Şimdi Ara

EVGA GTX 1070 FTW2 GAMING 8GB GDDR5 iCX 9 Termal Sensörlü Sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba, ürün tr garantilidir. Sıfır kutusunda açılmamıştır. İstanbul içi elden teslim edilecektir. 2250 TL. FİYAT SONDUR.
    19 ay daha garantisi vardır.

EVGA GeForce GTX 1070 FTW2 GAMING, 08G-P4-6676-KR, 8GB GDDR5, iCX - 9 Thermal Sensors & RGB LED G/P/M

Ürün orjinalinde overoclock lu modelidir. Çekirdek hızları Base Clock (1607) / Boost Clock (1797) dir. İster oyun ister mining yapabilirsiniz. İki konuda da çok iyidir.

Performance
    NVIDIA GTX 1070
    1920 Pixel Pipelines
    1607 MHz Base Clock
    1797 MHz Boost Clock
    192.8GT/s Texture Fill Rate

Memory
    8192 MB, 256 bit GDDR5
    8008 MHz (effective)
    256.3 GB/s Memory Bandwidth

Cooling
    iCX
    EVGA GTX 1070 FTW2 GAMING 8GB GDDR5 iCX 9 Termal Sensörlü Sıfır
    LED Logo: RGB

Interface
    PCI-E 3.0
    DVI-D, DisplayPort, DisplayPort, DisplayPort, HDMI

Resolution & Refresh
    Max Monitors Supported: 4
    240Hz Max Refresh Rate
    Max Digital : 7680x4320

Dimensions
    Height: 5.064in - 128.626mm
    Length: 10.5in - 266.7mm
    Width: Dual Slot

EVGA GTX 1070 FTW2 GAMING 8GB GDDR5 iCX 9 Termal Sensörlü SıfırEVGA GTX 1070 FTW2 GAMING 8GB GDDR5 iCX 9 Termal Sensörlü SıfırEVGA GTX 1070 FTW2 GAMING 8GB GDDR5 iCX 9 Termal Sensörlü Sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o_delibas -- 14 Aralık 2017; 13:13:2 >

• Fiyat takip
  • 1900 Tl nakit verebilirim hocam uygunsa konuşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mburak06

Bu arkadas dolandırıcıdır. Uzak durun.

Arkadaş olayları bilip bilmeden direk yargılamanız doğru değil. 4 gün öncesinde hesabımın çalışması söz konusu oldu. Donanımhaber yetkilileriyle iletişime geçtim. Forum yöneticisi Gürkan Kara nın konu ile ilgili bilgisi vardır. Burada bende mağdur durumundayım. Lütfen bu şekilde yargılama yapmayınız. 4 gün öncesine kadar yapmış olduğum tüm alışverişlerimde hiç bir sorun yaşamadım. İstediğiniz kişilere sorabilirsiniz. Referanslarımda mevcuttur. Yarın bir gün sizin de başınıza gelebilir. Sizi bu şekilde yargılasalar sizde rahatsız olursunuz.
  • Arkadasla hepsiburada indirim cekinin alimi konusunda anlastik. Parasını carsamba gunu belirttigi hesaba gondermeme ragmen indirim kodumu gondermemistir. 4 gun oncesine kadar herhangi bir alisverisimde sorun yasanadim demesi de manidar. Kendisi de beni teyid etmektedir. En kisa zamanda indirim kodumu gondermemesi yada parami iade etmemesi durumunda konu cumhuriyet savciligina intikal ettirilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: o_delibas

quote:

Bu arkadas dolandırıcıdır. Uzak durun.

Arkadaş olayları bilip bilmeden direk yargılamanız doğru değil. 4 gün öncesinde hesabımın çalışması söz konusu oldu. Donanımhaber yetkilileriyle iletişime geçtim. Forum yöneticisi Gürkan Kara nın konu ile ilgili bilgisi vardır. Burada bende mağdur durumundayım. Lütfen bu şekilde yargılama yapmayınız. 4 gün öncesine kadar yapmış olduğum tüm alışverişlerimde hiç bir sorun yaşamadım. İstediğiniz kişilere sorabilirsiniz. Referanslarımda mevcuttur. Yarın bir gün sizin de başınıza gelebilir. Sizi bu şekilde yargılasalar sizde rahatsız olursunuz.

Konuyla ilgili bilgim sadece sizin bize hesabınızın çalındığını bildirmenizle sınırlıdır.Ben üyelerimize siz doğru ya da yalan söylüyorsunuz gibi bir bilgi veremem.

Daha önce mesaj atan arkadaşlara ve size de dediğim gibi dolandırıcılığa maruz kalan arkadaşlar zaman kaybetmeden suç duyurusunda bulunabilirler. Dolandırıcılıkta kullanılan iplerin kayıtlar elimizde. Savcılıktan yazı geldiği an paylaşılacaktır.

Bende hesabın kontrolü için arkadaşlara bilgi verdim. Ancak bu kontrol hemen 1 saat içinde yapılacak bir şey değil bilginize. Hesaba bir sızıntı var mı yok mu bunu incelemeri uzun sürecektir.

• quote:

Arkadasla hepsiburada indirim cekinin alimi konusunda anlastik. Parasını carsamba gunu belirttigi hesaba gondermeme ragmen indirim kodumu gondermemistir. 4 gun oncesine kadar herhangi bir alisverisimde sorun yasanadim demesi de manidar. Kendisi de beni teyid etmektedir. En kisa zamanda indirim kodumu gondermemesi yada parami iade etmemesi durumunda konu cumhuriyet savciligina intikal ettirilecektir.

Hesabım çalındı diyorum sen daha neden bahsediyorsun. Anlamak istemiyosun, olabilir ama yaptığın suçlamaları buraya yazıp duracağına savcılığa git suç duyurusunda bulun. Cahil misin nesin? İyi yaklaşıyım diyorum olmuyor. Parayı yolladığın sahsın adı banka hesabı sende mevcut. Al dekontunu git savcılığa. Yaptığın bu suçlamalardan dolayı insanlar sana inanacak değil. İnanan varsa da sorun değil :) yine de insanca yaklaşayım sana, geçmiş olsun kardeş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.