Şimdi Ara

Evime hırsız girdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük geçmiş olsun.Kilit hakkında yardım edemeyecepim ama şu rüzgar estiğinde veya hareket ettirdiğinizde ses süs eşyaları var,çan sesi gibi bir şey.Kapının üstüne takabilirseniz,hırsızlar tekrar dadınırsa haberiniz olur.
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

Orijinalden alıntı: dead_game

quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orijinalden alıntı: yusufmrt

quote:

Anne Baba Abla ve sen o evdesiniz ablanın sevgiliside sizle bide yatıya kalıyo.

CSB diycem binbaşı olmuşsun yapmazsın heralde.

CSB değilsede evde namus kalmamış eşyaları çalsalar ne olur.

baya genişmiş hocam ailesi

Ulan siz nasıl tanımadığınız bir adamın namusuna laf edersiniz? Ablamın nişanlısı diyor sizin ablanız nişanlısını eve davet edince çok sevişip duvarlardan çok ses duydunuz heralde o yüzden bu yaranız? Adam gelmiş bir de size ayrı odalarda kaldılar diye açıklama yapmış.

O küçük beyinlerinizin kavrayamayacağı olay şu ki sex için aynı evde kalmaya gerek yok. 2 saat dışarı çıkıyorum der gider otelde işi pişirirler. Yani önemli olan niyet. Anladınız mı namus bekçileri!? O yüzden küçük beyinlerinize sahip çıkın önce. Ondan sonra ablalarınızın bacak aralarını düşünürsünüz

Orda dur BÜYÜK BEYİNLİ arkadaş.

Bi bacak arası lafıdır aldı koptu diğer bi kaç konudada aynı muhabbet.Sadece bacak arasıylamı namus oluyo.Hiç dine girmiycem zaten ordaki herşey açık.

Kız la oğlan dediğin gibi dışarda her haltı yiyebilir.ben onları geçtim zaten
    Anne babanın bir kızın nişanlısının evinde kalmasına müsade etmesi kusura bakma ama baya bi genişlilk istiyo.Bide kardeşinin arkadaşı.Nişanlı demişsin ben mesajı yazdığımda bunu söylememişti.Ki nişanlı olması daha kötü.Zaten evlencen neyin derdinde anlamadımki.

Neyse ya daha fazla yazmayayım. KÜÇÜK BEYNİMden anca bunlar çıktı. Zaten bunları yazmam bile benim geri kafalı damgası yemem için bir sebep olucak.

ulan sana ne annesiyle babasının sorunu. sen kimsenin namusunu sorgulayamazsın,gelip de burada yorum yapamazsın. ne kadar haysiyetsiz insanlarsınız ya hemen aklınız art niyete gidiyor.

başka insanların özel hayatı hakkında yorumlar yapmak ne kadar hoşunuza gidiyor ama sokakta birisi yan gözle baksa sizden kralı yok dimi geri kafalı haysiyetsiz insan.

Senin mantığınla sanane benim o adama yaptığım yorumdan.Senin benim haysiyetimi sorgulama yetkin nerden geliyo . Düz mantık gidersek bu daha böyle uzar.

Adam burya konu açmışsa paylaşmışsa yorumumu yaparım arkadaş.Ve de yanlış yapıldığını düşündüğüm bişeyide söylerim.

Cevabını yukardaki düz mantığa göre ver verceksen.

Bak ben sana şunu söyleyeyim,polis bile yeri geldiği zaman özel hayata girme yetkisine sahip değil iken sen burada gelmiş "geniş" diyerek ailesine hakaret ediyorsun. Bende diyorum ki,senin bunu demeye hakkın yok,ister nişanlısı,ister sevgilisi olsun fark etmez,istediği yerde kalabilir ve senin buna yorum yapmaya hakkın yok birazcık ahlakın ve edebin varsa. Başkasının senin ailene geniş demesi hoşuna gider mi ?

Yapılan durum hoş oldmadığı için belirttim zaten.Belki farkına varır gidip adama yapıcaksınmı dedim. Hayır yapmassa yapmaz .Ben onun özel hayatınada karışmadım sadece burda anlattığına yorum yaptım. Benim yaptığım edepsizlikse ordaki durumda o kadar edepsiz bi durum benim görüşümce. Neyse uzatmayacağım daha fazla .

• Güzel brazzes senaryosu çıkar bu topicten
    hırsızı da olaya dahil ettik mi(Bir de hırsız kel adam olacak) tadından yenmez

Orijinalden alıntı: erkin0007

quote:

Orijinalden alıntı: Movkast

Bu kurguya göre ablanın sevgilisi baş şüpheli derim ben

gayet mantıklı.1saat içinde hırsız girmez.kim gece 6 da girerki

kim mi gece 6da girer? 6 sabahın ilk saatlerindendir ve en ağır uyku dönemidir.hırsızlar için en güzel saat odur.

• Geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

Uyumamdan kısa süre sonra içerde tık tık sesler.Dedim herhalde sığamadılar duvara filan çarpıyor ayakları

O seslerin nedeninin ayak olduğuna emin misin?

çat çat çat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumdakilerin zeka yaşlarını da öğrenmiş olduk böylece.Bu kadar densizin çıkacağını düşünmezdim...Konunun silinmesi için istek yolluyorum,keza;kilidi hallettim.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

El psy congroo... - Steins;gate ​
    Ben,dünyalar yok ederim ve yeni dünyalar yaratırım.. - Code Geass
    Ban-kai! - Bleach
    Ben, adaletim! - Death note
    Ölü olan kim? - Another
  • _____________________________
    Uykunun içinde bir rüya, rüyamda bir gece. Gecede ben. Bir yere gidiyorum, delicesine. Aklımda sen.
    Özdemir ASAF
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.