Şimdi Ara

Evga GTX750 Ti SC @1366 Mhz Test & Mini inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, PSU yönünden sıkıntısı olup ve performans isteyen kullanıcılar için ideal bir olan GTX750 Ti ile birkaç test ve oc denemesi yaptım.

Kartın üzerindeki bios 38w TDP limit ile geliyor, bios editör ile bunu 65w a çıkarıp tekrar karta atarsanız kartın gerçek potansiyelini görmüş oluyorsunuz.

MSI afterburner ile karta voltaj artırımı uygulanıyor ki zaten yükte 1,2v a çıkacak şekilde yazılmış bir biosu var bu voltajda ek güç girişi olmayan bir kart için yeterli.

Bendeki kart Ek güç girişi olmayan Evga GTX750 Ti SuperClocked versiyon

Kartın Asic değeri %66 , default boost değeri ise 1306 Mhz.

Max. stabil oc hızları : 1366Mhz / 1650 Mhz (voltajsız)

Benchmark testlerinde ortalama ısı 50-55 Derece , +OC ile Stress testi boyunca ulaşılan max ısı 70 Derece

Kutu içeriği :

Testler : (Şuan hazırda bunlar vardı , istek olursa ilerleyen zamanlarda farklı testler ekleyebilirim.)

SONUÇ :

Kart +OC ile GTX580 ayarında bir performans göstermekte ve bunu hiç güç girişine ihtiyaç duymadan yapabilmekte, mesela GTX580 de 8+6 pin güç girişi bulunuyor ve neredyse aynı performansı hiç güç girişi olmadan yapabilen bir kart var buda bizlere gpu daki verimliliğin ne boyutlara geldiğini net bir şekilde gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 9 Nisan 2014; 18:46:37 >

• Rica etsem ayrıntılı oyun testleri atar mısınız ? Ve özellikle Far Cry 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Rica etsem ayrıntılı oyun testleri atar mısınız ? Ve özellikle Far Cry 3

HDD deki bench arşivimde o yok malesef çünkü bench tool a sahip değil.
  • Adına sevindim dostum umarım sıkıntı yaratmadan kullanırsın
  • Hocam nedir sizin bu EVGA ile kart yakalamalarınız :)
    Gerçekten çok güzel kart.Aklımda i3 4130+750Tİ tabanlı ITX sistem kurmak var.Kendime değil.Kendim tattım ITX zevkini bana göre değilmiş :)
  • msi afterburnerde aux voltage var onunla oynadın mı hiç?
  • kart çok hoş duruyor minnacık . Fiyatı biraz daha ucuzlarsa alınabilir.. Bu arada bu kart slı oluyormu?. Ben göremedim slı için bağlantı yeride.. Birde 6 pin güç girişli version ile farkı nedir?. daha fazla güç çekmesi dışında.? test olarak elinizde ne tür oyun varsa olabilir fark etmez..crysis3 bf4(multi) gibi max payne 3.. kart gerçekten watt/performans olarak çok güzel. Birde ayıptır sorması bu kartı kaça aldınız. yurt dışından merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kart ikinci elde iyice bi ucuzlasın bak şeker gibi satacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bu kart ikinci elde iyice bi ucuzlasın bak şeker gibi satacak.

GT630, 640 manyakları varken o iş zor..
    Cigolaytın etkisinde kalmış bir arkadaş;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 9 Nisan 2014; 16:08:51 >

• Kart çok cici gerçekten (: Peki bu kart f/p olmaya aday mı ne diyorsunuz? Cürmüne göre sanki fiyatı biraz fazla gibi geldi bana. Ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Hocam nedir sizin bu EVGA ile kart yakalamalarınız :)
    Gerçekten çok güzel kart.Aklımda i3 4130+750Tİ tabanlı ITX sistem kurmak var.Kendime değil.Kendim tattım ITX zevkini bana göre değilmiş :)

Ürünü uzmanından almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

msi afterburnerde aux voltage var onunla oynadın mı hiç?

Bu seri kartlarda aux voltajına mudahale imkanı yoktur
  • zaten güç girişi olmadığı için aklıma pci-e den güç vermek geldi ondan sordum tamamdır çok saol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bu kart ikinci elde iyice bi ucuzlasın bak şeker gibi satacak.

GT630, 640 manyakları varken o iş zor..
    Cigolaytın etkisinde kalmış bir arkadaş;

Aga cigolaytçılar bu kartı da sever.Bu da 2gb sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

kart çok hoş duruyor minnacık . Fiyatı biraz daha ucuzlarsa alınabilir.. Bu arada bu kart slı oluyormu?. Ben göremedim slı için bağlantı yeride.. Birde 6 pin güç girişli version ile farkı nedir?. daha fazla güç çekmesi dışında.? test olarak elinizde ne tür oyun varsa olabilir fark etmez..crysis3 bf4(multi) gibi max payne 3.. kart gerçekten watt/performans olarak çok güzel. Birde ayıptır sorması bu kartı kaça aldınız. yurt dışından merak ettim.

Kartın bana maliyeti 500 TL yi buldu. Bu serilerde SLI destegi yok olsa çok hoş olurdu gerçekten. 6 pinlik versiyonu alacaksanız mutlaka biosdan 1,2v un üzerine izin veriliyor olması gerekir eğerki verilmiyorsa fazladan 6 pin li olmasının hiçbir anlamı kalmaz, çünkü 1,2v a kadar zaten güce ihtiyaç duymaksızın rahat bir şekilde oc olabiliyor, testleri birazdan ekleyeceğim bu arada i3 vs i5 in bu karta etkisini görmek isteyenler için :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 9 Nisan 2014; 18:46:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Kart çok cici gerçekten (: Peki bu kart f/p olmaya aday mı ne diyorsunuz? Cürmüne göre sanki fiyatı biraz fazla gibi geldi bana. Ne düşünüyorsunuz?

şuan kart w/p kartı , ve fiyatı 450-500 civarı , eğer 350-400 e düşerse f/w/p kartı diyebiliriz şuan yeni çktığı için fiyat biraz yüksek.
  • Maaliyet olarak satışla aynı fiyatmış. Yani zararınız olmamış. Bende böyle bir kart alıp Masaüstünü küçültmeyi düşünüyordum i3 +750ti çok güzel olur cevap için teşekkür ederim. Nvidia adına watt/performans olarak güzel bir ürün.. fiyatıda gayet makul.. 1080p testleride gayet makul düzeyde... Nvidia bu seri için Birde performans driver çıkartırsa tadından yenmez..
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Dediğiniz gibi taze kart daha fiyatın yüksek olması normaldir.
  • Unigine testleri eklendi arkadaşlar, malesef oyun testi yapamıyorum çünkü HDD de problem çıktı ama beta/alpha aşamasında olan birkaç steam oyunu var onlardan birkaç kare ekleyebilirim.
  • Emre'cim iyi satışlar diliyorum, Crysis 3 High ayarlarda ortalama FPS testi yapabilecekmisin?

FXAA açık, gölgeleme kapalı, Anisotropic Filtering 8x ayarlı mesela?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.