Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.458
Cevap
160
Favori
1.657.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gudiik

Acil yardıma ihtiyacım var. 2 makine arasında karar veremedim yarına kadar sipariş vermem gerekiyor hediye kuponu için.

Sizce hangisini almalıyım???

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM12Q481TR.html?source=browse
    http://www.electrolux.com.tr/Products/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Y%C4%B1kama/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Makineleri/Solo/EWF1286LEW

Fiyatları birbirine çok yakın ama özellik bakımından hangisi daha iyi sizce ?

Cevaplarınızı bekliyorum.

EWF1297HDW arkadaşım bunu tavsiye ederim. elektrolux. çok çok iyi bir makina. kullanıyorum.

pişman olmazsın. fırçasız motor. 9 kg

time manager var. çoğu programda program sürelerini kısaltıp artırabiliyorsunuz. çok çok iyi bir özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 13 Mart 2014; 17:38:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

quote:

Acil yardıma ihtiyacım var. 2 makine arasında karar veremedim yarına kadar sipariş vermem gerekiyor hediye kuponu için.

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi/WM12Q481TR.html?source=browse
    http://www.electrolux.com.tr/Products/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Y%C4%B1kama/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_Makineleri/Solo/EWF1286LEW

EWF1297HDW arkadaşım bunu tavsiye ederim. elektrolux. çok çok iyi bir makina. kullanıyorum.

time manager var. çoğu programda program sürelerini kısaltıp artırabiliyorsunuz. çok çok iyi bir özellik

peki EWF1297HDW da su jeti var mı? bana olması gereken bir özellik gibi geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

quote:

peki EWF1297HDW da su jeti var mı? bana olması gereken bir özellik gibi geliyor.

tam olarak bilmiyorum. bence hic gerek yok. emin ol. sadece pazarlama stratejisi. suda karismiyomu camasirlar. siz bilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bugün Mediamarkt'ı gezerken Panasonic'in burada daha evvel konuştuğumuz 8kg 1400 devir interter makinesine çok benzeyen bir başka modelini gördüm.

Heyecanla kapağını açtım ki ne göreyim, tambur ile lastik direkt Bosch'un taklitiydi. Panasonic nasıl böyle bir şey yapar diye düşünüp makineyi incelerken deterjan çekmecesini açmamla gülmem bir oldu

Panasonic Vestel'e fason üretim yaptırmaya başlamış

Vestel'i artık 90'lı yıllardaki italyan Antonio Merloni firmasına benzetiyorum. Biliyorsunuz ki o yıllarda Frigidaire, Simtel, Viva, Teba'nın ve Avrupa'daki fasoncu markaların gözdesi bu firma idi. İtalyan makinelerden alıştığımız çürüklüğe sahipti, şimdi onun yerinde Vestel var, hem de çok daha vasat haliyle.

Bilinçsiz tüketicilere üzülüyorum.

İncelediğiniz 10kg modeli mi? Gerçekten Vestel'e mi yaptırıyor? Simtel'in bir ara ürünlerinin çoğu Alman malıydı. Annem bazen anlatır, hastanede çalışırken satıcı gelirmiş herkes çeyiz için Siemens/Simtel süpürge almış annem ve yakın arkadaşı ise Presiz/Evsan almışlar. Sonu malum

bizim de vardı simtelin o süpürgesinden bozulsun diye dua ediyordum sesi çok yüksek kafayı yedirtiyordu insana en sonunda bosch formula hygienixx aldık kurtuldum o süpürgenin lanet sesinden

cok gec ama o simtelden koyde ve memleketeki evde var sesi iyi ama yıların yorgunlugu iyi süpürmüyor

• merhabalar sonunda AEG 75270 çamaşır makinasını aldık ama programlar çok karışık geldı beyazları yıkıyorum lekeleri çıkmıyor kullanan bayan arkadaşdan yardımcı olabilirmi kafam karıştı ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalkendisin0606

quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bugün Mediamarkt'ı gezerken Panasonic'in burada daha evvel konuştuğumuz 8kg 1400 devir interter makinesine çok benzeyen bir başka modelini gördüm.

Heyecanla kapağını açtım ki ne göreyim, tambur ile lastik direkt Bosch'un taklitiydi. Panasonic nasıl böyle bir şey yapar diye düşünüp makineyi incelerken deterjan çekmecesini açmamla gülmem bir oldu

Panasonic Vestel'e fason üretim yaptırmaya başlamış

Vestel'i artık 90'lı yıllardaki italyan Antonio Merloni firmasına benzetiyorum. Biliyorsunuz ki o yıllarda Frigidaire, Simtel, Viva, Teba'nın ve Avrupa'daki fasoncu markaların gözdesi bu firma idi. İtalyan makinelerden alıştığımız çürüklüğe sahipti, şimdi onun yerinde Vestel var, hem de çok daha vasat haliyle.

Bilinçsiz tüketicilere üzülüyorum.

İncelediğiniz 10kg modeli mi? Gerçekten Vestel'e mi yaptırıyor? Simtel'in bir ara ürünlerinin çoğu Alman malıydı. Annem bazen anlatır, hastanede çalışırken satıcı gelirmiş herkes çeyiz için Siemens/Simtel süpürge almış annem ve yakın arkadaşı ise Presiz/Evsan almışlar. Sonu malum

bizim de vardı simtelin o süpürgesinden bozulsun diye dua ediyordum sesi çok yüksek kafayı yedirtiyordu insana en sonunda bosch formula hygienixx aldık kurtuldum o süpürgenin lanet sesinden

cok gec ama o simtelden koyde ve memleketeki evde var sesi iyi ama yıların yorgunlugu iyi süpürmüyor

Bizdeki simtelin motorunda bir sorun oluşmuştu tamire gidip geldikten sonra sesi çok yükselmişti. Ama şimdiki süpürge gerçekten çok iyi, baya sessiz ona göre. Bosch bazı şeyleri gerçekten kaliteli yapıyor. Bosch un 2000 watt olan en ucuz süpürgesiyle ses seviyelerini karşılaştırıyorum ikisi de Alman üretimi olmasına rağmen bizimki çok daha sessiz kalıyor 2200 watt olduğu halde hem de, aynı şekilde parça kalitesi olarak da bizimki çok daha kaliteli. Bosch fiyata göre ürünlerini kaliteli ya da kalitesiz yapıyor gerçi bu zaten çoğu markada böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: r22

merhabalar sonunda AEG 75270 çamaşır makinasını aldık ama programlar çok karışık geldı beyazları yıkıyorum lekeleri çıkmıyor kullanan bayan arkadaşdan yardımcı olabilirmi kafam karıştı ....

kullanma kılavuzu oku burada babanın uşagımı var.

bir öyle dene bir böyle az çamaşır at kiloya uy

servisi ara

• eahmet E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için inverter kazan olmadıklarına dikkat etmemiştim. ikisindende vazgeçtim. uzun zamandır fiyatının yüksek olmasından dolayı almaya emin olamadığım aeg L98699fle2 yi almaya karar verdim. Artık paraya kıyıcam. Aradığınız özellikleri her makinede bir arada bulma şansınız çok düşük anladığım kadarıyla. candoğan beyinde aeg makineyi tavsiyesi kararımda etkili oldu. Bir kere para verilecek sonuçta düzgün ve kullanışlı bişiy almak mantıklı diye düşünüyorum. Hepsiburdadan 150 tl hediye çeki hediyeli bugün alcam artık. Sizce nasıl?

http://www.hepsiburada.com/liste/aeg-l98699fle2-a-9-kg-1600-devir-camasir-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtaegl98699fle2&categoryId=155121&navq=categoryid%3d155121%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dmtaegl98699fle2%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257baeg%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483637%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483637_235604%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483637_235604_155121%257d%26fh_refview%3dlister

• quote:

teşekkürler cevap için inverter kazan olmadıklarına dikkat etmemiştim. ikisindende vazgeçtim. uzun zamandır fiyatının yüksek olmasından dolayı almaya emin olamadığım aeg L98699fle2 yi almaya karar verdim. Artık paraya kıyıcam. Aradığınız özellikleri her makinede bir arada bulma şansınız çok düşük anladığım kadarıyla. candoğan beyinde aeg makineyi tavsiyesi kararımda etkili oldu. Bir kere para verilecek sonuçta düzgün ve kullanışlı bişiy almak mantıklı diye düşünüyorum. Hepsiburdadan 150 tl hediye çeki hediyeli bugün alcam artık. Sizce nasıl?

http://www.hepsiburada.com/liste/aeg-l98699fle2-a-9-kg-1600-devir-camasir-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtaegl98699fle2&categoryId=155121&navq=categoryid%3d155121%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dmtaegl98699fle2%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257baeg%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483637%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483637_235604%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483637_235604_155121%257d%26fh_refview%3dlister

iyi edersiniz . bence bir kez alınıyor. 10-15 yıl artık makina sorununuz olmaz. zevkle kullanırsınız.

hayırlı olsun.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz icin tesekkur ederim.profiloda bagimsiz isi ayari olmadigindan BOSCH 24765 e karar verdim.internette taksit+kargo ilave olunca bayi fiyatina geldigi icin riske girmemek icin bayiden aldim. bugün kuruldu. kullaninca yorumlarimi da yazarim.ama 1300 ile yola cikmistim. 2000de final yaptim

• Yasarz Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,
    Ek garantiyi ihmal etmeyin.

• Arkadaşlar BOSCH çamaşır makinesi almak istiyorum. Sanırım en güvenilir marka Bosch, araştırmalarımdan bu sonuca vardım. INOX olacak. Hangi modelleri tavsiye edersiniz? Fiyat performans, dayanıklılık vb konularda sağlam olan öneriler istiyorum.

Bir de alışveriş sitelerinde hep sonu TR ile biten Türkiye Üretimi ürünler var. EU nereden bulacağım arkadaşlar? Bir de çok fiyat farkı olur mu aralarında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrei Rublev -- 23 Mart 2014; 16:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrei Rublev

Arkadaşlar BOSCH çamaşır makinesi almak istiyorum. Sanırım en güvenilir marka Bosch, araştırmalarımdan bu sonuca vardım. INOX olacak. Hangi modelleri tavsiye edersiniz? Fiyat performans, dayanıklılık vb konularda sağlam olan öneriler istiyorum.

Bir de alışveriş sitelerinde hep sonu TR ile biten Türkiye Üretimi ürünler var. EU nereden bulacağım arkadaşlar? Bir de çok fiyat farkı olur mu aralarında?

http://www.shopmanya.com.tr/U657%2C132%2Cbosch-way247x0tr-8-kg-1200-devir-camasir-makinesi.htm
    .
    http://www.shopmanya.com.tr/U661%2C132%2Cbosch-was247b3tr-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-camasir-makinesi-bosch.htm
    .
    Beyaz olmayacaksa çok az seçenek var. Makine amerikan mutfakta felan mı kullanılacak?
    Beyaz olursa seçenek çok,

• Andrei Rublev kullanıcısına yanıt
    TR ile bitmesi türkiye üretimi anlamı taşımaz. TR ile biten türkiye şartlarına uyarlanmış demektir. mesela eko programda yıkama süresi eu olandan %30 daha uzundur. TR ile biten ama hem türkiyede ve hem de almanyada üretilen modeller var. bu konu çokca işlenmişti. bir kez daha hatırlatayalım dedim.
  • elmaci kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyodum hocam sağolasınız. Bu minvalde model önerileriniz olabilir mi o halde?
  • Andrei Rublev kullanıcısına yanıt

bosh tercih ediyorsanız bence en ideali bu.

• elmaci kullanıcısına yanıt
    Pahalı geldi hocam bana bu model. O kadar bütçem yok. 1000-1500 arası bütçem.
  • Merhaba arkadaşlar.Annemin aeg çamaşır makinesi yıkama esnasında özellikle suyun ısınma aşamasında.tamburun dönme ve durma esnasında gıcırtıya benzer bir ses çıkartıyor.neden olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: asaf_desing

Merhaba arkadaşlar.Annemin aeg çamaşır makinesi yıkama esnasında özellikle suyun ısınma aşamasında.tamburun dönme ve durma esnasında gıcırtıya benzer bir ses çıkartıyor.neden olabilir.

Kayış rulman motor bilyeleri arızalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 26 Mart 2014; 0:50:15 >
  • Arçelik var memnunuz. Kısa programda yıkıyor, eski modellerden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.