Şimdi Ara

Evga Precision X 5.2 Yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Görebildiklerim:
    1- 1.3V gpu volgajı verebiliyorsun (GTX600 ve üzerine)
    2- Evga kendi Rivatunner programını yazmış.Bu programa ihtiyaç yok.Aynı anda açınca ikisi de çalışmıyor.
    3- Arayüzü bana göre iyi olmamış.
    4- Hala 64 bit uygulama desteği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Eylül 2014; 19:27:42 >

• Sorunlar giderilmiş mi acaba? Geçen sefer ki güncelleme başımı epeyce ağrıtmıştı.

Misal OSD çalışmıyordu.

Bu da yeni videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 19 Eylül 2014; 13:53:41 >
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Ben denedim hocam.OSD ilk başta çalıştı.Bilgisayarı yeniden başlatınca osd çalışmıyor şu anda.Shadow Play ile video çektiğim zaman osd sol üstte çıkıyor.Ama oyun içerisinde gözükmüyor şu anda.

Edit:Evga kendi OSD yazılımını yapmış.Riva tunner programını devre dışı bırakmak gerekiyor.Sorun yok şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Eylül 2014; 14:40:08 >
  • Kayda girmesi çok önemli değilde, oyun esansında gereken bilgileri görebilyorsak sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Kayda girmesi çok önemli değilde, oyun esansında gereken bilgileri görebilyorsak sorun yok.

Şu anda sıkıntı yok.Rivatunner'i devredışı bırakınca çalışıyor.
  • on screen display ekran görüntüsü koyarmısımız.riva tuner e gerek yok madem cpu kullanım ve sıcaklığınıda görebiliyormuyuz merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezes kullanıcısına yanıt
     Evga Precision X 5.2 Yayında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evga da bakım var zannedersem.şu an indiremiyorum.
  • Teşekkürler CPU kullanımı vede sıcaklığı da var mı ayarlar da bir bakar mısınız size zahmet?
  • Arayüzünü hiç beğenmedim ben.Eskisi daha iyi gibiydi.Çocuk oyuncağı gibi olmuş hatta.1.3V'a kadar kart voltaj verebiliyor olmak çok iyi ama.

Cpu kullanımı yok hocam.64 bit uygulama desteği de yok.BF4'te hala kullanamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Eylül 2014; 19:26:23 >
  • O zamna RTSS a devam. tşkler
  • Ben de osd tam uyumlu çalışmıyor her nedense, sadece evga precision x versiyonunu yazıyor başka bilgi yok, ne dereceler, ne fps değerleri hiçbiri görünmüyor.Ayrıca programın kendi arayüzünü sağ el ile sol kulağı gösterecek biçimde yapmışlar, şahsen pek hoşuma gitmedi.64bit uygulamalara destek vermeyişi ise ayrı bir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

Ben de osd tam uyumlu çalışmıyor her nedense, sadece evga precision x versiyonunu yazıyor başka bilgi yok, ne dereceler, ne fps değerleri hiçbiri görünmüyor.Ayrıca programın kendi arayüzünü sağ el ile sol kulağı gösterecek biçimde yapmışlar, şahsen pek hoşuma gitmedi.64bit uygulamalara destek vermeyişi ise ayrı bir konu

Hocam tam ortada ekran kartı markası modelinin yazdığı yerde sağa ve sol bakan oklar var.Ordan settings e gelip monitoring ayarlarından gösterilmesini istediklerinizi ayarlamanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

Ben de osd tam uyumlu çalışmıyor her nedense, sadece evga precision x versiyonunu yazıyor başka bilgi yok, ne dereceler, ne fps değerleri hiçbiri görünmüyor.Ayrıca programın kendi arayüzünü sağ el ile sol kulağı gösterecek biçimde yapmışlar, şahsen pek hoşuma gitmedi.64bit uygulamalara destek vermeyişi ise ayrı bir konu

Hocam tam ortada ekran kartı markası modelinin yazdığı yerde sağa ve sol bakan oklar var.Ordan settings e gelip monitoring ayarlarından gösterilmesini istediklerinizi ayarlamanız gerekiyor.

Hocam, sağolun.Ben de ayarları yaptım diye seviniyorum monitoring data settings kısmını atlayıp gitmişim yahu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.