Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.463
Cevap
158
Favori
1.679.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

Orijinalden alıntı: elif_81

batu25 yaptırdınızmı AEG LAVAMAT LV 71 İ EFSANEMİZİ 2200 den sonra bu heralde

eveet yapıldı benim biricik efasanem yeni gibi oldu zaten demiştim normalde dengelemede hiç sorunu yok şimdi amortisörleri yapılınca eski harika günlerine geri döndü denemek için 1 tane banyo havlusu atıp son durulamada çalıştırdım ve sonuç harika mükemmel dengeleme ile titreşimsiz bir sıkma gerçekleşti canım makinem buzamana kadar neden beklemişiz değiştirme için amortisörleri şimdi kendime soruyorum

AY ÇOK SEVİNDİM RESİMLERİNİ BEKLİYORUM SIKARKEN ÇOK MERAK EDİYORUM BU ARADA İZMİTTE ZEYNEP ABLAM OTURUYORDU MEVLÜT VARMIŞ MAKİNE SON SIKMADAYMIŞ Bİ ÇOCUK GELMİŞ ELİNİ YIKARKEN MAKİNENİN KAZANA DÜŞMÜŞ MAKİNE YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ ÇOCUĞU SIKIŞTIRMIŞ BİR KÖŞEYE ÇOCUK Bİ AĞLAMIŞ Bİ AĞLAMIŞ YENİ BİR BOSCH 5 KG GRİ ALMIŞLAR.

• MAKİNEDE PROFİLOYMUŞ EKO 3310 A ÖLDÜ 12 SENELİK MAKİNE
  • batu aeg nin resimlerini görünce bizim eski makine aklıma geldi evet kapağı küçük olduğundan çok doldurdun sadıyordun biz hep J programını kullanıyorduk annem hep sentetikte çamaşır yıkar şimdiki vestelde olduğu gibi yanlız bizim makinede 1/2 tuşuda vardı lv 34 dü bizim makine ama programları falan aynı evet doğru lavamatlar çürümez off özledimmi ne hee bu arada vestelden servis gelecek makinadan yanık kokusu geliyorda.

Orijinalden alıntı: afacan!

Fotoğraflar da makineler de çok güzel, herkes güle güle kullansın
    Batu25, sizin makinenin aynısının Profilo olanını teyzem çok kısa bir süre kullandı. Boşken sıkma yaptırmıştım sıkmanın ortasında makineyi kapattım. Sonra tekrar çalıştırdığımda makine sıkma yapmadı, yalnızca pompa çalıştı
    Robotica, sizin eski makineniz 4100 de 90'lı yılların başında 2600-2700-2800 serisinden sonra çıkan bir modeldi.

Bu da bizim emektar oluyor Şubat 2000 yılında alındı. Bu güne dek 1 kere pompa motoru değişti (geçen yıl). Onun dışında başka bir arızası olmadı. Yıkamasından memnunuz ses olarak da standart, fazla gürültülü olduğu söylenemez. Çift su girişli 900 devir. Samsung üretimi.

Yıkama süresi 99 dakikadan uzunsa, kalan süre 99 dakika oluncaya kadar ekranda 2H görünüyor.

DETARJAN ÇEKMECESİNİ TEMİZLEMENİZİ ÖNERİRİM DAHA GÜZEL GÖRÜNÜR BİRİ ÇEKMECEYİ AÇTIĞI ZAMAN

• quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

quote:

Orijinalden alıntı: robotica
    Tekmelik yok ve pompa kapağı solda

Bu modellerin yazılımları biraz daha değişik daha öncelerde gördüğüm böyle bir 4500'de 3-5dk 700Devirde 5-6dk'da 1100Devirde sıkıyor
    1100Devirde 10sn sıkılan çamaşırın sıkma performansı C/D olur 5-6dk sıkma performansı B olur.Makinelerin gerçek sıkma performansları;
    400-450-500Devir(5dk-10dk);E
    550-650Devir(3/5dk-10dk);D
    700-800Devir(5-10Dk);D
    850-900-1000Devir(5-12Dk);C
    1000-1100Devir(3/5dk-10dk);C
    1100-1200-1300Devir(5dk-12dk);B
    1350-1400-1500Devir(3dk-10dk);A
    1500-1600-1700-1800-1900-2000Devir(3dk-10dk);A/A+

Çokça bilgiye sahipsiniz bakıyorum
    Annem miele'nin yıkamasından memnun kalmadı, havlunun biri kirli çıkmış makineden, dün gece bana benim eski makinem böyle miydi dedi... Programlarını tam bilmediğimiz için başlangıçta olabilir dedim, tamam dedi Zamanla göreceğiz.

quote:

Orijinalden alıntı: kptsedat

@robotica

daha yeni yani makine. pardon.. güle güle kullan. Allah uzun yıllar kullanmayı nasip etsin.

Teşekkürler efenim Sağolunuz.

quote:

ANANEMLERE YENİ BİR MAKİNE ALMAK İSTİYORUZ ARÇELİK BEKO BOSCH VAR 8 KG LİK MAKİNE İSTİYORUZ HEPSİNİ BİR ARADA YIKANACAK BOSCH WAS 20762 TR ÖNERİLİYOR BU OLURMU 1600 E KADAR BÜTÇEMİZ BU ARADA HİÇ BİR KÖYDE BOSCH GÖRMEDİM ARÇELİK VE BEKODA GÖRMEDİM AMA BU KÖYDE GÖRDÜM

Merhaba elif hanım, 20762 mükemmel bir modeldir, kesinlikle tavsiye ederiz

quote:

Orijinalden alıntı: cool-jojuk

taşınma hazırlıkları içindeyim.saat 3 oldu hala ıvır zıvır toplama bitmedi :) yeni evle şu anki evin arasında fazla mesafe yok.ama eşyalar 12.kata taşıncak.çamaşır makinesinin nakliye emniyetlerini takmaya değer mi ?
    Bi kafam da ara servisi hepsini taşıttır diyo. 7 yıl garantileri var bişe olsa siz suçlusunuz derler sonra

Kolay gelsin, taşınmak hiç kolay değil maalesef

quote:

Orijinalden alıntı: afacan!

Fotoğraflar da makineler de çok güzel, herkes güle güle kullansın
    Batu25, sizin makinenin aynısının Profilo olanını teyzem çok kısa bir süre kullandı. Boşken sıkma yaptırmıştım sıkmanın ortasında makineyi kapattım. Sonra tekrar çalıştırdığımda makine sıkma yapmadı, yalnızca pompa çalıştı
    Robotica, sizin eski makineniz 4100 de 90'lı yılların başında 2600-2700-2800 serisinden sonra çıkan bir modeldi.

Bu da bizim emektar oluyor Şubat 2000 yılında alındı. Bu güne dek 1 kere pompa motoru değişti (geçen yıl). Onun dışında başka bir arızası olmadı. Yıkamasından memnunuz ses olarak da standart, fazla gürültülü olduğu söylenemez. Çift su girişli 900 devir. Samsung üretimi.

Yıkama süresi 99 dakikadan uzunsa, kalan süre 99 dakika oluncaya kadar ekranda 2H görünüyor.

O zamanlar vestel'in yabancı firmaya ürettirdiği harika bir makine. Bu makineyi bir ikinci elcide görmüştüm de, o da çok övmüştü...
    Daha uzun yıllar kullanmak nasip olsun inşallah...

• Miele'nin yıkama devri biraz daha hassas olduğu için kirleri çıkarmaması normal size önerim Beyazları 75'Cveya95'C Ön yıkama+İlave su ile yıkayın ben beyazlarımı Pamuklu Hİjyen 75'C'de yıkıyorum Ön yıkama+İlave su ile tertemiz oluyor.

Miele'nin yıkama devri biraz daha hassas olduğu için kirleri çıkarmaması normal size önerim Beyazları 75'Cveya95'C Ön yıkama+İlave su ile yıkayın ben beyazlarımı Pamuklu Hİjyen 75'C'de yıkıyorum Ön yıkama+İlave su ile tertemiz oluyor.

Mielenin güzellikleri gittikçe ortaya çıkıyor, bakınız şimdilik iki etti,

1- elektrik gidince programa baştan başlama,
    2-yıkama devri düşük oldugu için beyazlar tam temizlenmiyor,

ee bumu kaliteli makine

GÖKOŞ SENİN MAKİNENİN RESİMLERİNE BAKABİLİRMİYİM ACABA YÜKLEYEBİLİRSEN

Ne yükleyecek

Orijinalden alıntı: Nelin

quote:

GÖKOŞ SENİN MAKİNENİN RESİMLERİNE BAKABİLİRMİYİM ACABA YÜKLEYEBİLİRSEN

Ne yükleyecek

NEDEN YANLIŞ ANLADIN ALLAH ALLAH İYİ OKU ÖYLE KONUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif_81 -- 2 Ekim 2010; 15:02:23 >

• quote:

quote:

quote:

eveet yapıldı benim biricik efasanem yeni gibi oldu zaten demiştim normalde dengelemede hiç sorunu yok şimdi amortisörleri yapılınca eski harika günlerine geri döndü denemek için 1 tane banyo havlusu atıp son durulamada çalıştırdım ve sonuç harika mükemmel dengeleme ile titreşimsiz bir sıkma gerçekleşti canım makinem buzamana kadar neden beklemişiz değiştirme için amortisörleri şimdi kendime soruyorum

AY ÇOK SEVİNDİM RESİMLERİNİ BEKLİYORUM SIKARKEN ÇOK MERAK EDİYORUM BU ARADA İZMİTTE ZEYNEP ABLAM OTURUYORDU MEVLÜT VARMIŞ MAKİNE SON SIKMADAYMIŞ Bİ ÇOCUK GELMİŞ ELİNİ YIKARKEN MAKİNENİN KAZANA DÜŞMÜŞ MAKİNE YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ ÇOCUĞU SIKIŞTIRMIŞ BİR KÖŞEYE ÇOCUK Bİ AĞLAMIŞ Bİ AĞLAMIŞ YENİ BİR BOSCH 5 KG GRİ ALMIŞLAR.

sıkarkenki fotoğraflarını koyarım ama gerçi fotodan pek bişey anlaşılmaz video koyabilirsem daha iyi olur

• olsun siz koyun bekleriz bekleriz resimleri bekleriz resimleri yüklemezse batu abiye kızarızz

• quote:

quote:

bu arada efsane efasanem değil ama sonuçta her insan hata yapabilir doğal olarak

• Gökoş arkadaşa göre bu makine elektrikler kesilince sapıtıyormuş ee birde az devirli oldugu için yüksek derecede yıkamak gerekiyormuş çok komik ama buna göre sizler çamaşıra başlayınca ilk dua şle başlayınız,

allahım ne olur elektrikler kesilmesin duası,
    birde ben 40 derece lekeliler programında uzatarak mis gibi beyazları yıkartırken (bu programda devir sayısını arada artırıyor siz adam gibi beyazlar yıkansın diye 75 derece yapın,

ee ne oldu hem pahalı aldın kazıklandınız hemde elektrikden haşırt olacak acıyorum sizlere

Gökoş arkadaşa göre bu makine elektrikler kesilince sapıtıyormuş ee birde az devirli oldugu için yüksek derecede yıkamak gerekiyormuş çok komik ama buna göre sizler çamaşıra başlayınca ilk dua şle başlayınız,

birde ben 40 derece lekeliler programında uzatarak mis gibi beyazları yıkartırken (bu programda devir sayısını arada artırıyor siz adam gibi beyazlar yıkansın diye 75 derece yapın,

ee ne oldu hem pahalı aldın kazıklandınız hemde elektrikden haşırt olacak acıyorum sizlere

Hiç birşey kusursuz değildir, Ayrıca Miele'nin Adı yeter diğerleri kendine zor yetiyor. Miele Başkası Yetinmektir!!!..

• quote:

quote:

Gökoş arkadaşa göre bu makine elektrikler kesilince sapıtıyormuş ee birde az devirli oldugu için yüksek derecede yıkamak gerekiyormuş çok komik ama buna göre sizler çamaşıra başlayınca ilk dua şle başlayınız,

Hiç birşey kusursuz değildir, Ayrıca Miele'nin Adı yeter diğerleri kendine zor yetiyor. Miele Başkası Yetinmektir!!!..

ya bırak ya gökoş allahın varsa de bana, siemens IQ 1633 serisinde bunların hiç biri yokdu ve daha güzeldi allah için de ama kıvırma bak

miele parada millete geçiriyor ama özellikte yok neymiş UPDATE yaparım hadi len derler adama

• Miele W1611 Modeli 1399TL, bu modelin partnerinede indirim yapmışlar T7644C 1599TL, İlgilenenlere duyurulur ikisini birlikte alırsanız 3000TL vereceğininze 2500TL verirsiniz..

olsun siz koyun bekleriz bekleriz resimleri bekleriz resimleri yüklemezse batu abiye kızarızz

tamam yüklicem birazdan resimleri k.bakmayın doğru efsane demem gerekliydi olsun her insan hata yapar

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.