Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Evga gtx1080 ti ftw3 icx ekran kartı(SATILDI)

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Pm cevaplandı ______________________________
-
Valorant da 77 derece mi gördü? -
8 saatlik oynama sonunda en son o derecedeydi tabi macunu felan değiştirilmemiş kartın değişirse muhakkak düşecektir evga ftw3 kalitesini kimse tartışmaz diye düşünüyorum ______________________________
-
Anladım hocam kart canavar bu arada boğuluyor sizin alet benim kart valorant da 50 derece üstüne çıkmadı o yüzden bi garipsedim kasanızdan dolayı boğuluyor büyük ihtimal -
Büyük ihtimal macundan dolayı veya dediğiniz gibi kasadan olabilir zaten çok kullanma fırsatım olmadı son 4 aydır hiç kullanmadım aktif kullandığım 3 ay zaten 7 ay önce aldım kartı bende=) kutusuna kaldırdım yeni sahibini bekliyor kime kısmetse artık ______________________________
-
Nasibimde varsa bana gidicek hocam bakalım benim aleti satabilirsem, güzel fiyat bu arada, insanlar 1070 i 3000 liraya satışa koymuş. Benim kasa da büyük ihtimal 60 üstü geçmez bir de kış vakti -
Kısmet hocam hayırlısı olur inş🙏 ______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: kayraTsu07
Nasibimde varsa bana gidicek hocam bakalım benim aleti satabilirsem, güzel fiyat bu arada, insanlar 1070 i 3000 liraya satışa koymuş. Benim kasa da büyük ihtimal 60 üstü geçmez bir de kış vaktiyapmayın allah aşkına
rtx 3000 serisine zam geldi , gtx serisine değil
geçtiğimiz günlerde 1080Tİ modelleri maksimum 3500 lira isteniyordu en tepe modellerine
satıcının fiyatına değil de sizin yorumunuza üzüldüm , satıcı istediği fiyatı yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an satıcı değil "satıcılar" stokta kart olmaması nedeniyle fiyatları bu sekil de fiyatlandirdilar, imkansız başka kart almak mümkün değil. Ornek olarak 5500xt 8gb modeli 2300 lira sıfırı, satıcı 2900 liraya arkadaşıma sattı, çünkü stok yok, bunu bilen satıcılar da ucuza koymuyor malesef. Şu an için en uygun kart bu diye düşünüyorum -
Zorla satmıyoruz hocam arkadaşıda kesinlikle tanımıyorum konumun altında sohbet etmezseniz sevinirim başka kartlara bakabilirsiniz ______________________________
-
5600xt 2060s ile bu kartı bir tutanıda ilk defa gördüm yan yana bile konulmaz bu kartla o dediğiniz kartlar bilgisi olan olmayan herkes konuşuyor değişik bir hal almış forum alım dışında mesaj atmazsanız sevinirim ______________________________
-
evet, koyulmaz dlss vs fidelityle yüzde 20 daha performanslı o kartlar, iyi satışlar
-
Tamam haklısın teşekkürler bilgi için iyi günler ______________________________
-
1080ti dediğimiz kart heleki ftw3 gibi tepe bir model 5600xt yi havada 2 ye yakın katlar, 2060s ede toz yutturur aklınızda bulunsun.
1080 ti zamanesini geçtim şimdi için bile 2k ultra ayarlarda gayet yeterli bir karttır. 2070 super - 2080 arasında bir performansı vardır. 2018-2021 yıllarındaki güncel AAA oyunlarında yer yer 2070 superle aynı performansı verir yer yer %3-5 öne geçer.
Özellikle ftw3 yada rog strix gibi tepe bir model 1080 ti kartı alıp ufak bir ayarla %5-10 da overclock koyarsanız üzerine şuan tadından yenmez. Overclocklu rog strix 1080 ti ile rtx 2080 le kafa kafaya gidilmişliği çok. Boş yapmadan önce biraz yabancı forumları ve incelemeleri araştırmanızı tavsiye ederim.
Ha kart 4 seneliktir, garantisi bitmiştir vs ona bir şey söyleyemem ama 4 senelik bir kart olması 1080 ti ın babalığını elinden almaz. Tepe modellerde premium bileşenler kullanıldığı için kartın 4 senelik olmasının hiçbir önemi yok "mining çıkması" olmadığı sürece...
-
Teşekkür ederim arkadaşı bilgilendirdiğiniz için =)) ______________________________
Benzer içerikler
- samsung hello kitty 2. el
- epic games gta 5
- samsung s760
- hyla süpürge
- s24 ultra server kayıt ücreti
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k tv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X