Şimdi Ara

Evi ısıtma problemi çözüm arayışları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar.

    İstanbul'da ikamet ediyorum. 15-20 yıllık bir binanın en üst katında oturuyorum. Ev 95 m2 ve bir kaç yıl önce dış cephe yalıtım yapışmış ancak çatı es geçilmiş. Camlar çift cam, yerler laminant ve örneğin salonda 2 adet büyük petek var yinede ısınmıyor. Sadece hol dediğimiz alanda petek yok. Demirdöküm Atron marka kombi kullanıyorum ve 55 derecenin üzerinde yakmam rağmen ev ısınmıyor.

    Tek katta 4 daire olduğu için herkesi ikna edip çatıya yalıtım yaptırmak zor ev sahibini ikna ederek içten bir şeyler yapmayı planlıyorum.

    Yapmayı düşündüklerim Peteklerin arkasına yansıtıcı levha ve cam ve kapılara sünger çekmek. Tavana da içten bir yalıtım yaptırmayı düşünüyorum maliyeti yüksek olmayacak bir sistem arıyorum.
    Görseldeki uygulamayı yapmak ne kadar yalıtım sağlar başka tavsiyeleri de bekliyorum
    Evi ısıtma problemi çözüm arayışları







  • Merhaba fuadoner;

    Binalarda ısı kayıplarının en çok yaşandığı yer çatı katlarına bakan son dairelerdir. Bildinği gibi ısınan havanın yönü yukarıya doğru olur ve yalıtımsız bir çatıda ısı kayıpları %30 - %4'ları bulabilir. Size tavsiyemiz Selüloz esaslı bor katkılı ürünümüz olan Cellubor'u kullanmanızdır. Cellubor çatı tabanını yekpare bir yapıda örterek ısı köprülerinin oluşmasını önler, içeriğindeki bor bileşenleri nedeniyle antibakteriyel ve yangın geciktiricidir. zamanla bozulmaz ısı yalıtım değerini kaybetmez ve %100 milli sermayeli bir ürün olduğu için ekonomoktir. Daha fazla bilgi için bayilik sayfamızdan destek alabilirsiniz. http://www.celluboryalitim.com/index.php?sayfa=bayilerimiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellubor -- 12 Nisan 2017; 16:36:21 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.