Şimdi Ara

Evet Siyahli Beyazli Xbox(Isinmadan Dolayi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 Kasim 10'unda alinin Xbox360 Premium Paketine sahibim,o zamandan bu zamana konsola acaip yuklendim sagolsun gikini bile cikarmadi tek sorun bile vermedi.Yalniz assagidaki fotolardada goreceksiniz aletin yan taraflari siyahlasti.Ben ilk aldigim gun cektigim fotografi ve bugun cektigim fotograflari koydum,ayrica aradan tam olarak 2 yil gecmis.Yorumu size birakiyorum...(ilk fotoda tarih yanlis.)

Ilk alinan gun:

Bugun:

• tozdur o toz :)
    O tarihli üretimlerde genelde 3kırmızı çıkıyor.. 3kırmızı almamışsınız bence nazar değdirmeyin alete.. Varsın kararsın belki elite'e özenmiştir :)
  • Gerçekten ilginç ya

"Xbox 360 Besiktas Pack "
  • Hocam residmen dolayi kir gibi gozukuyor yoksa siyah yani kararmis.
  • beyaz renkli elektronik cihazlarda örneğin pc kasasında veya mönitörlerde kullanıma bağlı bu tarz sararmalar görmek mümkün ancak ilginç olan tek bir bölgede toplanmış olması bu sararmanın gene de ısınmaya bağlı bir problem ve 3K kapıda olabilir, makinanın 2 yıllık olmasına dayanarak söylüyorum tabiki bunu, ayrıca ilginç ve düşündürücü bir durum dikkatli olmak lazım bence
  • iyi bu başlık da 3K beni yakalayamaz ki gibi ya da 3K bana neden uğramadı gibi bi başlık olmamış .

nazar değmesin inş nice senelere daha dayansın inşaallah.
    darısı bizim başımıza
  • Kardeş bana kalırsa büyük ihtimal ısıdan meydana gelmiş bu kararma.Sen beni dinle ve eyer termal macun yenilemesi yapmadıysan 360ına bir an evvel yapmaya başla.Çünkü o macun macunluktan çıkmıştır şimdi ısıdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@triXbox

iyi bu başlık da 3K beni yakalayamaz ki gibi ya da 3K bana neden uğramadı gibi bi başlık olmamış .

nazar değmesin inş nice senelere daha dayansın inşaallah.
    darısı bizim başımıza

o zamandan dolayı oluşan lekelerdir deterjanlı bi suyla silersen çıkar dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

Kardeş bana kalırsa büyük ihtimal ısıdan meydana gelmiş bu kararma.Sen beni dinle ve eyer termal macun yenilemesi yapmadıysan 360ına bir an evvel yapmaya başla.Çünkü o macun macunluktan çıkmıştır şimdi ısıdan.

evet böyle daha garanti olur
  • @xxxBomb3rMaNxxx Hocam sararma yok fotograf makinenin fasonlugundan siyahlik sari cikmis,3k kapida olsaydi coktan verirdi.

@M@triXbox Sagolasin abi darisi hepimizin basina,amin...

@ugurmurat360x Hocam elektronik olan herseyi acmaya alerjim var.Acarsam ya bozarim ya bozarim.

@skynex Umuyorum oyledir kardesim,beyaz kugu,beyaz kugu derken siyah kargaya benzedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

@xxxBomb3rMaNxxx Hocam sararma yok fotograf makinenin fasonlugundan siyahlik sari cikmis,3k kapida olsaydi coktan verirdi.

eyw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxBomb3rMaNxxx -- 11 Kasım 2007; 23:16:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

@xxxBomb3rMaNxxx Hocam sararma yok fotograf makinenin fasonlugundan siyahlik sari cikmis,3k kapida olsaydi coktan verirdi.

@M@triXbox Sagolasin abi darisi hepimizin basina,amin...

@ugurmurat360x Hocam elektronik olan herseyi acmaya alerjim var.Acarsam ya bozarim ya bozarim.

@skynex Umuyorum oyledir kardesim,beyaz kugu,beyaz kugu derken siyah kargaya benzedi.

Ben yinede tedbirini al derim.Arkadaşın makinasında vardı buna benzer bir olay.Açtım makinayı termal macun diye birşey kalmamıştı makinada kupkuru olmuş ve adeta yapışmıştı gpuya. Macunu zor bela temizledim ve yeni kaliteli artric silver 5 macun sürdüm.Oysa makina eski şekliylede çalışıyordu.Ama ne zamana kadar bu şekil çalışacaktı?kimbilir.

• yok daha neler odada sigara içiyorsan kir ve sigara katranı yüzeye yapışmış kırathane'lerin tavanına dönmüş resmen cihaz pislik baglamış bence bir cif ile ovala güzelcene şöyle
    bembeyaz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

yok daha neler odada sigara içiyorsan kir ve sigara katranı yüzeye yapışmış kırathane'lerin tavanına dönmüş resmen cihaz pislik baglamış bence bir cif ile ovala güzelcene şöyle
    bembeyaz olsun
    Evet kardeş sararmasını anlıyorum fakat kararması banada biraz garip geldi esasında.
  • Beyler aslinda Xbox yazan kisimda o harfine dikkat edin,orasi ve etrafi karardi,sararma yok.
  • Yorumlari,dusunceleri alalim.
  • Konsolun orasının ısınarak öyle olması imkansız çünki ısınan yeri orası değil altı. (yani sol tarafı)
  • Vallahi Yasin ben de senin gibi dusundum ilk ama bilemiyorum.Yani niye karardi ben niye karartayimki sonucta Fenerliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.