Şimdi Ara

Evine Tesisat Kuranlar Klübü... !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!! (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.314
Cevap
51
Favori
868.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Gerek kalmadı 50 litrelik hazır L port kabini 2. el letgodan satın aldım.
    120 amper güç kaynagı
    2 amfi
    30cm 400rms bass
    oto taybi

Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!

• Arkadaşlar bu amfi için yorumunuz nedir? 2 adet oval hoparlör ile birlikte almayı düşünüyorum?

http://www.hepsisony.com/sony-xm-n502-2-kanal-stereo-amplifikator

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AS SOUND Oto Ses ve Multimedya Sistemleri Tamir - Satış &amp; Montaj. Yer: Bayrampaşa İletişim:PM
  • audiocu kullanıcısına yanıt
    Abi baslayalim tekrar ya şenlensin şurası???

Arkadaşlar neye ihtiyacımız varsa ne konuda takilirsaniz yazın halledelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.barutçu -- 3 Haziran 2018; 4:0:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!

Güncel sistem daha neler var neler 😊 Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benimde ağzım sulandı valla fotoları görünce bu eve nasıl amfi bağlıyorsunuz adaptör kaç Amper olmalı

4hoparlör 1bass 1800w amfi bağlanacak olsa kaç amperlik adaptör gerekir tavsiye verirseniz link ile sevinirim :)

• Merhaba arkadaşlar ben mekanik&elektrik teknisyeniyim orta düzeyde elektronik bilgim var , pioneer eski seri hastası (etiketçilerden)biriyim :) , ergen yıllarımın geçtiği 90'lı yılların kaliteli araç ses sistemleri hala iddalı olduğunu bir çoğumuz bilmekteyiz.Beni aranıza kabul ederseniz sizlerle elimdeki eski seri ses sistemleri hakkında sohbet etmek isterim.ilk olarak geçen hafta efendi bir arkadaş dan satın aldığın pioneer oto teyp resimlerini paylaşmak isterim.Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!

• Merhaba arkadaşlar ben mekanik&elektrik teknisyeniyim orta düzeyde elektronik bilgim var , pioneer eski seri hastası (etiketçilerden)biriyim :) , ergen yıllarımın geçtiği 90'lı yılların kaliteli araç ses sistemleri hala iddalı olduğunu bir çoğumuz bilmekteyiz.Beni aranıza kabul ederseniz sizlerle elimdeki eski seri ses sistemleri hakkında sohbet etmek isterim.ilk olarak geçen hafta efendi bir arkadaş dan satın aldığın pioneer oto teyp Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!Evine Tesisat Kuranlar Klübü...   !!!! ...:::9 YAŞINDAYIZ:::...!!!!

• Arkadaslar elimde 12 volt 40 amper cift fanli adaptor var isteyen olursa

Belki konunun pek yeri değil ama tam manada cevap alamadığım için buraya yazabilirim düşüncesi yazmaktayım. Öncelikle evimde küçük çapta müzik dinlemek film izlemek gibi faaliyetlerde bulunmak için bluetooth içerikli bir decoder ve bir anfi devresi aliexpressten satın aldım.

Decoder Devresi

Anfi Devresi

Sonrasında devre 12v ile sürersek 3A ile 2x50w hoparlör, 24v 6A ile sürersek 2x120w hoparlör kullanabileceğimiz yazmakta. Bunun neticesinde ses konusunda kesinlikle profesyonel bir kulağım yoktur ama mid ve bass sesleri tiz seslere tercih ederim.
    Bu anfi devresine 2 tane hoparlör takar her işimi görürüm diye düşünerekten hoparlör arayışına girdim. Bu şekilde bir deneyimi olan varmıdır bilmiyorum eğer var ise paylaşırsa çok sevinirim.
    Benim bulmuş olduğum hoparlör modelleri şu şekildedir, pioneer aradım direk ithalatçıyı bilgi veremediler. Satıcılara soruyorum zaten hepsi satıcı konuyla yakından uzaktan alakaları yok. Bu hoparlör serileri arasındaki fark nedir belirtebilirsenin sevinirim. farklı şekilde yönlendirme yapabilecek olan var ise sebebi ile belirtebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Pioneer TS-G1732i
    Pioneer TS-G1645R
    Pioneer Ts-G1620F

Ses sistemine paralar akıtmak gibi niyetim yok, butik bir ses sistemi kurmayı planlamaktayım.

G serisi hoparlörler 2 yollu modellermiş, bass ve tiz beraber olduğu yazmakta. 3 yollu 5 yollu hoparlörler var hiç anlayamadım farkları nedir. Yada Oval ve yuvarlak farkı nedir anlayamadım. Yada Klasik pioneer hoparlörler var, 300-500tl gibi rakamlara satılmakta farkları nedir anlayamadım. Birileri beni bilgi almam adına yönlendirebilirse makbule geçer. Tekrardan teşekkürler.

• Sayfalarda geçmişe bakınca görüyorum ki bu akıma ait pekte birşey kalmamış, modası geçmiş ve tarihe karışmış gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kef14

2 adet 85 oval, 1 bas1000’lik ve 5 kanal amfi. Bunlar için nasıl bir adaptör almam gerekir?
    12v 45 amper Doğan regüleli trafo

www.google.com.tr
    İstanbul içinde, ikinci el satılık 45 amper Adaptör sadece 2 gün kullanıldı - letgo
    https://www.google.com.tr/amp/s/tr.letgo.com/amp/9954d375-16e6-4bcf-8daa-cd57d7252884

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

12v 45 amper Doğan regüleli trafo

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.letgo.com/amp/9954d375-16e6-4bcf-8daa-cd57d7252884

Alıntıları Göster
    Siz mi satıyorsunuz. Yer neresi?

• quote:

Siz mi satıyorsunuz. Yer neresi?

Alıntıları Göster
    yok ben satmıyorum, google yazdım, direk bu çıktı, fiyatı uygun, 2. elleri 150tl civarıdır normalde.

Letgo’da ilani bulamıyorum da. Sanırım lokasyon uzak olduğu için bana göstermiyor.
    o ürün satılmış olabilir, aynı markanın aynı ürünlerine bakmanı öneririm.

• Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyaçim var. 2 tane oval 1 tane 1000 lik bas bağlayacam. Yüksek sesle işim yok sadece kaliteli ses arıyorum. İnternetden çeşitli anfilere bakıyorum, kimi 150 tl kimi 500 tl, bunlar arasında ki değerlendirmeyi nasıl yapabilirim. Anfi nin hangi özelliği nasil olmalıdır. Ayrıca bir sürü marka var. İşin içinden çıkamadım.

pioneer x3550ui

Pioneer ts 6976

Jbl 1000 bas

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.