Şimdi Ara

EVGA SuperNOVA 1000 W G2 SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 EVGA SuperNOVA 1000 W G2 SIFIR
    arkadaşlar sıfır alıp kullanmaya nasip olmamiş ancak satmayada kıyamadıgım aylarca dolapda duran evga supernova 1000w g2 yi paraya cevirmek istedigimden dolayi uygun fiyatli satiyorum.ürünün her bir parcası son derece kalitelidir.ve normal psu lardan bariz şekilde kaliteli magzemelerden yapılmış bir üründür.evladiyelik bir üründür ..lütfen referanslarıma bakın kimseye kötü sorunlu tozlu pis ürün satmam.kendim titiz bir insanımdır urunlerimde öyledir.ürün forumda selahattin ışık hocamızdan sıfır alinmiştir.garanti kaydı seri numarasından yapılmıştır.üründe garantilik bir durum olunması halinde garanti kapsamındadır.ve yardımcı olunacaktır.ürünün garantisiz amazon fiyatı 1000 tl nin üstündedir.ben garantilisini 900 tl ye birakiyorum.alan kişi tank gibi psu alıcaktır.şimdiden hayirli olsun.
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=408224

@selahattın ısık EVGA SuperNOVA 1000 W G2 SIFIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Aralık 2053 Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.