Şimdi Ara

EVGA GTX 1070 FTW 2 AYLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVGA GTX 1070 FTW 2 AYLIK kartım satılıktır. Bir önceki konumda vardı bazı sorunlar yaşadığım için geri çekmek zorunda kaldım satışı. Kart tertemiz hiçbir sorunu yoktur. Kutu içeriği herşeyi tamdır. TOz dahi yoktur üzerinde. 3 yıl amazon garantilidir. Elden satış önceligimdir. Diğer şekilde ödeme kargo şeklinde olabilir. İstediğim fiyat KART SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkguita2 -- 29 Haziran 2017; 17:27:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kart artık kara borsaya düşmüş 1450 ye sattığı kartı şimdi 1650 yapmış göz göre göre de alıcısı çıkar emin olabilirsiniz.
  • Abinden izin aldın mı kartı satmak için? Malum önceki satışında abim kızıyor deyip vazgeçtin. Sonra çoluk çocuk deyince bozuluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wilde

Abinden izin aldın mı kartı satmak için? Malum önceki satışında abim kızıyor deyip vazgeçtin. Sonra çoluk çocuk deyince bozuluyorsun.

Abisi almışşşşşş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kartın ilanında 1350'den koymuştu, yanlışlık yaptım dedi 1450'ye çıkardı. O kadar kişi konuya yazıp mesaj attık, adam tam 1 hafta sonra geri dönüş yaptı ve alacak mısınız diye sordu. Şimdi de 1650 liraya koymuş. Bir tek uyanık sen vardın, değil mi?
  • Tabi sizde fiyatı uygun bulup keriz diyip alıp başkasına pahalıya kakalayacaktınız değil mi sizi gidi uyanıklarrr... Asıl uyanık bence sizsiniz adam piyasa araştırması yapmamış zalımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 26 Haziran 2017; 20:37:44 >
  • Abin yine geri çekecek mi ürünü kargo dağıtımda iken?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Evga Gtx 1070 FTW
    7 yıl önce açıldı
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • tipe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .... TL ye 2 gün önce talip oldum ya bugün fatura kayıp dendi satış iptal oldu. İki mesaj önce asıl uyanık sizsiniz dedim bu nedenle özür diliyorum. Herhalde biraz daha piyasa araştırması yapıldı. Artık kaça fiyat konur Allah bilir. Şimdiden alana hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 28 Haziran 2017; 2:8:8 >
  • Ayrıcı şunu söylemeyi unuttum 2 gün önce fatura ve diğer bileşenleri sorunta hepsi tam diyordu. Bir önceki arkadaş Ziya belirttiği gibi arkadaştan alışveriş yapılmasını tavsiye etmiyorum.
  • Kargo benim mahalleme kadar gelip geri çekildi şimdi tekrar 200 TL fazlasına satışa konulmuş. Ben alışveriş bozulmaması için 1450 TL peşin havale yaptığım kart için 100 TL daha vermeyi teklif etmiştim kabul etmedi. Forumdaki bunca alışverişimin içinde sorun yaşadığım tek kişi.

Alıcısına hayırlı olsun. Alıcı çıkarsa şahıs ile elden alışveriş yapmasını tavsiye ederim.

Not: Giderken yanınızda fazladan 100~200 TL bulundurun fiyat çok hızlı değişiyor eliniz boş dönmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziya126 -- 28 Haziran 2017; 3:59:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.