Şimdi Ara

EVGA RTX 2080 XC ULTRA SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zotac rtx 2070 mini 4 ADET - sıfır kapalı kutu fatura yok fiyat 2800 tl en geç 15-20 güne elimde
    asus dual rtx 2080 3800 tl
    ilerleyen günler bir başka kart alırsam tekrar ekleyeceğim

EVGA RTX 2080 XC ULTRA SATILDI
    KART SIFIR YURTDIŞI FATURASIZ. YURTDIŞI İLE GÖRÜNTÜLÜ OLARAK KONTROL AMAÇLI AÇILIP KONTROL EDİLDİ.
    FİYATININ UYGUN OLMASININ NEDENİ FATURASIZ ALDIĞIMDAN UYGUN ALIP UYGUN SATIYORUM KİMİLERİNE GÖRE (AL SATÇILAR ) UYGUN OLMAYABİLİR. ŞUAN KARTIN TEK ÖRNEĞİ SATIŞ SİTELERİNDEN BİRİNDE YURTDIŞI FATURALI VE 5800 TL FİYATLIDIR

kartı 1 hafta kadar satışta tutacağım sonra kendimde kullanabilirim. kullanmaya başladıktan isteyen olursa problem yok gene satarım yine fiyatım aynı olacaktır "ee taktın kullanılmış oldu biraz daha düş" muhabbetlerinden mümkünse uzak duralım

fiyat SATILDI son ancak adet yerini bulsun çok ufak bir indirimim olacak

ÖNCELİKLE ELDEN OLMAYAN ALIŞVERİŞLERDE HESAP ÇALINMA MESELERİNDEN ÖTÜRÜ BENDEN ÜRÜN ALACAK ARKADAŞLAR BENİMLE MUTLAKA WHATSSTAN VİDEO LU GÖRSEL İLETİŞİM KURUP ÜRÜNÜNÜ YÜZÜMLE AYNI KAREDE GÖRMEDİKÇE HESABA para VS AKTARMASIN

ÇOK SORULAN SORULAR

SATTIĞIM AÇIK KUTU ÜRÜNLERİN OLAYI

sizinde bildiğiniz gibi sıfır satılan bazı ürünler kutudan dıştan bantlıdır. ancak kutu içinde ürün pat pat poşetinde yada statik poşetinde bantsızdır kısaca açmadan ürünü göremezsiniz.
    bazı ürünler ise kutu bantsızdır açarsınız statik poşet bantlıdır. bende isterim bütün ürünler bu tip olsun açılma/açılmama durumunu bozmadan ürünü açıp görebiliyorum. yani kutu açık dediğim ürünler kullanılmış kartlar değildir.

bazı ürünler ise kapalı durumu farklı mesela bu zotac tan 5 adet aldım. kartlar yurtdısında biladerime ulaştığında getiren kurye görevliside yanındayken whatssp görüntülü görüşme üzerinden 2 yada 3 tanesini seçip açmasını istiyorum bakıyorum 1-2-3 problem yok duruma göre gerisini açma diyorum.

RTX 2060 gelMEZMİ
    2060 ekran kartları biraz pahalı o yüzden getiremiyorum

GSM 532 710 5752

NOT: CEVAP VERMEYECEĞİM MESAJLARDAN BAZILARI

mesaj 1 - "şu kadar vereyim"
    mesaj 2- " takas olurmu "
    mesaj 3- " önce kargo yaparmısın
    mesaj 4- "komisyon dahil get açarmısın

EVGA RTX 2080 XC ULTRA SATILDIEVGA RTX 2080 XC ULTRA SATILDIEVGA RTX 2080 XC ULTRA SATILDIEVGA RTX 2080 XC ULTRA SATILDIEVGA RTX 2080 XC ULTRA SATILDIEVGA RTX 2080 XC ULTRA SATILDIEVGA RTX 2080 XC ULTRA SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremeFX -- 2 Nisan 2019; 16:43:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takas Evga RTX 3070 XC3 Ultra
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.