Şimdi Ara

EVGA GTX 970 4GB FTW+ Kutu Faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Hali hazirda kullanmakta olduğum ekran kartını satıyorum. Ürün Ocak ayında yurtdışından alındı. Hiç bir sorunu yok Full Kutu.
    SATILDI
    Konuda gereksiz yorumlar yapmayiniz!

Ürün Satıldı lakin ilk defa bir konumda gereksiz insanların hedefi haline geldim.
    Reel hayat'da muhatabım olamayacak arkadaşların forum üzerinden ahkam kesmeleri, Forumun eksik yanları mıdır yoksa insanlarımızın eğitim seviyesinden midir bilemiyorum.
    Onlar ile tartışmaya gerek duymuyorum. Eleştiri dozunda ve yerinde olduğu zaman çok değerlidir.

EVGA GTX 970 4GB FTW+ Kutu Faturalı EVGA GTX 970 4GB FTW+ Kutu Faturalı
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalees1 -- 11 Temmuz 2016; 11:42:06 >

• Ne mutlu sana ki yurt dışı ürününü 900 e satmayı düşünüyorsun tr garantilisi 1000 1050 liraya gelirken az daha bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'dan 1000 TL'ye mal ederek al. 5 ay sonra dolu yeni nesil ürün çıksın fiyatlar çöksün 100 TL zararla elden çıkartmaya çalış. Satacak birini bulursan helal olsun vallahi kardeşim. O yüzden bu konuyu takipteyim. Sahibinden'de dahi Türkiye garantisi 18+ ay devam edecek ürünler pazarlık payı dahil 800 TL civarına düşmüşken işin zor. Satabilmen için fiyatta revize şart. Takipteyim.
  • 1 hafta sonra gtx 970'ten daha iyi rx 480 900tl den piyasaya girecek bilmem farkında mısın?:)
  • Konuda gereksiz yorumlar yapmayiniz!
    O zaman git rx480 al
  • Yurtdisi 970 bu fiyata.Guzelmis:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] EVGA GTX 1070 FTW 8 GB
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilan başlı başına gereksiz bi ilan bu fiyatıyla..biz yorum yapmasak ne değişecek?
  • Herkez ekran kartını satma peşinde fazla fiyatlarla fakat rx 480 çıktığında bu kadar para verende olmayacak bu karta hatta şuanda vermezler
  • 7950 pcs+ ile üstüne ne istersin hocam?
  • wesker005 W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler nakit yada Macbook kabul ediyorum.
  • Twin Frozr V kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000 liraya Yurtiçi garantili gtx980 gitmiyor şuan.AğaBABA nickli arkadaşın 1000 liraya alınık gtx980ti mesajını bombalayanlar görecek yakında
  • Hiç önemli değil kardeşim zaten ürünü kullanıyorum. Alacak arkadaş istediğim parayi verirse alir yoksa ürünü kullanırım.
  • 650tl veririm düşünürseniz
  • Ben indirim yaptıkça milletin teklifi de iniyor
    Lütfen İndirim için mesaj atmayin.
  • Benim memleketimde bazı insanlar böyle işte üzerine vazife olmayan işlerde bile belli bir görüşü var ve bu görüş onlar için tek doğru
    Forum üzerinden bir çok ürün sattım hiç bir konumda böyle itibarsızlaştırma görmedim.
    Neyse istediğim fiyatı veren ürünü alır, Onun dışında insanlar ile tartışmaya girmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalees1 -- 2 Temmuz 2016; 0:01:56 >
  • Daha satamamışsın sadkjl
  • vatan garantili msi gtx 970 ekran kartımı 750 lıraya satabildim.piyasa gerçekten çok düştü.genelde hep 600 lıralık teklifler geldi bana. amd 480 bıraz kapalı kutu gibi şuan bana göre.sıcaklık deyerleri nvidia kartlara göre alışılagelmiş bir şekilde çok yuksek belki markaların kendi özel soğutlamarı ile düzeltilebilir.bunun yanında sistemden ve anakart tan çektiği yükte belirtilen deyerlerden fazlaymış.amd sanki yine hazırlıksız yakalandı gibime geliyor.970 kartlar orta sınıf olarak bana göre sanırım 2 yıl kadar daha iş görür.ama amd eyerki 480 lerde marka soğutmalarla fark yaratır ve nvidia karşılığı 1060 larda amd fiyatına tr de satılırsa işte ozaman 970 ler elde kalır gibime geliyor.
    arkadaş istediği fiyattan satar tabikide bunada saygım sonsuz mal onun isteyen alır isteyen almaz
  • 2. el ürün satıyorsan sıfırına göre zarar edeceksin normali budur zaten piyasa artık değişti artık en fp kart değil en satılamaz kart haline geldi 970lerçok istediğim bir kart iken 970den soğumama sebep oldunuz
    geçen sene nvida 970i ne kadar yücelttiyse bu senede o kadar batırıyor
    ha birde forumdaki az beyinli yaratıkların sıfırından %10 daha ucuza buldu mu yapışması yüzünden alıştınız pahalı pahalı satmaya şimdi zor geliyor değerinde satmak istediğin fiyataı yazmakta özgürsün ama millette istediği yorumu yapmakta özgür unutma
  • Sende almaya çalışıyon 970 i tabinAllahın lazı seni

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.