Şimdi Ara

evimisterde iki süpürgede yüksek indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
8.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günün indirimi diye geçiyor ikisi. hakkatende piyasanın bayağı altında. ama ürüner almaya değer mi o konuda bi fikrim yok

Rowenta RO5822 Silence Force Extreme Elektrikli Süpürge 2200 W 204 tl. internette en yakın 350 tl gibi fiyatlar buldum. indirim yüksek gibi görünüyor
    http://www.evimister.com/Rowenta-RO5822-Silence-Force-Extreme-Elektrikli-Supurge-2200-W-28421.html

Fakir Steam Mop Buharlı Temizleyici 99 tl bu da interntte en yakın 180 tl ye bulabildim.
    http://www.evimister.com/Fakir-Steam-Mop-Buharli-Temizleyici-41944.html

eğer yeni üyelikteki 15 lirayı da verirse ve kullanırsak daha da iyi fiyata geliyor. ama tabi evimister in ürünü geç gönderme sorunuda ayrı bi mevzu

• Rowenta mükemmel duruyor hazır kullanmakta olduğumuz bosch bozulmuşken alsammı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim kuponu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

indirim kuponu var mı ?

İlk üyeliğe 15TL veriyor ama 12TL civarı birşey düştü

• quote:

indirim kuponu var mı ?

Yeni üyelere 15TL indirim yapıyor
  • süpürge makinası için acele etmedim inşallah hemen aldım 1 aydır kampanya kovalıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

indirim kuponu var mı ?

Tuvnera hoca yorumun nedir bu konu hakkında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende tereddütlüyüm. revimisterin geç göndermesi yüzünden. gerçi rowentanın fiyatın ayarındakilere baınca sinbo ıvırzıvır gibi şeyler çıkıyor bu bayağı meşhur bi modeldi diye hatırlıyorum. ama toz torbalı bu. gerçi yine de heryerde 350 den aşağıya yok da mesele hakkaten bu fiyat eden bi cihaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

quote:

indirim kuponu var mı ?

Kaçmaz
    Bu arada Fakiri indirimli alabilmem için 1 veya 2 liralık birşey önerebilir misiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

indirim kuponu var mı ?

Kaçmaz
    Bu arada Fakiri indirimli alabilmem için 1 veya 2 liralık birşey önerebilir misiniz?

Shakespeare in Love Rasty Lit Basic Düz Havlu

• quote:

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

quote:

quote:

quote:

indirim kuponu var mı ?

Kaçmaz

Shakespeare in Love Rasty Lit Basic Düz Havlu

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 16 Ağustos 2012; 23:46:23 >

• "Daybuyday'den süpürge siparişi vermiştim. Henüz kargolanmadı. Siparişi iptal etsem kullandığım çekleri iade ederler mi acaba?" diye mesaj yazarken şimdi daybuyday'den "ürününüz kargoya verildi" diye email geldi.
  • Fakir buharlı temizleyiciyi satın aldım.
    Haber veren arkadaştan Allah razı olsun
  • evimister iki gecedir iyi gidiyor. dun gece verdiğim prima siparişi kargoye verılmış bugün.
  • bu fiyatlarda arnica bora da var. rowentaya göre nasıldır. hangisi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

"Daybuyday'den süpürge siparişi vermiştim. Henüz kargolanmadı. Siparişi iptal etsem kullandığım çekleri iade ederler mi acaba?" diye mesaj yazarken şimdi daybuyday'den "ürününüz kargoya verildi" diye email geldi.

kafanı duvarlara vurmadan önce evimister hakkındaki şikayetleri bir okumanızı tasviye ederim ben şahsen evimister bedava dagıtıyormuş deseler en az 1 saat düşünürüm forumdaki arkadaşlarımında sipariş vermeden önce bir kez daha düşünmelerini isterim neden böyle diyorsunuz diyecek arkadaşlar olacak kısaca anlatayım bende çok uygun diye bir buzdolabı siparişi verdim 1 hafta sonra yolladılar ne güzel dedim ama ben silver (gri) istedim aldıgımda oydu yani sipariş verdigim hemen müşteri hizmetlerini aradım ben silver istedim bana beyaz yolladınız ben bunu istemiyorum diyerek iade ettim tam 1,5 ay hergün müşteri hizmetlerini aradım yapmadıkları dümen kalmadı mesala ya siz beyaz siparişi vermişsiniz diyeni mi eger sitelerinde gri durmamış olsa iddia edecekler sen beyaz verdin diye sitelerindede gri bu sefer isterseniz iade edelim dediler yok dedim ben buzdolabımı istiyorum dedim sitelerinde satış yapılıyor bana diyorlar ki ya kusura bakmayın elimizde kalmadı size paranızı iade edelim dedim siz dalga mı geçiyorsunuz dedim sitenizde satışı devam eden ürün nasıl kalmadı dersiniz aaa pardon ya depoda bir sorun oldu bügün ayarlıyoruz yarın ayarlıyacagız derken tam 1,5 ay geçti 1,5 aylık konuştugum telefon parası ile aynı ya geldi 3 kuruş kar edek dedik sinirlerine hakimim azimliyim diyorsanız buyrun site orada ben bu forumdan çok fikir sahibi oldum arkadasların dikkat etmesi için sadece söylemim genede siz bilirsiniz tabii para sizin benimkisi sadece dikkatinizi çekme

• Uff kazancımız 645 liraymış hemen almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodman_ist

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

"Daybuyday'den süpürge siparişi vermiştim. Henüz kargolanmadı. Siparişi iptal etsem kullandığım çekleri iade ederler mi acaba?" diye mesaj yazarken şimdi daybuyday'den "ürününüz kargoya verildi" diye email geldi.

kafanı duvarlara vurmadan önce evimister hakkındaki şikayetleri bir okumanızı tasviye ederim ben şahsen evimister bedava dagıtıyormuş deseler en az 1 saat düşünürüm forumdaki arkadaşlarımında sipariş vermeden önce bir kez daha düşünmelerini isterim neden böyle diyorsunuz diyecek arkadaşlar olacak kısaca anlatayım bende çok uygun diye bir buzdolabı siparişi verdim 1 hafta sonra yolladılar ne güzel dedim ama ben silver (gri) istedim aldıgımda oydu yani sipariş verdigim hemen müşteri hizmetlerini aradım ben silver istedim bana beyaz yolladınız ben bunu istemiyorum diyerek iade ettim tam 1,5 ay hergün müşteri hizmetlerini aradım yapmadıkları dümen kalmadı mesala ya siz beyaz siparişi vermişsiniz diyeni mi eger sitelerinde gri durmamış olsa iddia edecekler sen beyaz verdin diye sitelerindede gri bu sefer isterseniz iade edelim dediler yok dedim ben buzdolabımı istiyorum dedim sitelerinde satış yapılıyor bana diyorlar ki ya kusura bakmayın elimizde kalmadı size paranızı iade edelim dedim siz dalga mı geçiyorsunuz dedim sitenizde satışı devam eden ürün nasıl kalmadı dersiniz aaa pardon ya depoda bir sorun oldu bügün ayarlıyoruz yarın ayarlıyacagız derken tam 1,5 ay geçti 1,5 aylık konuştugum telefon parası ile aynı ya geldi 3 kuruş kar edek dedik sinirlerine hakimim azimliyim diyorsanız buyrun site orada ben bu forumdan çok fikir sahibi oldum arkadasların dikkat etmesi için sadece söylemim genede siz bilirsiniz tabii para sizin benimkisi sadece dikkatinizi çekme

24 saatte kargoda diyor. Zidaya ve Sporarena oldukça iyi soz zamanlarda ama hayırlısı

• quote:

Fakir buharlı temizleyiciyi satın aldım.
    Haber veren arkadaştan Allah razı olsun

Bende bir adet fakir buharlı temizleyici aldım bunun h2o x5ten farkı varmı acaba bi kaç yerde daha iyi ama aparatları yetersiz diye okumuştum ama yinede verdim siparişi çünkü 150den aşağıya hiçiryerde görmedim.

Allah razı olsun kardeşim haber verdiğin için..
  • İş yerinde kullana arkadaş Fakir' den çok memnun olduğunu söylemişti. Özellikle halı temizliğinde...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.