Şimdi Ara

EVGA GTX 980 sc (referans tasarım) + nvidia medium sli bridge (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün çalıştığım mağazada 2 adet gtx 980 satıldı herkes Rx 480 alırız gtx 1070 alırız veya gtx 1080 alırız diye beklemiyor yani. Ben 3 gün önce amazondan aldığım Gigabyte gtx 980 g1 i forumdan bir arkadaşa 1.100 tl ye sattım. Referans tasarım için fiyat biraz yüksek ama bu ilandan önce bu lafların söylenmesi gereken onlarca ilan var. Ağına kimse düşmesin gibi lafları bu fiyat haketmiyor bence çok abartmışınız arkadaşlar.
  • İnsanların bu kadar tepki göstermesinin nedeni samimiyetsizlik...Satıcının 1100 lirası olsa referans 980 almaz. Gider Amazon'dan sıfır 1500'e 980ti alır.Gider stok gelince 1600'e 1070 siparişi verir. Bilmeyen biri için gerçekten acınası ilanlar var forumda.Adam sıfırı 520 lira olan 500gb Samsung 850Evo'nun 1 aylık olanına 500 lira diyor mesela.Bilmeyen biri gidip alırssa cidden çok üzülürüm.Hala piyasayı Vatan Bilgisayar'dan takip edenler var.Piyasa serbest piyasa da bazı kuralların konması ve kontrol altına alınması lazım.Alıcının ve satıcının birlikte korunması lazım.Atıyorum sııfırıı 500 lira olan malın ikinci eline 400 liradan fazla istetmeyecek moderatörler gibi.Gerekirse ilanı kaldıracak.Yöneticisin sen ya ağırlığın olsun biraz.Bu kadar işi boş yöneticilik ben görmedim.Zaten ikinci eldeki modlar ne iş yapıyorlar anlamıyorum.Türkçe konuşarak anlaşamadığımız adminlerle ve hiçbir konudan sorumluluk üstlenmeyen garip yöneticilerle hiçbirşey konuşulmaz zaten.Kısa kesiyorum.Ancak haklısnız bütün mesajlarımı sildim.1100 liraya referans 980 almak isteyen buyursun alsın.Satıcıya da hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Haziran 2016; 23:51:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

İnsanların bu kadar tepki göstermesinin nedeni samimiyetsizlik...Satıcının 1100 lirası olsa referans 980 almaz. Gider Amazon'dan sıfır 1500'e 980ti alır.Gider stok gelince 1600'e 1070 siparişi verir. Bilmeyen biri için gerçekten acınası ilanlar var forumda.Adam sıfırı 520 lira olan 500gb Samsung 850Evo'nun 1 aylık olanına 500 lira diyor mesela.Bilmeyen biri gidip alırssa cidden çok üzülürüm.Hala piyasayı Vatan Bilgisayar'dan takip edenler var.Piyasa serbest piyasa da bazı kuralların konması ve kontrol altına alınması lazım.Alıcının ve satıcının birlikte korunması lazım.Atıyorum sııfırıı 500 lira olan malın ikinci eline 400 liradan fazla istetmeyecek moderatörler gibi.Gerekirse ilanı kaldıracak.Yöneticisin sen ya ağırlığın olsun biraz.Bu kadar işi boş yöneticilik ben görmedim.Zaten ikinci eldeki modlar ne iş yapıyorlar anlamıyorum.Türkçe konuşarak anlaşamadığımız adminlerle ve hiçbir konudan sorumluluk üstlenmeyen garip yöneticilerle hiçbirşey konuşulmaz zaten.Kısa kesiyorum.Ancak haklısnız bütün mesajlarımı sildim.1100 liraya referans 980 almak isteyen buyursun alsın.Satıcıya da hayırlı satışlar.

1500 liraya 980ti ı bana kocaman buraya koyarmısın gormek istiyorum. yok cidden dalga geciyo bu arkadaş. adminlik bi iş olsa burda ilk önce seni bu konudan kovması gerekiyor bunun bilincinde ol. uzattıkca uzatiyosun, 5 tane yorumu sildin haklısınız diyip tek yorumda ozet gectin 5inin....

• elektroman91 kullanıcısına yanıt
    Ben seni muhattap almıyorum,almamaya çalışııyorum da bilader sinirlenmeye bile değmezsin.Kör olduğun için forumdakiler okusun sana da dinle.1070 linki atamıyorum şu anda stok yolda görünüyor da 400 dolar civarı da 1070 olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

EVGA GeForce GTX 980 Ti Super Clocked
    $494,99
    https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Clocked-Graphic-06G-P4-4995-KR/dp/B00YDAYOK0/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1466370705&sr=1-1&keywords=GTX+980+ti

EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB CLASSIFIED
    $534.99
    https://www.amazon.com/EVGA-CLASSIFIED-Installed-Backplate-06G-P4-4998-KR/dp/B010GK3YYC/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1466370892&sr=1-1&keywords=evga+geforce+gtx+980+ti+classified+gaming+acx+2.0

ZOTAC GeForce GTX 980Ti AMP! Omega
    $439.99
    https://www.amazon.com/ZOTAC-GeForce-980Ti-Omega-ZT-90504-10P/dp/B011DY6LAY/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1466370989&sr=1-4&keywords=Zotac+GTX+980+Ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 20 Haziran 2016; 0:28:59 >

• quote:

Ben seni muhattap almıyorum,almamaya çalışııyorum da bilader sinirlenmeye bile değmezsin.Kör olduğun için forumdakiler okusun sana da dinle.1070 linki atamıyorum şu anda stok yolda görünüyor da 400 dolar civarı da 1070 olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

EVGA GeForce GTX 980 Ti Super Clocked
    $494,99
    https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Clocked-Graphic-06G-P4-4995-KR/dp/B00YDAYOK0/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1466370705&sr=1-1&keywords=GTX+980+ti

EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB CLASSIFIED
    $534.99
    https://www.amazon.com/EVGA-CLASSIFIED-Installed-Backplate-06G-P4-4998-KR/dp/B010GK3YYC/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1466370892&sr=1-1&keywords=evga+geforce+gtx+980+ti+classified+gaming+acx+2.0

ZOTAC GeForce GTX 980Ti AMP! Omega
    $439.99
    https://www.amazon.com/ZOTAC-GeForce-980Ti-Omega-ZT-90504-10P/dp/B011DY6LAY/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1466370989&sr=1-4&keywords=Zotac+GTX+980+Ti

ben seni en basından beri almak istemiyorum ama çok güldürüyorsun yorumlarınla, muhatap almıyorsan en basından beri bu ilana yorum yazmayacaktın.
    banka kur farkı ile neredese 1800 tlye geliyor evga 980ti 1500 lira fln degil 1070de 400 fln degil en ucuzu 440 dolar benim bildigim o da 1600 kusure gelir trye vergi kargo ile. benim kartlarımın biri türkiye faturalı bunuda biliyor olman lazım ilanı okuduysan eger. demiyim demiyim diyorum da senin ki biraz zenginin malı fakirin agzını yorar hesabına döndü cidden:D

• elektroman91 kullanıcısına yanıt
    980ti kullanıcısına referans 980 ile hava atman "..." hareket. "..." diyorum sen oraya en zoruna giden ağır sözleri ekle.Şimdi çıkacak adminim diye ortada gezenlerden biri banlıcak.Gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 20 Haziran 2016; 0:52:36 >
  • ödeme yaparken usd seçerseniz kur farkı minumum olur try secerseniz dediğiniz fiyatlara gelir ödeme usd secilip 1580tl civarı zotac 980ti amp omega alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

ödeme yaparken usd seçerseniz kur farkı minumum olur try secerseniz dediğiniz fiyatlara gelir ödeme usd secilip 1580tl civarı zotac 980ti amp omega alınabiliyor.

Hocam diyorum ya ... diye uğramayın bu ... larla.
  • quote:

980ti kullanıcısına referans 980 ile hava atman "..." hareket. "..." diyorum sen oraya en zoruna giden ağır sözleri ekle.Şimdi çıkacak adminim diye ortada gezenlerden biri banlıcak.Gerek yok.

tamam ne güzel 980ti ın varmış oyna işte onunla nedir derdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

ödeme yaparken usd seçerseniz kur farkı minumum olur try secerseniz dediğiniz fiyatlara gelir ödeme usd secilip 1580tl civarı zotac 980ti amp omega alınabiliyor.

amazondan ekran kartı almayı bilen birinin amazondan zotac almak gibi bir riske girilmeyeceğinide bilmesi gerekir boş atmayın....
  • Evga + Yurt dışı garantili + Ref tasarım 1100 tl

Base Clock: 1241 MHZ Boost Clock: 1342 MHz Memory Clock: 7010 MHz Effective

MSI + MSI Türkiye garantili + Twin frozer 1000 tl (Çok uzakta değil birkaç sayfa)( Asus Strix yada Zotac'ta da benzer ilanlar var)

(Boost :1317MHz) (OC Modu) (Boost :1291MHz) (Gaming Modu) 7010MHz bellek Tabi twin frozer'ın yükseyken ref tasarıma göre olan en büyük avantajını saymıyorum bile ,

Allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.COM

Evga + Yurt dışı garantili + Ref tasarım 1100 tl

MSI + MSI Türkiye garantili + Twin frozer 1000 tl (Çok uzakta değil birkaç sayfa)( Asus Strix yada Zotac'ta da benzer ilanlar var)

(Boost :1317MHz) (OC Modu) (Boost :1291MHz) (Gaming Modu) 7010MHz bellek Tabi twin frozer'ın yükseyken ref tasarıma göre olan en büyük avantajını saymıyorum bile ,

Allah akıl fikir versin.

sana da bi iş nasib etsin güzel kardeşim. senin kadar işsiz değilim görememişim o ilanı. en ucuz ilan benimki idi actıgımda. hayır gerçekten merak ediyorum neyi isbatlamaya çalışıyorsun. forumcu arkadaşların hepsi zaten tilki merak etmeyin kimse hiçbirşeye ederinden fazla vermez. kimi kurtarıorsunuz? piyasayı düsürmeye calısmaktan baska birsey degil yaptıgınız. referans diye de ücreti dusurmek zorunda degilim herkesin ihtiyacı ve zevkleri farklı yonde. kaldı ki referans kartların 0ı daha pahalı. ben referans kart dısında kullanmıyorum. eminim az da olsa benim gibi arkadaşlar da vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektroman91

quote:

Orijinalden alıntı: DH.COM

Evga + Yurt dışı garantili + Ref tasarım 1100 tl

Allah akıl fikir versin.

sana da bi iş nasib etsin güzel kardeşim. senin kadar işsiz değilim görememişim o ilanı. en ucuz ilan benimki idi actıgımda. hayır gerçekten merak ediyorum neyi isbatlamaya çalışıyorsun. forumcu arkadaşların hepsi zaten tilki merak etmeyin kimse hiçbirşeye ederinden fazla vermez. kimi kurtarıorsunuz? piyasayı düsürmeye calısmaktan baska birsey degil yaptıgınız. referans diye de ücreti dusurmek zorunda degilim herkesin ihtiyacı ve zevkleri farklı yonde. kaldı ki referans kartların 0ı daha pahalı. ben referans kart dısında kullanmıyorum. eminim az da olsa benim gibi arkadaşlar da vardır.

Piyasayı düşürmek mi ?? Yanlış anlama ama Asus GTX TITAN X sahibiyim ve halen 2 yıl garantim devam etmekte.Forumda ürünü satmak için ilan açtım bile ki malesef satamıyorum.

Piyasayı düşürmek isteyecek son kişi ben ve benim gibi ler olur inan.Referans tasarımında ne lanet bir şey olduğumu ah bir bana sor.

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Tabikide kırıcı kelime kullanmadan güzel bir uslupla konuşmakta fayda var.nerede çalışıyorsunuz?
  • ucuz yada pahalı fikrinizi belirttiniz. satıcı tarafında veya karşısında olun farketmez olayı tartışma ortamına çevirmek bence terbiyesizlik.

fiyata gelince benimde fikrimce biraz tüksek. 1k serisi çıkmadan önce açsaydın ilam beklemezdi bile ama. hakkı 700 tl midir tabiki değildir.

amazon muhabbetlerine gelince, amazon amerikada. burdaki malı amazonla karşılaştırmak yanlış. mal ayağında değerli derler.

iyi satışlar.
  • Hocam bi ilan tarihine bide yorum tarihlerine baksaydın yorumlar 2 yıl öncesine ait. Konuyu nerden nasıl buldun merak ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.