Şimdi Ara

EVGA küçük yapılara SuperNOVA GM SFX güç kaynaklarını sunar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde tüketici tarafında mini PC sistemlerine ilgi arttıkça üreticilerin de yatırımları aynı oranda artıyor. EVGA, küçük yapılara yönelik olarak SuperNova GM SFX güç kaynaklarını tanıttı.


     


    EVGA SuperNova GM SFX özellikleri ve fiyatı


     


    Silverstone’un daha etkili olduğu bu alanda pay kapmak isteyen EVGA, yeni serisini yüzde 100 Japon kapasitörler ile desteklemiş. 80 Plus Gold sertifikası sayesinde belirli yükler altında yüzde 90 verimlilik seviyesine ulaşabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.2.5 Gbps Ethernet yaygınlaşıyor

    Tam modüler tasarım ile kablo karmaşasından kurtuluyor ve daha iyi hava akımına sahip oluyorsunuz. 92mm çift rulmanlı fan en iyi performansı sağlarken uzun ömrü sayesine güç kaynağının dayanıklılığına da katkı yapıyor.


     


    7 yıl garanti sunan yeni seri ayrıca kampanya süresince ek 2 yıl daha garanti verecek. 450W, 550W ve 650W olarak 3 modele sahip olan seri ATX anakartlar için bir yuva adaptörü de kutuya dahil etmiş. EVGA SuperNova GM SFX serisinde 450W modeli 110$, 550W modeli 120$ ve 650W modeli de 130$ olarak piyasaya sürüldü.


     







  • EVGA supernova

    VEGA polaris

    birbirlerinden esinlenmişler

  • Seasonic'te focus-sgx isimli bir model çıkardı 10 yıl garantili, ayrıca camiada en bilindik model olan Corsair SF600 Platinium serisine geçti. Fakat bunlar ülkemize pek gelmiyor ilgilenen kitle az olduğundan. O yüzden Evga'nın global garantisi olduğunu düşünürsek bizim için önemli bir model.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.