arkadaşlar evime internet bağlatmak istiyorum, şuan 3g kullanıyorum download 0.30mbps upload 0.10 mbps çıkıyor, taahütümün bitmesine 3 ay kaldı artık umurumda değil kullanmayacağım nefret ettim, adam gibi ucuza internet nasıl bağlatabilirim ? ihtiyaçlarım: 2mbps hız 6gb kota bütçe aylık 30 40 veririm
BUNLAR KENDİLERİNE BAĞLADILAR FORTUMU KENDİLERİNE BAĞLADILAAAOOUR!!!!!!!!!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Black Wall Street BUNLAR KENDİLERİNE BAĞLADILAR FORTUMU KENDİLERİNE BAĞLADILAAAOOUR!!!!!!!!!! ne hortumu ne hortumuuuu
quote:Orijinalden alıntı: Black Wall Street BUNLAR KENDİLERİNE BAĞLADILAR FORTUMU KENDİLERİNE BAĞLADILAAAOOUR!!!!!!!!!! Her aklima geldiginde guluyorum ya
quote:Orijinalden alıntı: Black Wall Street BUNLAR KENDİLERİNE BAĞLADILAR FORTUMU KENDİLERİNE BAĞLADILAAAOOUR!!!!!!!!!! NE HORTUMUU KANALİZASYON BORULARINI BAĞLADIK!!!
quote:Orijinalden alıntı: inanç_turasay quote:Orijinalden alıntı: Black Wall Street BUNLAR KENDİLERİNE BAĞLADILAR FORTUMU KENDİLERİNE BAĞLADILAAAOOUR!!!!!!!!!! NE HORTUMUU KANALİZASYON BORULARINI BAĞLADIK!!! dar gelirliliğin alemi yok bi sfw koyun ölmezsiniz http://inciswf.com/1285011426.swf
quote:Orijinalden alıntı: Hasanious quote:Orijinalden alıntı: Wadjet SuperOnline Fiber 20 Mbps Sınırsız Kota(AKK var) 49 TL. mail attım superonline'a sanırım bölgemi desteklemiyorlar çankaya gibi bir yerde olmama rağmen :)
quote:Orijinalden alıntı: *GameOver* quote:Orijinalden alıntı: Hasanious quote:Orijinalden alıntı: Wadjet SuperOnline Fiber 20 Mbps Sınırsız Kota(AKK var) 49 TL. mail attım superonline'a sanırım bölgemi desteklemiyorlar çankaya gibi bir yerde olmama rağmen :) 1 mbps internet çekilmez olur. Benden söylemesi...
quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: *GameOver* quote:Orijinalden alıntı: Hasanious quote:Orijinalden alıntı: Wadjet SuperOnline Fiber 20 Mbps Sınırsız Kota(AKK var) 49 TL. mail attım superonline'a sanırım bölgemi desteklemiyorlar çankaya gibi bir yerde olmama rağmen :) 1 mbps internet çekilmez olur. Benden söylemesi... şuan diğer sunucuların fiyatlarına bakıyorum
O nasıl operatör ki 3g o kadar düşük çıkıyor ? Avea kullanıyorum doğru düzgün çekmeyen avea bile 6mbit verebiliyor
quote:Orijinalden alıntı: cgh0gy- O nasıl operatör ki 3g o kadar düşük çıkıyor ? Avea kullanıyorum doğru düzgün çekmeyen avea bile 6mbit verebiliyor aynen bugün arkadaşımda denedim 5 mbps çıktı jet modem ile. Sen telefondan mı kullanıyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: cgh0gy- O nasıl operatör ki 3g o kadar düşük çıkıyor ? Avea kullanıyorum doğru düzgün çekmeyen avea bile 6mbit verebiliyor aynen bugün arkadaşımda denedim 5 mbps çıktı jet modem ile. Sen telefondan mı kullanıyorsun? Evet telefondan bağlıyorum .
quote:Orijinalden alıntı: cgh0gy- quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: cgh0gy- O nasıl operatör ki 3g o kadar düşük çıkıyor ? Avea kullanıyorum doğru düzgün çekmeyen avea bile 6mbit verebiliyor aynen bugün arkadaşımda denedim 5 mbps çıktı jet modem ile. Sen telefondan mı kullanıyorsun? Evet telefondan bağlıyorum . Çok güzel değer :)
quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: cgh0gy- quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: cgh0gy- O nasıl operatör ki 3g o kadar düşük çıkıyor ? Avea kullanıyorum doğru düzgün çekmeyen avea bile 6mbit verebiliyor aynen bugün arkadaşımda denedim 5 mbps çıktı jet modem ile. Sen telefondan mı kullanıyorsun? Evet telefondan bağlıyorum . Çok güzel değer :) Aynen , birde ping düşük olsa 8mbit hattı kullanmayacağım . Şayet bir gün ping düşerse ttnete elveda derim .
quote:Orijinalden alıntı: cgh0gy- quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: cgh0gy- quote:Orijinalden alıntı: hero4262321 quote:Orijinalden alıntı: cgh0gy- O nasıl operatör ki 3g o kadar düşük çıkıyor ? Avea kullanıyorum doğru düzgün çekmeyen avea bile 6mbit verebiliyor aynen bugün arkadaşımda denedim 5 mbps çıktı jet modem ile. Sen telefondan mı kullanıyorsun? Evet telefondan bağlıyorum . Çok güzel değer :) Aynen , birde ping düşük olsa 8mbit hattı kullanmayacağım . Şayet bir gün ping düşerse ttnete elveda derim . Ping kaç ki ? Benim arkadaşın ki jet modem de 50 çıkmıştı.