Şimdi Ara

EVİDEA.com DEV SEZON İNDİRİMİ - 17.01.2017 saat:1700 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
13
Favori
34.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir tane olumlu yorum yapacak yok mu bir kaç parça bir şey alacaktım yorumlara bakınca çok şaşırdım ve sipariş falan vermedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.evidea.com/sinbo-svc-3438-elektrikli-supurge-fume-SYLU108/p/391708

Bu fiyata kocaman süpürge nasıl oluyor hacı ya. İş görür mü acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

http://www.evidea.com/sinbo-svc-3438-elektrikli-supurge-fume-SYLU108/p/391708

öğrenci evinde iş görür
    çok beklentiniz olmasın aynı yerden bir kaç defa geçmeniz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: byneco

maltepe carrefour karsıındakı magaza bayagı kalabalıktı

mağazada da aynı fiyatlar varmı?
  • alabilen oldumu siteye ugrasıyorm sepete girmiypr bir turlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

http://www.evidea.com/sinbo-svc-3438-elektrikli-supurge-fume-SYLU108/p/391708

Hocam küçücük alet bu tavsiye etmem biraz daha para verilip daha iyisi alınabilir. Yorumlardada belirtmişler minicik diye :)
  • Evidea şirketi genel kurulu başkanı ve ceo su açıklama yaptı;

sıkıntı devam ediyor lütfen sayfaya teker teker girin ayrıca kampanya bitim saatine kadar siteyi tekrar eski haline getirmeyi planlamaktayiz

• bedava verse bu firmadan alışveriş yapılmamalı.3 ay önce sehpa aldım 40 günde elime geçti.sehpa kırıktı değişime gönderdim.50 gündür değişim için bekliyor.ürün eline geçtikten sonra 21 gün içinde iade talebinde bulunuluyor.değişime gönderirsen paranı geri alma şansın yok.ona göre ürün alın.
  • Şaka gibi bir site. Şu ana kadar bu siteden indirimli fiyata bir dolap almıştım 1 ay sonra gönderdiler. Sipariş verdiğimi bile unuttum. Gelen dolabın doğru dürüst kurulum şeması yoktu ve ayakları birbirinden farklı ve kırıktı. Ucuz olduğu için iade vs uğraşmadım, idareten kullanıyoruz.
    Bugün malime dev indirim bilgisi gelmiş. Girip bir süpürge baktım n11'de 930 civarlarına satılan süpürge için 1060 TL nin üstü çizili ve 989 TL diyor. Sepete ekleyeyim belki indirim olur dedim o da nesi ürün sepete eklenmiyor.
    Sayfayı yeniledim fiyat bu kez 1499 üstü çizili 1059 TL oldu. Hayda dedik tekrar sepete eklemeye çalıştım yine eklenmiyor. Başka bir-iki ürün denedim onlar da eklenmiyor. Vallahi şaka gibisiniz. Bir de TV reklamları falan yapmışlar.
    Milleti keriz sanan böyle sitelere uyuz oluyorum.
  • Almayin arkadaslar fiyatlari şişirmişler

• evidea paraları toplayıp kaçacak gibi görünüyor. ben hiç bir şey almayacağım. gönderse bile seneye gönderir. hele birde kırık gelirse vay yavrum vay öteki seneye de parçaları tamamlayıp kullanmaya başlarsınız
  • Ne alınabilir ya
  • valla fiyatları önce bindirip sonra indirim diye kaktırmaya çalışıyorlar.. bizim toplum da bu numaraları yiyecek akılda insan çok olduğundan tutuyordur teknikleri...

Belki ilk saatlerde vardır bilemiyorum ama şuan ben hiçbir indirim göremedim... Hele hele bu kadar insan uzak durun diyorsa vallahi 3 kuruş kazanacaz diye aylarca stres yapmaya değmez...
  • Ne alaka burası yeri mı? Bu kadar duyar kazan kişiler de sorsan ne vegan nede çevreye duyarlı kişiler değildir. Kedi köpek yerine kuş böcek çiftlik hayvanları, yada diğer hayvanlar hakkında ne düşünür?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbs02 kullanıcısına yanıt
    O fiyattanda %40 düştü 111 Tl indirim oldu. 279'dan 167 TL ye indi.

Bi sehpa takımı vardı oda 150'den 90 Tl ye düştü.

Sistem açılmış zaten görebilirsiniz
  • yılın komedisi.....

bu arada sakın mobilya türü şeyler almayın.yoksa çok ağlarsınız...demedi demeyin..
  • Bunlar kargoya verene kadar yeni model çıktığı için fiyatları uygun bence

• Yav evmanya varken bunlardan alasım gelmiyor vallahi ya. Black fridayde iyice cozuttular falan zaten cok karışık bir sistemleri var

• Firma gerçekten berbat. 2 kere alışveriş yaptım. Ürünler kalitesiz, destek kısmı kötü, paketleme çok kötü, ordan burdan buldukları alakasız başka markaların kolileriyle gönderiyolar ürünleri ayrıca 1 haftadan önce kargoya verilmiyor ürünler.
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Aynen söylediğiniz gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.