Şimdi Ara

EviLFlaMEs Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sitesi bu 5 6 taner serverı var 6. server vip serverıdır.

ama 3. server onerırım..

jewel bulmak zor exp felan sitede yazıo

bol jeweller bless bulursanız sakın basmayın 10 blese ref + rate +11 +13 set duzuolar

• versiyon ne kardsiM?
  • bence bunu bilmeyen yoktur(tabi eğer mu online top sitelerine bakmıyorsa)
  • bencede
  • güzel server ama :)
  • bence çok igrenç lag benim pc de çok var
  • quote:

Orjinalden alıntı: mucu_emre

bence çok igrenç lag benim pc de çok var

ya senin post kasmaktan baska isin gucun yokmu yazicaksan yararli seyler yaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phantom Phorever ne demek?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben expnin kac oldugunu gormedim arkadaslar soyleyebilirmisiniz ve bi sey daha soylicegim arkadaslar ben bi tane mu serveri ariyorum ama aradigim server 1000 yada 2000 exp olcak ve en onemlisi res atinca pointler gidik yerine 300 ve ya 500 falan point gelmicek res atmadan once nasil verdiysen pointi ole kalsin

Saygilarimla MaGiC_WoRD.

Cok Sey Mi İstiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrY_Of_ThE_DrAgOn

quote:

Orjinalden alıntı: mucu_emre

bence çok igrenç lag benim pc de çok var

ya senin post kasmaktan baska isin gucun yokmu yazicaksan yararli seyler yaz.

Ya boşverya banlanmış zaten. Hem biraz düzelme var.....Sizce?

• Bu serwerde kasmistim hatta 2. siraya kadar yukselmistik bi arkadasla 550 res kastik ama wersiyon degistirdiler we eskisi gibi olamadi zaten cogu player birakti ondan bizim gibi ama yinede kaliteli guzel bi serwerr....

NoT: Eger rankings e bakarsaniz CHaTLaK adli karekter bi arkadasla beraber kastik epey bi seklimiz war yani
  • accontLar gitmiş yeni wersyon oLmus....
  • bende bu serverda kasmıştım ama TURKLERE ayrımcılık yapıolar ........ mesela bi adama bikac bless vermiştm o da Where are u from ? dedi bende TURKEY yazdm tradeyi kapatıp gitti..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EhRaN

bende bu serverda kasmıştım ama TURKLERE ayrımcılık yapıolar ........ mesela bi adama bikac bless vermiştm o da Where are u from ? dedi bende TURKEY yazdm tradeyi kapatıp gitti..

QWEQWEQWEQWE HARBİDEN
  • mu iristoneye gelin bıı onceki sayfada konusu var
  • yaw kardesım sız delımısınız bı baksanıza adam tı,opıcı hangı tarıhte acmıs bı daha cevap yazmaya ne gerek var kı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AD@N!S

yaw kardesım sız delımısınız bı baksanıza adam tı,opıcı hangı tarıhte acmıs bı daha cevap yazmaya ne gerek var kı..

oLabiLir biz kendi aramizda konusuyoruz hem kimseyi iLgiLendirmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 5 Eylül 2007; 9:33:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.