Şimdi Ara

EVGA 980ti SC 2.0 ((((((((SATILDI))))))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartlar 1 haftalıktır.Sıfır diyebilirsiniz.
    Yük altında 1 hafta teste tutulmuş sonra sistemden sökülerek rafta saklanmaktadır.
    Tamamen güvenerek alabilirsiniz.
    Fiyat 2200tl

Not:Geçmişi belli olmayan , Mining yapılarak ömrü azalmış , Overclock yapılmış kartlarla karşılaştırmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YüksekFrekans -- 26 Ocak 2018; 14:9:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bazamın altında anakart kutusu içinde duran bir kutu tarihi eser ekran kartına sarılıp ağlamak istiyorum
  • Mining yapılmadığı, overclock yapılmadığı ve geçmişi belli olduğu için bu kart 1080 gücünde çalışmaktadır o yüzden fiyatı böyle koymuş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Mining yapılmadığı, overclock yapılmadığı ve geçmişi belli olduğu için bu kart 1080 gücünde çalışmaktadır o yüzden fiyatı böyle koymuş arkadaş.

Efendim yanlışınız var lütfen saygısızlık etmeyin. Mining yapılmamış bir haftalık bir 980ti en az iki tane 1080ti perofrmansı verir. Kartın ederi aslında 7500 tldir ve bu ilan yüzyılın fırsat ürünüdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Mining yapılmadığı, overclock yapılmadığı ve geçmişi belli olduğu için bu kart 1080 gücünde çalışmaktadır o yüzden fiyatı böyle koymuş arkadaş.

Efendim yanlışınız var lütfen saygısızlık etmeyin. Mining yapılmamış bir haftalık bir 980ti en az iki tane 1080ti perofrmansı verir. Kartın ederi aslında 7500 tldir ve bu ilan yüzyılın fırsat ürünüdür

çok eğlenecez çooook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kartları başka kartlarla karıştırmayınız !!!
    Çünkü yok böyle bir fiyat :D
  • cumartesi 3 adet bu fiyattan rezerve.2 kart kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Evga 3070 FTW 3 Ultra
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ______________________________

• http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-rx470-gddr5-8gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

buyur hocam buda benim kart alalı tam 1 yıl oldu 1 yıl daha garantisi var tertemiz 8 gb kart sana vereyim 2.000 liraya kutusu cd si her şeyi tas tamam 1 hafta dene bak eksik bir şeyini bulursan paranı iade edicem söz sende kartı bana geri gönderirsin uyarmı ?
  • Hocam alınmak darılmak yok ama bir bak yorumlara. İnsanların dalga konusu oldu ilan ve sen kalkmış bu fiyattan yok rezerve falan diyorsun. Birde satışı olmayan bir link verip kendini haklı çıkarmaya çalışma. Eski bir üyesin, profil bilgilerin gerçekse belki çoğumuzdan büyüksün. Değmez abi
  • Hocam bu fiyatlar hayal oldu. Bu tarz ilanların çoğu Vatan'ın bu saçmalığı yüzünden absürt fiyatlar ile satılmaya çalışılıyor. Hayır ürün stokta yoksa ürünün satış sayfasını kapat madem kapatmıyorsun fiyatı kaldır bari. İşin özü koyduğun fiyatın yarı fiyatı değerinde bir kart. Ona göre fiyatı revize ederseniz müşteri bulup satmanız kolaylaşacaktır. Benim karta teklifim 1250 TL'dir. Kartın hak ettiği fiyat budur bana göre. Düşünürseniz pm'den dönüş yapabilirsiniz.
  • 3 Adet satıldı arkadaşlar 2 adet daha var.
    Evga 980ti SC 2.0

Bostancı tarafından elden satış tercihim.

• ALINIK 5 Adet 1080ti soğutuculu modellerden.Fiyat aralığı 3200 - 3500tl kartın durumuna göre

• Hepsi SATILDI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.