< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Referanslar: metintekin, Orcay, solomon_47, zizy, cemik, abarisa, globevoip, pepe7115, ..UnReaL.., buhrani, Shinjitzhu, singerd31, EgeliLodos, talibcoban
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i-liek-turtals -- 17 Şubat 2016; 12:03:09 > |
bastaklı18-Eammonx-ps4-musa69-yaskoo_87-Andd_games-rylai2113-sultan22-Nitrotech-Urzais100-V911-kv-gs-ParaBende-keteci66-fraxinusss-ATERS-enessezgin-kadir_74-zQrba-Intheflames-leop-darqdaqqer-Ontwerper-altungokhan-orcun3452-blackrazor88-Minimazon-ozgurbosnak23-bertugamil-Luxerium-byi-caphta4(CORSAIR 450D)-PeaceBlues(GTX660)-moon9999(Corsair Carbide 400r kasa) --- ALIŞVERİŞTEN UZAK DURULMASI GEREKEN ŞAHISLAR --- RocheBobois (Sorunlu, Takıntılı, Yalancı ve iftiracı şahıs) Sorunlu Kasa Sattı (5 lira için egosunu tatmin eden kişi) somek ( Hasan Deniz Canyılmaz ): Asus GTX 680 Ekran kartı Fanı Arızalı,Sorunlu Parasını Göndermedi |
|
hie danGamecom 377 kulaklık aldım-DewilBurak tan kutulu pc battlefield 3 limited edition aldım-kadir_metallica dan logitech g500 mouse aldım-msapover razer qolıathus medium speed edition pad alındı-KALJOJO razer lycosa klavye alındı-Aydindril Battlefield 3 Premium key alındı-dESiLVer audio technica cks77 alındı-Serkandrgn msi hd 6950 alındı-Renji-tr razer blackwidow ultimate alındı-Mettfrost Steelseries Siberia v2 alındı-Hasenk key alındı-fasakasa key alındı-Kehanist key alındı
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ![]() ![]() |
|
۩ iletişim: halilibrahimburuk@gmail.com - 0554 921 22 88 ۩ Referanslarım; kerub x4 / necat / ataruz / DarthVaderRSi x2/ shbndn / jedah / ironpumb / buzmavili / ozzyouz x2/ eorhan83 / xpress / feyt180 / eagle66 / @coyote / devil_bozzo / eczaneonline / Rockford Fosgate x2/ lacrymatoire x5 / hiickimse / irfun4ever / kartal3457 x6/ sishli / andar / muhamedda / ahmeteyup / visor x2/ OğuzK / turkcracker x3/ berataktepe / shanke x2/ bloodymoon1907 / malcomgerenimo / delon / nurmuhammed / yavuzkumral / coskunkumral / AMFİBİ / GaMeLeCtROniCa / Acizim / muhtar5 / ahilgaz x2/ teskocu x3 olumsuz referansım: Batuhan Bayazıt (Verdiği sözü tutmadı bana zararı 350ytl),wyzonline (çocuk+küfürbaz),individual |
|
|