Şimdi Ara

EVGA 4GB 1050 Ti SC Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Ürün 21 Haziranda alındı, Ağustos başında kullanılmaya başlandı. 3 Yıl uluslarası EVGA garantisi altıntadır, herhangi bir şey olduğunda EVGA sıfırını yolluyor. Amazon.com'dan alındı, faturası var, EVGA EU'ya kaydı yapılmadı bu sayede kendi üyeliğinizle kayıt yapabilirsiniz. Kutusu ve içeriği tam olarak mevcut. Kesinlikle herhangi bir sorunu yoktur, sıkıntısızdır. Resimler kendi resmidir, resimlerde de gözüktüğü gibi 2. el satarım diye jelatinini bile çıkarmadım, jelatini üstünde, gerçekten sıfır gibi kart. Soğutucusu herhangi bir nedenle sökülmedi, kutudan çıktığı orjinalliği korundu. SC GAMING modelidir, tüm tek fanlı modeller arasında en yüksek boost hızına sahip modeldir, 1468 boost hızı vardır, bu nedenle 1417mhz olan tek fanlı zotac modeliyle filan karşılaştırmayın. Üründen memnunum, satma nedenim elimde 2 tane 1050 Ti olmasıdır, hangisi satılırsa ötekini kullanmaya devam edeceğim. Tam ürün kodu; 04G-P4-6253-KR

EVGA 4GB 1050 Ti SC GamingEVGA 4GB 1050 Ti SC GamingEVGA 4GB 1050 Ti SC GamingEVGA 4GB 1050 Ti SC GamingEVGA 4GB 1050 Ti SC Gaming

FIYAT : satıldı ( Son fiyat, indirim olmaz, takas düşünmüyorum )

KARGO : Bana ait, yurtiçikargo ile şube teslim yolluyorum.

Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 13 Kasım 2017; 18:31:32 >

• üstündeki jelatini bi çıkaraydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 12 Kasım 2017; 10:9:12 >
  • ödemesi yapılmıştır, kargo beklemede, kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.