Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 İncelemesi [ 36 Adet Oyun Testi ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
12
Favori
22.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tür kararlar vermeden bence önce monitörde karar kılmak lazım.
    yoksa şimdi 2K ya göre araştırma yapılır sonra 4K monitöre karar verince yine sıfırdan başlanır.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Esasen detaycı değilim fakat yapılan masrafa da değmeli üstelik ister istemez bilgisayar başında epey zaman geçiriyoruz. Bunca zamanı geçirdiğimiz bilgisayar başında da en önemli parça bence sürekli bakmak zorunda olduğumuz monitör. Gtx980 sli yaparak kaptıracağım parayı güzel bir monitöre ayırmayı düşünüyorum bu yüzden gtx970 sli düşüncesi daha mantıklı gibi...monitör önerilerinize açığım zira 144 hz 1080p monitörler elbetteki elimdeki monitörden iyi fakat aldım mı da biraz ilerisini düşünerek en az 2k olmalı mantığındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Şubat 2015; 17:39:05 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    Diğer markalarda bu alanda ürün çıkardıkça monitör fiyatları bir parça düşebilir. Gtx970ftw sli düşüncem var ve niyetim piyasadaki yerini ftw+' a bırakmadan bu yakın zamanda bir tane daha gtx970ftw almam gerektiği yönünde...Çünkü ftw ve ftw+ o kadar yakın fiyatlı ki bu fiyat politikası ftw modelinin yerini ftw+'a bırakabilir tıpkı acx'lerin acx2.0 - acx2.0+'a yerini bıraktığı gibi..ftw modeli gerçekten iyi bir model ve gtx970 serisini çok zorlamanın da bir manası yok gtx980'e geçmek daha mantıklı fakat sli yapmaya gelince gtx970'lerin ftw yada ftw+ modellerini kullanmayı daha ideal buluyorum. Gtx 980 sli fiyat olarak çok fark atıyor... Gtx970ftw sli performansıda gayet tatmin edici buluyorum...Yani aradaki fıyat farkını monitöre yatırnaktan yanayım.
  • öncelikle inceleme için elinize sağlık. gözüm ilk önce bf4 testini aradı, orjinal ve multi testleri olsa daha iyi olurdu tabi. originden herhangi bir hesap açıp bf4 trial game time sayesinde 1 hafta oynayabilirsiniz aslında hem daha sağlıklı test yapabilirsiniz.
    Sıfırı hangi arkadaş satıyor? Alırsam ikinci kartıda sıfır almaya niyetim var fakat şu an kararsızım... Yeni gelişmeleri takip ediyorum r9 390x' lerin fiyatının 1500-1600 lira cıvarında olabileceği ihtimali var bir aya kadar piyasada olabilirmiş...
    link için teşekkürler fiyatı da gayet uygun vermiş ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Afterfall: InSanity Extended Edition oyununun görüntü ayarları ve oyun içi görselleri eklendi.

Grid Autosport ile Hitman: Absolution oyunlarının görüntü ayarları ve test sonuçları eklendi.

Metro: Last Light ve Far Cry 4 oyunları sorun çıkarttığı için onları da format attıktan sonra ekleyip oyun faslını muhtemelen sonlandırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 1 Mart 2015; 20:22:49 >

i7 2600k işlemcimhttp://ark.intel.com/products/52214/Intel-Core-i7-2600K-Processor-8M-Cache-up-to-3_80-GHz

P8Z68-V LE http://www.asus.com/Motherboards/P8Z68V_LE/ şöylede bi anakartım var

3 senelik sistem baya eskidi tabi,şimdi ben bu ekran kartını alsam bu işlemci ile bi sorun yaşarmıyım veya anakartı değiştirmem gerekirmi (baya geri kalmış + garantisi bitti ztn bana kalırsa ucuzundan bi upgrade şart gibi)

daha önce amazondan alışverişte yapmadım tabi ama,onun için ayrı bi konu açılmış zaten,ordan merakımı giderebilirim.

Veya amd 300 serisini beklemek dahamı mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderyamf -- 3 Mart 2015; 21:18:10 >

• murderyamf kullanıcısına yanıt
    Upgrade için intelin masaüstü broadwell işlemcileri bekleyin derim. Elinizde ki sistem biraz daha beklemeniz için gayet uygun...Ekran kartı için gtx980 öneririm zira gtx970 şu aralar mahkemelik ve 3,5 gb yani 4 gb değil coil whine da bir muamma. Sli yapanlar bile şikayetci fakat directx12 ile remlerinde birleştirileceği söylentileri var. Bu doğruysa gtx970 problemleri sli yapanlar için biter. Yakın zamanda 6 veya 8 gb gtx900 serisi ekran kartlarınında piyasaya çıkması bekleniyor. Amd nin 300 serisi de yakında piyasa da olur. Nedir ne değildir derken donanımda bir yıla ihtiyaç var. Şu anda hangi ekran kartını kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yakın zamanda sistem upgrade etmek mantıklı değil. En azından amd 300 serisi ekran kartları bekleyin görün derim ve nvidia 900 serisi ile kıyaslayarak başlangıçta yeni bir ekran kartı alın ve kullanın platformu değiştirmek içinse en azından yaz sonunu bekleyin derim...

• murderyamf kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin yetersiz kalacağını sanmıyorum; hele ki OC yapıldığını da varsayarsak gayet yeterli olacaktır. Eğer bütçe kısıtlıysa önceliğiniz ekran kartı olsun.

Aceleniz yoksa beklemek en mantıklısı olur; nitekim piyasada kur ve rekabet bakımından şu an tüketici aleyhine bir durum var. Intel'in Broadwell; AMD'nin R9 3XX serisi için bekleyin. Elinizde güncel oyunları oynamanızı sağlayan bir ekran kartı varsa Nvidia'nın yeni serisini bile bekleyebilirsiniz.

Amazon konusunda aklınıza takılan bir şey olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım.

Orijinalden alıntı: murderyamf

slmlar,güzel konu baya okudum göz gezdirdim (tüm sayfaları okumasamda),şimdi bi kaç sorum olacak,

i7 2600k işlemcimhttp://ark.intel.com/products/52214/Intel-Core-i7-2600K-Processor-8M-Cache-up-to-3_80-GHz

P8Z68-V LE http://www.asus.com/Motherboards/P8Z68V_LE/ şöylede bi anakartım var

3 senelik sistem baya eskidi tabi,şimdi ben bu ekran kartını alsam bu işlemci ile bi sorun yaşarmıyım veya anakartı değiştirmem gerekirmi (baya geri kalmış + garantisi bitti ztn bana kalırsa ucuzundan bi upgrade şart gibi)

daha önce amazondan alışverişte yapmadım tabi ama,onun için ayrı bi konu açılmış zaten,ordan merakımı giderebilirim.

Veya amd 300 serisini beklemek dahamı mantıklı olur.

Eski dediğin sistem buysa..
    4790K bile o işlemciden fazla üstün değil. Ki 2600K, lehimli IHS ve 32nm'nin güvenli voltajının yüksekliği(1.5v) sayesinde, bazı "güncel" işlemcilerden daha iyi oc olup, farkı iyice azaltıyor. Çıktığı saat hızları, 4790K'dan bile üstün olabiliyor.

Nvidia, Titan SLI testlerini bile 4.8 2600K ile yapıyordu. O işlemci daha gider dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 4 Mart 2015; 14:59:45 >

• Öncelikle hayırlı olsun konu gayet başarılı.
    asic quality düşük gelmiş. 65 az geldi banada
    heaven benchmark 4.0 da 8 FPS yi hangi sahnede gördü.
    gpu kullanımı ve bellek kullanımı olan bir program ile o sahneyi koyarmısınız zahmet olmassa :)
    msı after burner tavsiyemdir
    EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 /i5 4670k / Msı Gaming z87 GD65 / Avexir Core Series CL9 1600 Mhz RAM / Haf X 942 Kasa / Cooler Master Silent PRO 720 WATT PSU / Corsair h100i sıvı soğutma(4 adet Corsair AF120 fan)/ Razer DEATHADDER CHROMA Gaming Mouse / Logitech g710 Mekanik Gaming klavye / ACER GD245HQ 120hz 2MS 3D MONİTÖR /Logitech g930 GAMİNG HEADSET/ Razer Goliathus Extended CONTROL Soft Gaming Mouse Pad.
  • exptouch kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Hangi sahnede gördüğünü hatırlamıyorum; sanırım başlangıç aşamasında olmuştu. Bellek kullanımından ötürü olduğunu sanmıyorum; zaten test de 1200 - 1300 MB civarında kullanıyor. Grafik işlemci kullanım oranı da % 98 - 99'da sabit kaldı. Yine de emin olmak adına az önce tekrar test yaptım; en düşük FPS gece sahnelerinden birinde oldu. Sonuçlar da birbirine benziyor.

• ilk testteki 8 fps olmamış gene bir seferlik olmuş.
    tekrar hayırlı olsun hocam.
    yeniden test yaptığınız için teşekkür ederim
    EVGA GTX 980 SC ACX 2.0 /i5 4670k / Msı Gaming z87 GD65 / Avexir Core Series CL9 1600 Mhz RAM / Haf X 942 Kasa / Cooler Master Silent PRO 720 WATT PSU / Corsair h100i sıvı soğutma(4 adet Corsair AF120 fan)/ Razer DEATHADDER CHROMA Gaming Mouse / Logitech g710 Mekanik Gaming klavye / ACER GD245HQ 120hz 2MS 3D MONİTÖR /Logitech g930 GAMİNG HEADSET/ Razer Goliathus Extended CONTROL Soft Gaming Mouse Pad.
  • testde bug var ciddiye almayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 4 Mart 2015; 18:42:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • uzun bir erteleme sonrasında nihayet ekran kartını açtım ve termal macununu kontrol ettim.
    bir önceki kullandığım EVGA GTX 760 SC 4GB kartta orjinal terman macun hem çok fazla miktarda hem pek kaliteli değildi.

bu kez EVGA gerçekten iyi iş çıkarmış, hem macun miktarı hemde uygulaması gayet başarılı diyebilirim.
    buna rağmen temizleyip yerine Arctic MX-4 sürdüm lakin ısı değişikliği olarak pek fazla yansımadı.
    EVGA'nın son seride kullandığı macun gayet iyi iş görüyor, değişmese de olurmuş aslında.
    ama açıp görünce insanın kafası daha rahat oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 21 Mart 2015; 9:57:04 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.