Şimdi Ara

Evga 980TI OC ve FPS Düşüşleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Voltajsız aşağıdaki değerlere çıktım. Sistem stabil herhangi bir donma vs yok. Genel olarak da 10fps kadar artış yaşadım ama bazı oyunlarda fps düşüşleri yaşıyorum. Mesela gta 5'de 2k çözünürlükde 42'lere düşmeyen bir sahnede oc'den sonra 42'lere kadar düşmeye başladı. Kartın sıcaklığı desem en fazla 5-6 derece oynadı ocden sonra. Yani normalde %100 yük altında 76 derece falandı şimdi işte 80'i geçirmiyorum custom fan hızları ile. Güç kaynağım mı yetersiz acaba?
    sinerji.gen.tr
    Corsair 550W VS Serisi 80+ Güç Kaynağı
    http://www.sinerji.gen.tr/corsair-builder-vs-550w-80-apfc-12cm-fanli-psu-pmu2822
    Ayrıca kartın ASIC değeri %78

Evga 980TI OC ve FPS Düşüşleri

• Gta 5 de oc yapmadan oynayin, artis yasadiginiz oyunlarda oc yaparak oynayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Gta 5 de oc yapmadan oynayin, artis yasadiginiz oyunlarda oc yaparak oynayin.

Teşekkürler cevap verdiğiniz için sorunu şöyle çözdüm; kasanın yan kapağını açtım sıcaklık 10-12 derece düştü. OC değerlerini artırdım. Stabilite sağladım. Teşekkürler
  • Ben kolaya kacmisim hayirli olsun, iyi oyunlar

• Kapagini actiginiz yere fan takarsaniz acmak zorunda kalmazsiniz :)

• Bende de asus strix gtx 1060 var ve,voltajsız 1940mhzye çıkarınca 2kda aynen arkadaşın bahsettiği gibi birden 30un altına düşüyor,aniden yükseliyor yine 60'a.Stabil değil,normalde 55 alıyor.60'a çıktım ama saniyelik düşüşler oluyor,çözümü ne?

• Onu yapamam yer yok çünkü. Zalman Z3 Plus kasa. Camı sökmem lazım Ekran kartı direk üstten üflüyor bu da kasanın kapağına denk geliyor. Yani aldığı nefesi tekrar soluyor kart. Bu yüzden açtım kapağı ve kart resmen nefes aldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LeonHotsky kullanıcısına yanıt
    Voltaj vermek veya oc yapmamak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.