Şimdi Ara

EVGA GTX 1080 SC ACX 3.0 8GB 08G-P4-6183-KR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    EVGA GTX 1080 SC ACX 3.0 8GB 08G-P4-6183-KR
    https://www.amazon.com/gp/product/B01GAI6478/

06.07.2016 Amazon.com faturalı, garantisi Temmuz 2019'a kadar geçerlidir.

1080Ti aldığım için satıyorum, kartın hiçbir sorunu yoktur. Mining ve Overclock vs. işlerle kesinlikle zorlanmamıştır.

Fiyat 3250 TL, takaslık herhangi bir ürüne ihtiyacım yok.

İstanbul'da elden teslim edebilirim, diğer bölgelere karşı ödemeli kargo olarak gönderilecektir.

Elden teslim de olsa güvenlik açısından parayı banka havale/eft yolu ile yollamanızı isteyeceğim alışveriş sırasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardust© -- 24 Nisan 2018; 14:47:13 >

• Siz de sahte para almış olsaydınız siz de güvenmezdiniz.

Hadi sahte parayı da geçtim, o kadar parayı toplu taşımada yanımda taşımak istemem.

Sanki içine bulunduğumuz devri ve ülkeyi bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz.

Kardeş kardeşi, oğul babayı dolandırıyor bu ülkede. Siz o kadar rahat kazandıysanız parayı hiç saymadan, bakmadan teslim alın. Hatta mal satarken önce ürünü gönderin, para kolay gönderirsin deyin alışverişlerinizde.
  • Elden sıcak alışverişte parayı havale isteyenler, parayı atm'ye yatırmak isteyenler de yeni çıktı sanırım.

En son geçen sene böyle biriyle anlaştık kart alıcam, nakit sıcak para vericem, tutturdu atmye yatırıcaz diye ben de almaktan vazgeçtim.

Nakit paraya da güvenmiyorsanız ticaret yapmayın.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Siz de sahte para almış olsaydınız siz de güvenmezdiniz.

Hadi sahte parayı da geçtim, o kadar parayı toplu taşımada yanımda taşımak istemem.

Kardeş kardeşi, oğul babayı dolandırıyor bu ülkede. Siz o kadar rahat kazandıysanız parayı hiç saymadan, bakmadan teslim alın. Hatta mal satarken önce ürünü gönderin, para kolay gönderirsin deyin alışverişlerinizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stardust© -- 24 Temmuz 2018; 23:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stardust©

Siz de sahte para almış olsaydınız siz de güvenmezdiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.