Şimdi Ara

EVIMIZIN ETRAFINDAKI GURULTU,KULAK TIKACI VE DENEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimizin dibinde 2 tane dershane var.Teneffuslerde acayip ses yapiyorlar.Daha once uyardik.Hatta babam kavga boyutuna geldi.Cunku vardiyali calisiyor.Yani bazen gece calisiyor,gunduz uyuyor,rahatsiz oluyordu.

Kulak tikacini cikarmadan duramiyorum
    Bir deneme cozeyim dedim kulak tikaci olmadan.Bir suru dikkat hatasi yaptim sesten dolayi.

En azindan denemelerde kulak tikacini cikarayim diyorum o da olmuyor.

Ayrica evimizin etrafinda baska ses unsurlari da var,cadde geçiyor,parti binasi var,kafeler barlar filan var ama onlarin etkisi o kadar da yok.Dershaneler canimi cok sıkıyor.

Sizin bir oneriniz var mi bu konuda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kütüphane ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3m 1100 kulak tıkacı kullanıyorum ben tek kullanımlık gibi ama ben 1 gün kullanıyorum 1 tanesini
  • Denemeleri orda yapacagim galiba mecbur.

• kulak tıkacı çöp
    gidiyorsun ses önceliyici kulaklık alıyorsun

60 TL ye aldım bi insaat sitesiydi galiba :D

ses önceliyici kulaklık yaz cıkar onlardan al
  • Bizim burda da habire yol yapımı başladı. Yazın yaptılar yolları kaymak gibi oldu şimdi yine delik deşik ettiler en son çıkıp sataşıcam o olcak :D Şuan ben bunu yazarken hala iş makinalarının sesi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    abinmezun kullanıcısına yanıt
    Kendi kulak tikacimdan memnunum, sesi engelliyor zaten,tek sıkıntısı cok sokarsan biraz kulagi acitiyor.

Denemelerde tikac takmayayim dedim,gercek sinavda takilmayacagi icin yani.Onun cozumu de kutuphaneye gitmek sanirim.Ona da 7 lira bayilmak istemiyorum ama mecbur gidecegim herhalde.

• Benim anlamadigim bunun bir yasal kisitlamasi filan yok mu,mustakil evde oturuyorum,evimin dibi diyorum bakin ,hocanin anlattigi sesi ben duyuyorum,ictikleri sigaranin dumani evimize kadar giriyor.

Kafayi yiyecegim nasil bu kadar cogaldi bu etutler 10 bin liradan asagi para istemiyorlar,gelenlerin cogunun dersle alakası yok.

• benim şansıma da alt komşu karşı komşu ve üst komşu benim ders çalıştığım odaya komşu odalarda oturuyorlar. birinin bebesi durmadan zırlar, biri manyak zaten, diğeri de yeni evli hep yüksek sesli film izliyorlar. kulak tıkacını ben de deneyeyim bari
  • müzik dinleyerek çözebilirsin
  • burdada motorcuların egzoz sesi ve her öğlen inşaat var. Hele o motorcular bir egzoz patlatıyorlar bomba patlamış gibi ses geliyor hepsinin kafasını koparmak istiyorum
  • Yemin ediyom evim olsun ses yalıtımı yapacam ,ülke ülke değil ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.