Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Evga GTX 970 SC ACX 2.0 [Garanti Devam - Vatanbilgisayar] Satın Al 13 Haziran 2017 08:54 1 1 Evga GTX 970 SC ACX 2.0 [Garanti Devam - Vatanbilgisayar] Ürün "canerblackeye" arkadaşa satılmıştır. Hayırlısı olması dileğiyle.Ürünün kendi fotoğrafları arkadaşlar. Üründe overclock denemesi yapılmamıştır. Yani nereye kadar gidiyor bilmiyorum hızlar. Ürün temiz kullanılmıştır ve garantisi fotoğrafta görüldüğü gibi devam etmektedir. CW sorunu yoktur. Kutu içeriğinde sadece ekran kartı güç kablosu bulunmuyor. Çünkü onu şuan ben kullanıyorum. Eğer bulursam diğerini paket içerisine eklerim. İstediğiniz kargo firması ile ister kutusunda ister havalı paket ile karşı ödemeli olarak gönderebilirim. (Havalı paket biraz tuzlu olsa da iyi koruma sağlıyor.) Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Hayırlı Ramazanlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık - Intel 8700K (Delidli) - Asus Z370-A Prime Intel 7820X - MSI X299 Gaming M7 ACK G.Skill 2*4GB Rapjaws 1600 DDR3 Evga GTX 1070 FTW ACX 3.0