Evga XC1 Precision RTX 2080 modeli ekran kartımı satıyorum. Profilimden bakarsanız seneler içinde sırasıyla 970, 1080, 2080 kullandığımı görebilirsiniz. Şimdi de 3080'e yükselttiğim için 2080'imi satıyorum. Ev kullanıcısıyım, sadece oyun oynuyorum.
Mining, overclock, thermalped, servis gibi şeyler yaşanmamıştır. Aldığım günden beri sadece oyun oynanmıştır. Sorunsuz, fıstık gibi karttır.
Muğla'ya taşındığım için kutusu İstanbul'da kaldı. Yine de fotoraflara koyuyorum. Garanti, fatura çoktan tarih oldu.
Not: Ben yeni öğrendim, o yüzden benim gibi bilmeyenler için yazayım. Genelde piyasada hep 2080 Super modelleri var. 2080 Super modelleri, aşağı yukarı 2080'den %5 civarı fazla FPS vermektedir. Yani bu kartla 60 FPS alırken, 2080 Super modeli ile 63 FPS alacaksınız. Özetle, eğer siz de oyun için alıyorsanız, aradığınız FPS ise aradaki fark yok denecek kadar az.
Fiyat: 6000 TL son.
Fiyatı net tutuyorum çünkü muhtemelen piyasada bulabileceğiniz, 4-5 yıllık bi karta göre en el değmemiş kartlardan biri. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.