Şimdi Ara

EVGA GeForce RTX 2070 SUPER BLACK GAMING 8G GDDR6 - 10.000TL - 11 AY DAHA GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 EVGA GeForce RTX 2070 SUPER BLACK GAMING 8G GDDR6 - 10.000TL - 11 AY DAHA GARANTİLİ
    EVGA GeForce RTX 2070 SUPER BLACK GAMING 8G GDDR6 - 10.000TL - 11 AY DAHA GARANTİLİ

Ürünün kutu içeriği tamdır, ürünü forumdan zahitacar nickli arkadaştan satın almıştım 2 sene önce, sıkıntısız kullandım. Mining vs yapılmadı, genelde Warzone veya Rocket League oynandı sadece. Herhangi bir problemi yoktur, alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Evga Global garantisi devam etmektedir 11 ay daha, kart Amazon UK faturalıdır.

Fiyat: 10000 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• https://forum.donanimhaber.com/evga-rtx-2080-super-xc-ultra-oc-garanti-mevcut--152055549

Bu fiyata forumda 2080 super var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wolflexx W kullanıcısına yanıt

Arkadaşın fiyatı piyasanın oldukça altında, fırsat kartı yani, genel piyasa fiyatında değil, arkadaşın kartını tercih edebilirsiniz, acelesi var anlaşılan.

• tadanyz kullanıcısına yanıt

Genel piyasa fiyatı 9500-10500 lira olan rtx 3060 dan iyi mi sizin kart peki ?

• türkerrr kullanıcısına yanıt

Ortalama %24-25 daha hızlı.

https://gpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fgpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FNvidia-RTX-3060-vs-Nvidia-RTX-2070S-Super%2F4105vs4048

• tadanyz kullanıcısına yanıt

yine bir userbenchmark vakası. Allah aşkına su troll siteyi kıyas için kullanma furyası nerden çıktı ya vallahi billahi siteye ddos giricem yemin ederimEVGA GeForce RTX 2070 SUPER BLACK GAMING 8G GDDR6 - 10.000TL - 11 AY DAHA GARANTİLİ 

hanimiş %25 daha hızlı olan 2070super ?

RTX 3060 vs RTX 2070 SUPER Oyun Performansı Kıyaslamaları (Core i9-10900K vs i7-8700K) - GPUCheck Turkey / Türkiye

• SoSeriouS kullanıcısına yanıt

Sakin ol kanka sitenin ne suçu var. EVGA GeForce RTX 2070 SUPER BLACK GAMING 8G GDDR6 - 10.000TL - 11 AY DAHA GARANTİLİ 

Şey gibi düşün sarı sitede araba teknik özelliklerinde ortalama yakıt 8.5lt yazıyor ama araba 12lt yakıyor.

Bu tip sitelerde yazılan verilere çokta takılmamak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, ciddi alacak arkadaş var ise yazsın sadece, ben burada teknik ekip vs değilim, google elinizin altında, çok iyi anlıyorum diyen araştırsın, hangi kartı istiyorsa onu alsın, ben kimseye zorla ürün satmıyorum. Burada-şurada şu fiyat diyen arkadaşlar, lütfen o satıcılardan alın ürünlerinizi. İlanın altı çöplük gibi oldu, atar yapanı var, inceleme soranı var, alt mahallede şu fiyat diyeni var. Sürekli alakasız mesajlardan dolayı bildirim geliyor.

Fiyat için Sahibinden.com

İnceleme için Guru3d.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 11 Mart 2022; 14:24:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar aynı kartı ben de kullanıyordum şu an boşta,meseleyi çok uzatmaya aslında gerek yok,versus meselesi çok teknik bir konudur,

1.kullandığınız chipset önemlidir,mesela 2010 yılında çıkmış bir 1.nesil i7 ve ddr3 ram yapısında da bu ekran kartı çalışır uygun psu ile aynı şekilde 11.nesil işlemci ve ddr4 ram yapısında da sonuç olarak çalışır,asıl bu iki sistem arasındaki değerlere bakmak gerekir bana göre,bizim gibi ülkelerde halen 7-8 senelik sistem kullanan insanlarımız var.

2.donanımla ne alakası var diyenler olabilir, çok alakası var buradan yazarsak uzun sürer,mesela 2.5" 500/550mbps ssd ile 3500/3600mbps m2 nvme ssd 'li sistemde ekran kartının performansı farklı olacaktır (m2 nvme ssd lerde 6000mbps hızlarda mevcut) bunları da hesap edelim amd işlemcileri buraya yazmıyorum bile,mesela piyasada çok kullanılmayan soket 2066 x299 8 kanal ddr4 ram kullanan intel extrem chipset sistemler ya da xeon sunucu (server) işlemci kullanan workstation sistemlerde de var ki yaz yaz bitmez.

3.sonuç olarak ekran kartını hangi platformda kullandığınız ortaya çıkacak performans için önemlidir kim ne derse desin,oyun açıp fps üzerinden test etmek en hızlı yol ama her zaman ben donanımlara bakarım,psu bile önemlidir,neyse ezber yapılan bir birine benzer yorumların etkisinde kalmak yerine bizzat denemek imkanı varsa en iyi versus olur,şahsi fikrim böyle katılan olur olmaz saygı duyarım.

tüm arkadaşlara iyi satışlar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.