Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EVGA SuperNOVA 1000 W G2 SIFIR Satın Al 10 Ocak 2018 21:41 1 1 EVGA SuperNOVA 1000 W G2 SIFIR arkadaşlar sıfır alıp kullanmaya nasip olmamiş ancak satmayada kıyamadıgım aylarca dolapda duran evga supernova 1000w g2 yi paraya cevirmek istedigimden dolayi uygun fiyatli satiyorum.ürünün her bir parcası son derece kalitelidir.ve normal psu lardan bariz şekilde kaliteli magzemelerden yapılmış bir üründür.evladiyelik bir üründür ..lütfen referanslarıma bakın kimseye kötü sorunlu tozlu pis ürün satmam.kendim titiz bir insanımdır urunlerimde öyledir.ürün forumda selahattin ışık hocamızdan sıfır alinmiştir.garanti kaydı seri numarasından yapılmıştır.üründe garantilik bir durum olunması halinde garanti kapsamındadır.ve yardımcı olunacaktır.ürünün garantisiz amazon fiyatı 1000 tl nin üstündedir.ben garantilisini 900 tl ye birakiyorum.alan kişi tank gibi psu alıcaktır.şimdiden hayirli olsun.https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=408224@selahattın ısık Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Aralık 2053 Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 7600mhz CL36 DDR5 Ram SteelSeries QcK 3XL Gaming Mousepad (SIFIR KONDİSYONUN DA ) [SATILDI] ASUS ROG Gladius II Origin RGB Gaming Mouse (SIFIR) [SATILDI] Elgato Stream Deck MK.2 Beyaz