkıntı yok tavsiye ederim..

• quote:

Allah o elemanı da, o servise yetki verip yetkili servis yapanları da bildiği gibi yapsın.
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Amin :)

• quote:

Fiyat çok iyi üretim yıllarına da ulaşabilsem güzel olacaktı...

1991 yılında aldım bosch 6082 bulaşık makinası
    Halen çalışıyor.
    süper kalite full çelik.
    o zaman bosch bayileri yoktu gümrükten markla almıştım
  • 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.