Şimdi Ara

Evi arabası olmayan erkeğin insan yerine koyulmaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Milletin ne düşündüğüyle hareket ederseniz bu hayattan gram keyif alamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yetmez tabii Hattori Hanzo demonik ninja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Eylül 2026; 10:18:29 >

kötü mi davranıldı anlamadım.

Evet,işciyken kamuda memur olunca insanların konuşması bile değişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ne çıkarcı getto köşecileri var ya... Ama insanlık ev araba ile olmaz, öyle düşünene varsa gönder hayatından gitsin.

Yok sadece ev araba değil genel olarak insanların mesleğine ve kazancına göre davranıyo insanlar

10/ 5 bir kadın dahi bu ülkede istediği adamı elde edebilir. Ama 10 / 5 bir adam edemez. 10/ 5 adam zengin değilse, evlenebileceği kadın da maalesef belli profile sahip olur. O yüzden kadın erkek karşılaştırması pek adil değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bak matematik basit. Erkek güzellik istiyor. Kadın da güvence. Bu gun güvence büyük ölçüde parayla alakalı olsa da zengin adam bu güvenceyi vermeyen bencil varyemez cimri vs ise onunla da olmaz. Bi kadın bir süre değişir, vs diye bekler ama güvence umudu yoksa yolları ayırır.

benim eşim 25 yaşında çok güzel bir kızdı. O zaman benım de 5 kurus param yoktu. Ama bilgisayar muhendisi olmustım. İş arıyordum. Bilindik bir aileden geliyordum. Ben bu güvenceyi eşime verebildim ve biz evlendiğimizde daha 6-7 aydır çalışan bir adamdım.

Cidden bunu yaşıyorum bazen. Bizim toplum böyle abi. Kadını bırak arkadaş ortamı bile böyle. Mesela benim araba 2008 model eski artık değiştir vs şeyler diyorlar. Toplumdaki saygın bile paraya göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sniper Man -- 9 Eylül 2026; 17:28:17 >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Elbette kimse geleceği belli olmayan biriyle evlenmek istemez. Ben zaten işimde iyi olmadan evlenmeyi düşünmüyorum. Eğer olamazsam hiç evlenmem belkide. Çünkü çok maddi zorluk yaşadım geçmişte. Onları tekrar tekrar yaşamak ve yaşatmak istemem. Günümüzde bazı kadınlarda ciddi bir narsizm var. Sadece kendi istekleri varmış ve erkek birşey isteyemez gibi düşünüyorlar. O yüzden erkekler bu kadar öfkeli. Ben güzel kadın istersem suçluyum, ama sen bradd Pitt gibi birini hiçbir özelliğin olmamasına rağmen isteyebilirsin..

Kzları salla gitsin gerçekten cinsellik dışında kendimi bildim bileli hiç hoşuma gitmiyorlar. Cinsellik varsa tamam ama yoksa Konusmaları zevk vermiyor, sohbetleri bayıyor, davranışları ayar ediyor, ilgi alanları tiksindiriyor daha aklıma gelmeyen bir sürü saçma mevzular hepsi bunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Eylül 2026; 9:14:34 >

Cinsellik tarafını kesip atabilirsem aynı kafada olacam zaten. Benim gibilerin başına bela edilmiş bir lanet ya bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 10 Eylül 2026; 9:54:25 >

Niye lanet olsun hoşlanmıyorsan, hoşlanmıyorsundur kzbanlardan. Esc takıl, gecelik takıl, günlük takıl.. Evlenmek ya da iliski bulmak mecburiyeti yok. Gereksiz seyler yerine direkt mevzuya girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Eylül 2026; 10:29:29 >

Bak ben cinsellik dısında konusmak hosuma gitmedigi halde cinsellik ve ego amaclı kızlarla takılıyordum hatta biryle 9 sene takıldım evli gibi takıldık ondan bile tiksindim sonunda baygınlık verdi.. Kzlardan baygınlık geliyor sadece idare ediyorum, simdiki karım, eski kızlar hep idare ediyorum. Yoksa cekilir gibi değiller, yine simdiki esim en azından ybancı oldugu icin daha kolay, TR kzbanlar daha da cekilmez. Kezbnlara vur tkmeyi gtsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Eylül 2026; 10:38:42 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.