Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.463
Cevap
158
Favori
1.671.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cool-jojuk

arçelik 8144 BJ. bende bu makinenin beko karşılığı 3018 A modelini kullanıyorum. çok memnunum ama fiyatı hakkında bir bilgim yok çünkü değişim yapılarak aldım.ancak bu model dışında arçelikten başka makine alınmaz.ama size söylediğim model bosch WAS 20762 TR modelini çevremde 3 tanıdığım kullanıyor ve süper bir makine.sessiz yıkayan içine 2 tane gömlek atsanız onu algılayıp ona göre su ve elektrik harcayan bir model.otomatik leke çıkarma programları mevcut.16 tane lekeye göre program seçip extradan temizleyici kullanmanıza gerek kalmıyor.kan,çimen,çamur,
    portakal,yağ lekesi vs.seçenekleri var. bence dediğiniz fiyat aralığına bir 200 lira daha ekleyip yada 1 taksit fazladan vererek bu modeli alın derim ben. karar sizin :)

Hocam ben de emektarin bozulmasindan dolayi yeni makine alacagim. Kartimda 110 tl puan birikmis.

Bosch WAS20763TR: 1476 TL (12 taksitle ayda 123 TL)
    Siemens WM10S460TR: 1320 TL (12 taksitle ayda 110 TL)
    LG F1447TD: 1250 TL (12 taksitle ayda 104 TL)
    Bosch WAS20460TR: 1320 TL (12 taksitle ayda 110 TL)

Bu dördü arasinda kaldim. Acaba Bosch gercekten bu parayi hakedecek bir makina mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

[

Hocam ben de emektarin bozulmasindan dolayi yeni makine alacagim. Kartimda 110 tl puan birikmis.

bu fiyatı nereden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemo77

quote:

[

bu fiyatı nereden aldınız acaba?

HızlıAl'da 110 tl puan düşülmüş hali. Bir de bendeki kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit fırsatı + %6 indirim var. Kargo da 2.80 tl falan. Sizce bu fiyata değer mi yoksa yarı fiyatına Profilo CM1001 CTR almak daha mı mantıklı? Beni en çok yük sensörü, 8 KG oluşu ve leke çıkartma özelliği cezbetti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cool-jojuk

arçelik 8144 BJ. bende bu makinenin beko karşılığı 3018 A modelini kullanıyorum. çok memnunum ama fiyatı hakkında bir bilgim yok çünkü değişim yapılarak aldım.ancak bu model dışında arçelikten başka makine alınmaz.ama size söylediğim model bosch WAS 20762 TR modelini çevremde 3 tanıdığım kullanıyor ve süper bir makine.sessiz yıkayan içine 2 tane gömlek atsanız onu algılayıp ona göre su ve elektrik harcayan bir model.otomatik leke çıkarma programları mevcut.16 tane lekeye göre program seçip extradan temizleyici kullanmanıza gerek kalmıyor.kan,çimen,çamur,
    portakal,yağ lekesi vs.seçenekleri var. bence dediğiniz fiyat aralığına bir 200 lira daha ekleyip yada 1 taksit fazladan vererek bu modeli alın derim ben. karar sizin :)

Siemens WM10S460TR: 1320 TL (12 taksitle ayda 110 TL)
    LG F1447TD: 1250 TL (12 taksitle ayda 104 TL)
    Bosch WAS20460TR: 1320 TL (12 taksitle ayda 110 TL)

Bu dördü arasinda kaldim. Acaba Bosch gercekten bu parayi hakedecek bir makina mi?

fazlasıyla hak ediyor. benim bildiğim özellikleri: yük saptama ile içindeki yüke göre su ve enerji tüketimi,su damlası şeklinde kazanı ile kırışma oranının aza indirilmesi ve çamaşırdaki yıpranmayı en aza indirmesi,fırçasız motor ile oldukça sessiz çalışması(sıkmada bile benim direct driver makinemin yanında ses oranı oldukça az geldi bana),otomatik leke çıkarma programları(16 farklı leke).perdelerde bile yıkama devrini çok hafif ama sık sık çevirmeye ayarlıyor.bununduğu aşamaları ekranda size bildiriyor(yıkama,durulama,son durulama,son sıkma vs.)program bittiğinde sesli uyarı ile bildiriyor.daha birçok özellikleri vardır elbet benim bildiklerim bu kadar ancak candoğan bey bu konuda oldukça tecrübeli biri onun da tavsiyelerini dinlemekte fayda var.

• persil jelle yıkadım battaniyeleri yünlü de kurutmadım 600 devir de sıktırdım harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi125

persil jelle yıkadım battaniyeleri yünlü de kurutmadım 600 devir de sıktırdım harika

hangi makinadan bahsediyorsunuz acaba erdi bey?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdi125

persil jelle yıkadım battaniyeleri yünlü de kurutmadım 600 devir de sıktırdım harika

hangi makinadan bahsediyorsunuz acaba erdi bey?

Forum yöneticileri neden izin veriyor bilmiyorum ama bu arkadaş bence ELİF_81.
    El birliği ile forumu paylaşıma kapattıracaklar...
  • Orijinalden alıntı: cool-jojuk

peki sayın üstadlar sanırım! son br soru daha

bosch was 20762 ile 20763 arasında ne farklar var ?

bu arada yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

• candoğan beyin bir ara fark olarak sadece dolaşım sensörü var demişti galiba.miktar otomatiği ile ilgili birşey sanırım
  • nerdn çıkardınız miele medicwash dan bahsediyorum çok sevdim
  • Sizin uyarınızdan sonra kontrol ettim... programı ayarlayıp çalıştırıyorum ve kapağı denediğimde kapak açılıyor... kilit kısmını inceledim, iki plastik arasındaki metal kısım bıçakla kesilmiş gibi

umarım sizin tarifinizle bu kısmı değiştirmeyi başarabilirim...

şimdiden binlerce teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: emez2005
    peki sayın üstadlar sanırım! son br soru daha

bosch was 20762 ile 20763 arasında ne farklar var ?

bu arada yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

Can Doğan Beyden alıntıdır:

62 ve 63 te fırçasız ecosilence drive motor var. 63 modelinin farki dolaşım sensörü, ses yalıtımı ve dış görünümde birkaç değişiklik.
  • BOSCH WAS 20762 yerine 20763 varmış zaten. 20762 artık üretilmiyormuş

20762 nin yerine de 20460 ı tavsiye ediyorlar.

20460 ın fiyatı 1250
    29763 ün fiyatı 1550

20763 te diğerinden farklı olarak 16 leke çıkarma özelliği - yük sensörü- daha büyük digital gçsterge varmış ?????

bir de siemens ler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

bu özelliklerde bir siemens önermeniz gerekse hangi modeli önerirsiniz?

2- en azından 1 elyaf yorgan yada çift kişilik bir battaniye yıkacak kapasitede olmasını istiyorum
    3- mutlaka 30 dk gibi kısa bir programı olmalı
    4- maksimum 1000 devir bana yeter.
    5- fiyat aralığım da maksimum 1250 tl
    6- mümkün olduğu kadar sessiz çalışan bir model olsun ve tabi ki enerji tasarruflu

edit. açık hesap alacağım için siemensi de ekledim bosh ve arcelike . bosh da açık hesap çalışan neredeyse yok gibi .siemens bayisi tanıdığım olduğu için açık hsap alabilirim. çünkü kredi kartı kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emez2005 -- 29 Ekim 2010; 11:36:03 >

• ehckelem ve zipmaker

ikinize yanıt veriyorum, bu makineyi izmir egemenden aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElisipTik

ehckelem ve zipmaker

ikinize yanıt veriyorum, bu makineyi izmir egemenden aldım

teşekkürler
  • @candogan62

Hocam fırsat bulunca msn e bakarmısın bir şeyler yazdım
  • arkadaşlar hızlıal'dan daha önce bosch was20762/63 alan oldu mu? was20761/762/763 olarak eklemişler ürün sayfasına. aradım mail atın dediler, attım bekleyin dediler. eğer alan varsa hangi modeli yolladılar acaba? ben 763 almakta ısrarlıyım
  • arçelik mi bosch mu derken gidip siemens 12s762 yi aldım. inşallah hayırlı olur.

bu forumda bilgilerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler . gerçekten faydalı bir forum konusu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emez2005

arçelik mi bosch mu derken gidip siemens 12s762 yi aldım. inşallah hayırlı olur.

bu forumda bilgilerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler . gerçekten faydalı bir forum konusu olmuş.

Katiliyorüm

• merhabalar.... forumu uzun süre takip eden birisi olarak görüşlerinize çok önem verdiğimi öncelikle belirtmek isterim.. nişanlımla çamaşır makinesi alma arefesindeyiz. forumdan takip ettiğim kadarıyla bosh was20762 modelini çok beğendim.tüm özellikleriyle mağazda inceleme fırsatı da buldum.ancak diğer eşyaların tamamı inox çelik olduğu için renk uyumu açısından bununda öle olmasını istedik. aynı modelin inoxu yok.
    esas sorum şu : bosh 2474xtr modeli bunun muadili mi ? teknik özelliklere baktığımda göze çarpan devir sayısının 1200 olması. ancak boshun sitesinden ve mağaza katalogundan yaptığım karşılaştrmalarda bazı özelliklerin 2474te olmadığını gördüm. en önemlisi Variosoft tambur sistemi, kolay kullanım sistemive metal kapı menteşesi.....saydığım özellikler was20762 de olmasına rağmen was2474 te yok görünüyor. yada yazılmamış olabilir ? üst model olduğunu sandığım was2474 te olmaması dye bişey düşünemiyor olsamda sizlere danışmak istedim....
    (umarım tpiografik veya katalogun matbaa hatasından kaynaklanan bi eksikliktir)
    şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.