< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yetmez tabii Hattori Hanzo demonik ninja < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Eylül 2026; 10:18:29 > |
|
|
|
|
|
Bak matematik basit. Erkek güzellik istiyor. Kadın da güvence. Bu gun güvence büyük ölçüde parayla alakalı olsa da zengin adam bu güvenceyi vermeyen bencil varyemez cimri vs ise onunla da olmaz. Bi kadın bir süre değişir, vs diye bekler ama güvence umudu yoksa yolları ayırır. benim eşim 25 yaşında çok güzel bir kızdı. O zaman benım de 5 kurus param yoktu. Ama bilgisayar muhendisi olmustım. İş arıyordum. Bilindik bir aileden geliyordum. Ben bu güvenceyi eşime verebildim ve biz evlendiğimizde daha 6-7 aydır çalışan bir adamdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sniper Man -- 9 Eylül 2026; 17:28:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kzları salla gitsin gerçekten cinsellik dışında kendimi bildim bileli hiç hoşuma gitmiyorlar. Cinsellik varsa tamam ama yoksa Konusmaları zevk vermiyor, sohbetleri bayıyor, davranışları ayar ediyor, ilgi alanları tiksindiriyor daha aklıma gelmeyen bir sürü saçma mevzular hepsi bunlarda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Eylül 2026; 9:14:34 > |
|
Cinsellik tarafını kesip atabilirsem aynı kafada olacam zaten. Benim gibilerin başına bela edilmiş bir lanet ya bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 10 Eylül 2026; 9:54:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Niye lanet olsun hoşlanmıyorsan, hoşlanmıyorsundur kzbanlardan. Esc takıl, gecelik takıl, günlük takıl.. Evlenmek ya da iliski bulmak mecburiyeti yok. Gereksiz seyler yerine direkt mevzuya girersin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Eylül 2026; 10:29:29 > |
|
Bak ben cinsellik dısında konusmak hosuma gitmedigi halde cinsellik ve ego amaclı kızlarla takılıyordum hatta biryle 9 sene takıldım evli gibi takıldık ondan bile tiksindim sonunda baygınlık verdi.. Kzlardan baygınlık geliyor sadece idare ediyorum, simdiki karım, eski kızlar hep idare ediyorum. Yoksa cekilir gibi değiller, yine simdiki esim en azından ybancı oldugu icin daha kolay, TR kzbanlar daha da cekilmez. Kezbnlara vur tkmeyi gtsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Eylül 2026; 10:38:42 > |
|