Şimdi Ara

Evinde Duvar Stickeri Kullanan Varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün gg sitesinden aldım, yapıştırdım. Gayette güzel bi görüntüsü var problemsiz kullanıyoruz.

Ancak o duvara boya yaptırmak gerektiğinde sticker ne olacak, yada ne yapmak gerekiyor. Çıkarıldığında tekrar yapıtırılması çok zor olur hatta olmaz diye düşünüyorum. Bu konuda fikir sahibi yada sticker kullanıp boya yaptıran varmı?

• Konuyla bir ilgim yok yani daha önce denemedim ama şöyle düşünüyorum: Eğer bahsettiğiniz duvar stickerları arkasında böyle bant gibi kare, dikdörtgen yapışkanlar olan stickerlar ise zamanı geldiğinde çıkartırsınız, boyayı yaparsınız, sonra o yapışkanları dışarıdan temin edip (kırtasiyede bulunur herhalde ya da nalbur vb.) stickerınızın arkasındakiler ile değiştirirsiniz. :)
  • Bende var dostum, duvardaki boya normalse çıkartmıyor etkilemiyor bile,
    Ama çok dandikse boya sıvayabilir onun haricinde çıkınca tekrar yapışması mumkün görünmüyor, şöyle ki yapıştırıcısı çıkıyor, yeniden yapıştırmak için arkaya birşey bulursan halledersin sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan83

Bende var dostum, duvardaki boya normalse çıkartmıyor etkilemiyor bile,
    Ama çok dandikse boya sıvayabilir onun haricinde çıkınca tekrar yapışması mumkün görünmüyor, şöyle ki yapıştırıcısı çıkıyor, yeniden yapıştırmak için arkaya birşey bulursan halledersin sorun olmaz

Demek istediğimimi anlamadın mı benmi anlatamadım.

Sticker duvara yapışık vaziyette şuan. Boya yapmak gerektiğinde sticker çıkarılamadığında göre doğal olarak stickerde boyanır ve özelliğini kaybeder, kötü görüntüsü olur diye düşünüyorum. Yoksa boya yaparken boyadan etkilenmezmi (hiç zannetmiyorum ama) veya boya yaparken boyanmaması içi bir çözüm varmı?

• Sticker neden çıkmasın ki? Basit bir yapışkan, çıkar bence dostum. Boya değil neticede. Ucunu bıçakla çıkarırsan gerisi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Bende var dostum, duvardaki boya normalse çıkartmıyor etkilemiyor bile,

Demek istediğimimi anlamadın mı benmi anlatamadım.

Sticker duvara yapışık vaziyette şuan. Boya yapmak gerektiğinde sticker çıkarılamadığında göre doğal olarak stickerde boyanır ve özelliğini kaybeder, kötü görüntüsü olur diye düşünüyorum. Yoksa boya yaparken boyadan etkilenmezmi (hiç zannetmiyorum ama) veya boya yaparken boyanmaması içi bir çözüm varmı?

Sizinbahsettiginiz sanırım hani kolumuza dövme diye yaptigimiz kağıdı yapıştırip islatirdik ya çocukken onun gibi oluyor onun gibi yani önünde naylon gibi birsey yok şimdi anladım. Bizdekiler naylonlu da ondan karıştırdım.
    Kazıman gerekir herhalde dostum boya düzgün durmaz üstünde.

• quote:

Sticker neden çıkmasın ki? Basit bir yapışkan, çıkar bence dostum. Boya değil neticede. Ucunu bıçakla çıkarırsan gerisi gelir.

Öyle değil işte arkadaşım. Pek bilmedğinden böyle yazmışsın sanırım, sticker lere bi baksan nasıl olduklarına o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
    Sticker lerın bazıları tek parça bazılarıda eğimli ve kaldırıldıklarında hiç sanmıyorum aynı şekilde geri yapıştırılabilsin. Mesela benim aldığım aşağıdaki ilk resimdeki diğerlerinide öylesine ekledim. Bir düşünsene ilk resimdeki duvardan sökülse aynı şekilde yapışabilirmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baston kilit kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Hafif Çelik Ev kullanan varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çift taraflı koli bantları var onlardan kullan ince olduğu için kendini de belli etmez.
  • Uzerini herhangi birseyle kapqtsanda boyayi yapsan olmazmi yoksa ben mi yanlis anladim simdi;

Duvarda sticker var. Boya yapacaksin sticker cikmiyacak. Stickeri boyamadan nasil yaparim diyorsun? Bana gore boya yaparken stickerin uzerini birseyle kapqtip boya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.