Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.463
Cevap
160
Favori
1.666.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: sarhosumgel

valla misalen panasonicin henüz Avrupada ve Türkiye'de satışa sunmadığı yeni modelleri çamaşır sıkmada 31 desibel ses veriyor ve Avrupa'da satılmaları en fazla 6-7 ayı bulacaktır.
    Şu an en sessiz dediğimiz makineler bile sıkmada sesi 71 - 76 desibelelrde veriyor.
    Ve bu arada peşin peşin belriteyim ki eski mekanik modellerin mesela Arçelik 2200'ün ses düzeyi yeni modelelrin altındaydı.Inverter motorla sessiz çalışma geldiği koca bir yalan ve kulaklarım dünkü kadar iyi işitiyor.

Panasonic Japonya sitesine göz gezdirdim, ses desibeli ile ilgili bilgi bulamadım. Bahsettiğiniz ses önden yüklemeli cihaz için mi geçerli acaba? Link veya model paylaşabilirseniz memnun olurum çok merak ettim :)

panasonic japonya yeni makinelerin teknik özellikleri

pdf dosyasıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canoka

çok sık çamaşır makinası değiştiriyorsunuz sanki araştırma merakındanmı yoksa memnuniyetsizliktenmi neticede 3 aşağı 5 yukarı birbirine yakın ürünler! yoksa uzun süre kullanmakla yanlışmı yapıyoruz?

Her ikisi de diyebilirim :)

Piyasada mükemmel bir makine yok. Hepsinin birer artısı ve eksisi var. AEG'yi çıktığından beri almak istiyordum ve şimdiye nasip oldu. Gorenje'den son sıkma safalarında biraz oyalanması ve miktar otomatiğinin pek çalışmaması yüzünden değiştirmeye karar verdim, ama bu iki eksisinin yanında onlarca artısı var elbette :)

Piyasada Bosch'u tanıyorum ve biliyorum. Bosch'u çok fazla önerince insanlar bana Bosch çalışanı muamelesi yapıyor. Başkalarına değişik makineler aldırıp başlarını yakmaktansa kendim değişik makineleri deniyorum. Ardından onları da önerebilir hale geliyorum. Mesela Gorenje'de böyle bir şansım oldu. Önerecek bir alternatifim daha çıktı.

Miele'yi denemek isterim ama fiyatlar malum :)

Aslında uzun ömür de önemli ama merakım yüzünden ürünleri uzun süre kullanmak nasip olmuyor maalesef. Dayanıklılık ile kalitenin ayrıştığı noktalar var. Mesela 2200 benim gözümde dayanıklı ama kaliteli değil. Kalite sadece uzun süre sorunsuz çalışması değildir makinenin.

doğrusu ben de mieleyi çok merak ediyorum. şimdi 7 kg lik 3700 modeli 2900 tl taksitle acaba fiyat performans uygunmu. satıcısı 7 ama diğerlerinin 8 kg si kadar kazanı var diyor bir de petek dokulu kazan ne kadar işe yarıyor? dediğiniz gibi kullanmadan bilmek zor. ama dayanıklılık ve bozulmama yönünden herkes diğerlerine fark attığını söylüyor! sizi tekrar görebilmek ve paylaşımlarınızı okumak çok keyifli!

• quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Orijinalden alıntı: leallo

Arkadaslar 700 TL maalesef üst sınırım 25 tl deseniz çıkmıyor anlayacağınız durum vahim...

O zaman dediğim gibi seçtiğiniz makine gayet iyi.Sorun çıkarmaz.

dünden siparişini verdim yarın elimde olacak bakalım hayırlısı artık :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Arkadaslar 700 TL maalesef üst sınırım 25 tl deseniz çıkmıyor anlayacağınız durum vahim...

O zaman dediğim gibi seçtiğiniz makine gayet iyi.Sorun çıkarmaz.

dünden siparişini verdim yarın elimde olacak bakalım hayırlısı artık :D

Hayırlı olsun bu bütçe için iyi bir makine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar size en uygun çamaşır makinesi 1000 devir 8 kg Altus marka Arçelik alt markası fiyatlarını veriyorum Türkiyenin heryerine 60 TL kargo ücreti var toplam 784 TL Diğer özellikleri linkte

Lg çamaşır makinesi almayı düşünen arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayın derim 1400 devir 8 kg yıkama 4kg kurutma özelliği aynı zamanda buharlı yıkama özelliği var bu fiyata bu ürün inanın kaçmaz kargo dahil fiyatı 1259 TL diğer özellikleri linkte 10 yıl motor garantisi var

Yorumlarınızı bekliyorum ....

• Arkadaşlar kargo firmaları ile ilgili mevzulara hakim kimse var mıdır buralarda ? Bişey sormam lazım da
  • Bugün Gorenje'mi sattığım arkadaşımın bana verdiği Regal RCL800C modelini söküp inceledim. Bu kadar adi, bu kadar berbat bir makine olamaz. Makineyi toparlayıp satacaktım ama kimsenin bedduasını almayayım şimdi dedim :) Makinenin önemli parçalarını alıp kasasını çöpe attım.
  • quote:

Bugün Gorenje'mi sattığım arkadaşımın bana verdiği Regal RCL800C modelini söküp inceledim. Bu kadar adi, bu kadar berbat bir makine olamaz. Makineyi toparlayıp satacaktım ama kimsenin bedduasını almayayım şimdi dedim :) Makinenin önemli parçalarını alıp kasasını çöpe attım.

aklınızı kullanmışsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da o hurdanın resimleri :D Kapağı sökmeden önce fotosunu çekmeyi unutmuşum.

Bu da iskelet

• Müsait bahçe gibi bir yerim olsa sıkarken içine beton atarak parçalamak isterdim :D
  • quote:

Bu da o hurdanın resimleri :D Kapağı sökmeden önce fotosunu çekmeyi unutmuşum.

Bu da iskelet

BU VE WMK VESTEL SERISI PIYASADAN TOPLATILIP IADE YAPILMIS.SERVIS SÖYLEMISTI.MLZ KALITESI VE MUHENDISLIKTE KOTUYMUS.

• quote:

Müsait bahçe gibi bir yerim olsa sıkarken içine beton atarak parçalamak isterdim :D

• quote:

Müsait bahçe gibi bir yerim olsa sıkarken içine beton atarak parçalamak isterdim :D

:D cok zevli oluyor koyde denemistim
    buyukninenin 2100unu dagitmistik gecen sene zemin duz olmadigindan halaya gecmisti :D

• arkadaşlar kazan temizleme programında calgon atılıyormu makineye gelen servis atmayın dedi kafamı karıştırdı
  • arkadaşlar kazan temizleme programında calgon kullanılıyor mu makineyi kuran servisteki eleman calgon kullanmayın demişti kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: glacier67

arkadaşlar kazan temizleme programında calgon atılıyormu makineye gelen servis atmayın dedi kafamı karıştırdı

Kazan temizleme programında çamaşır makinelerinde kullanılmaya uygun kireç sökücü tozlardan kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla calcon kireçlenme gerçekleşmişse bir fayda sağlamıyor servis o yüzden kullanmayın demiştir.

• Arkadaşlar yakında yeni ürünlerin incelemesini yayınlayacağım süpriz olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Arkadaşlar bugün AEG lavamat 87480fl için (teşhir) 1245 tl fiyat aldım aklım karıştı ... 75280fl içinse aynı yer (paketli 0) 1367 dedi napayım sizce ???

AEG 75280 'e 1360 tl vereceğime ; 1100 tl ye AEG 75270 alırdım.
    hatta eli yüzü düzgünse ve eksik parçası yoksa teşhirden AEG 87480 FL yi 1250 tl ye kaçırmazdım.

yorumlarınız için teşekkürler bugün gidip 1245 tl 10 taksit 3 ay erteleme ile AEG 87480 FL yi satın aldım makina tertemiz duruyor iyice inceledim. Budolabıda sizlerin tavsiyesi olan grundig 4780 i alacakken annemin ve satıcının önerisi ile aklım Samsung RT60KZRSW ya kaydı inceledim güzel dolap gibi durmakta sizlerin bu konudaki öneriniz nedir. ( grundig ve samsung aynı paraya geliyor aşağı yukarı)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Arkadaşlar bugün AEG lavamat 87480fl için (teşhir) 1245 tl fiyat aldım aklım karıştı ... 75280fl içinse aynı yer (paketli 0) 1367 dedi napayım sizce ???

L87480FL için o fiyat bence çok iyi. Hatta ben de bu sıra o modeli düşünüyorum. Şu an L88489FL, L87695WD ve L87480FL arasında gidip geliyorum. Elimdeki Gorenje'yi satınca ciddi olarak fiyat araştırmasına gireceğim.

L87480'in L75270'ten üstünlükleri neler derseniz:
    -Su jeti (Benim için en önemli özellik)
    -Anti alerjik program
    -Kot yıkama programı
    -Bağımsız ön yıkama fonksiyonu
    -1400 devir sıkma
    -Çelik panel

yorumlarınız için teşekkürler bugün gidip 1245 tl 10 taksit 3 ay erteleme ile AEG 87480 FL yi satın aldım makina tertemiz duruyor iyice inceledim. Budolabıda sizlerin tavsiyesi olan grundig 4780 i alacakken annemin ve satıcının önerisi ile aklım Samsung RT60KZRSW ya kaydı inceledim güzel dolap gibi durmakta sizlerin bu konudaki öneriniz nedir. ( grundig ve samsung aynı paraya geliyor aşağı yukarı)

• kasai,
    AEG 87480 FL konusunda çok isabetli bir karar vermişsiniz, hayırlı olsun.
    samsung RT60KS.. MODELİNİ TAVSİYE ETMİYORUM, FAKAT RT60KZ.. MODELİ ALINABİLİR.
    HATTA ayrıca dondurucunuz varsa bu samsung un komple 480 litre hacminin hepsi de soğutucu olarak kullanılabiliyor.
    fakat dondurucusunu dondurucu olarak kullanacaksanız çok fazla verimli olmuyor diye yorumlar vardı,
    samsung rt60kz kullanıcılarından yorum alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.