Şimdi Ara

EVGA KINGPIN 980 FULL KUTULU NADİR KALAN EKRAN KARTI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 EVGA KINGPIN 980 FULL KUTULU NADİR KALAN EKRAN KARTI!!!
    Öncelikle ekran kartının dikkatli araştırılmasını önermek isterim. Sıradan Gtx 980 ler ile karıştırılmasını istemem. Nadir bulunan özel seri bir karttır. 2 sene önce burada @oemci32 nickli kullanıcıdan almıştım.
    2 senedir gözüm gibi baktığım kartımı kpss illetini engellediği için satmaya karar verdim. Termal macun değişimini 24 Nisan 2022 de İstanbul'da uzman bir elektronikçi olan Ensa Bilgisayarda değiştirttim. Herhangibir en ufak sıkıntı söz konusu değildir. İstediğiniz testi yapabilir istediğiniz kadar yük altına sokabilirsiniz veya sizin yerinize görüntülü ve canlı bir şekilde ben de yapabilirim. Forumda yeniyim ve bilgisayar işlerinin içinde bir satıcı olmadığım için böyle siteleri çok kullanmıyorum o yüzden referans kısmında pek diyebileceğim birşeyim maalesef yok. Elden teslim tercihimdir. Bilgisayarım şuan Bolu'da ama ciddi alıcılar için İstanbul( avrupa) veya Ankara'da elden teslim edebilirim. Öteki türlü güvensizlik oluşturmayacak önerilere de açığım.
    Fiyatı makul tutuyorum çünkü elimden çıkartıp önüme bakmak istiyorum. Kartla alakalı başka ne yazılabilir bilmediğim için burada bitiriyorum. Farklı soru olursa memnuniyetle cevaplarım. Saygılarımla.

Ayrıca sistemimin diğer parçalarını da satıyorum. İlgilenen olursa mesaj atabilir. Orta-üst seviye sistem parçalarıdır. EVGA KINGPIN 980 FULL KUTULU NADİR KALAN EKRAN KARTI!!! EVGA KINGPIN 980 FULL KUTULU NADİR KALAN EKRAN KARTI!!! EVGA KINGPIN 980 FULL KUTULU NADİR KALAN EKRAN KARTI!!! EVGA KINGPIN 980 FULL KUTULU NADİR KALAN EKRAN KARTI!!! EVGA KINGPIN 980 FULL KUTULU NADİR KALAN EKRAN KARTI!!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Forumda 3400-3850 arası 980ti lar satılırken bu fiyatınız çok yüksek...

• Evet doğru ama nasıl 980ti ler hocam ? Çeviricilerine kadar açılmamış kutusunda. Üzerinde toz bulana kartı bedava veririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BarisAkgul B kullanıcısına yanıt

İsterse çamurun içinden çıkarsın versin 980ti bunun altına paralara alınabiliyorken 980'e para verilmez üstüne üstlük sizin kartında içi açılmış.

• Tamam hocam sorun yok. Almayabilirsiniz zorla satmıyorum ki kimseye. Msi fiyatına da vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Ayrıca kingpin serisini araştırmanızı da öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forum da 2 hafta önce 3 ad evga FTW 980 ti sattım 3700 ile 3800 gibi fiyatlara içi açılmamış vede çok temiz ürünlerdi ming işi sıkıntlı bir evreden geçerken kart fiyatları aşagı serbest düşüş yaşarken eger ürününüzü ciddi satmayı düşüyorsanız bence fiyat revizesi yaparsanız hızlıca satılır hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala satılıkmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.