Şimdi Ara

Evi Böcekler İstila Etti Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün birkaç tanesini öldürüyorum ama nafile çok hızlı çoğalıyorlar anlaşılan. Genelde mutfakta ya da banyodalar. Kendim mücadele edemeyeceğimi anladım foruma danışayım bir bilen çıkar dedim. Resimdeki böcek nedir, ne yer ne içer, nasıl yok edilir? Bilen yardım etsin lütfen

http://hizliresim.com/PEO1V7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 8 Ekim 2014; 21:49:39 >

• Resim yok

edit : hamamböceği lan iğrenç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon Snow -- 8 Ekim 2014; 21:51:11 >
  • Resim görünmüyor.Raidindi galiba, bu yere koyulan dalgalardan var.Bi ara bizim çatıya koymuşlardı.Anasını ağlattı ortalığın.Yıllar oldu gerçi.Şimdi tertemiz.Kara fatma (halk arasındaki adı) ve diğer böcek türlerini indiriyor her türlü.Ölülerini buluyorsun

İşte bu.Köşelere vs. koy

Edit: İlacın üstte knk.Dağıt her yere.Ertesi gün katliamı izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 8 Ekim 2014; 21:51:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Resim görünmüyor.Raidindi galiba, bu yere koyulan dalgalardan var.Bi ara bizim çatıya koymuşlardı.Anasını ağlattı ortalığın.Yıllar oldu gerçi.Şimdi tertemiz.Kara fatma (halk arasındaki adı) ve diğer böcek türlerini indiriyor her türlü.Ölülerini buluyorsun

İşte bu.Köşelere vs. koy

Edit: İlacın üstte knk.Dağıt her yere.Ertesi gün katliamı izle

Evin 4 farklı yerinde o tuzaktan da var ama gelmiyorlar herhalde
    Hızlıresime upload ettim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 8 Ekim 2014; 21:54:48 >

• Hocam bu böcek artık yok edilemeyecek boyuta ulaşmış
    Neyse çözümü anlatıyorum pazardan 45 numara anne terliği ve 1 tane 50 kuruşluk bant önce dışarıdakileri terlikle öldürüyorsunuz ( ıslak ve kuru mendil unutmayın temizlemek için) sonra yuvalarını bulup ağzını iyice bir bantlıyorsunuz yarın sabahta gidin en büyük böcek ilacını alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdilmatch

Hocam bu böcek artık yok edilemeyecek boyuta ulaşmış
    Neyse çözümü anlatıyorum pazardan 45 numara anne terliği ve 1 tane 50 kuruşluk bant önce dışarıdakileri terlikle öldürüyorsunuz ( ıslak ve kuru mendil unutmayın temizlemek için) sonra yuvalarını bulup ağzını iyice bir bantlıyorsunuz yarın sabahta gidin en büyük böcek ilacını alın

Nereden geldikleri hakkında hiçbir fikrim yok ne yazık ki yuvaları evin içinde mi olur?

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    4 tane daha koy o zaman.Köşelere koy.Evde böcek olsa evi terkederim ben Çatıdakileri 2 günde imha etmiştim ama.Bir daha hiç çıkmadılar.Kökten çözüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mutfak ve WC demişsiniz çok fazla oluyorsa içeridedir herhalde yuva. dışarıdan toplu halde gelmezler bence
  • git camdan at dısarı onlarda canlı zararıda yok sana
  • selam hasere ilaçlama işiyle ugrasıyorum her konuda yardımcı olabılırım
    tel:0531 024 31 33
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.